Samsung UE50J6200 vs Panasonic TX-50CX670E

Geoav75

AVClub Addicted Member
12 April 2011
1,654
Καλησπερα.
Λογω πιθανου θανατου της Samsung που εχω τωρα LE46 6ετιας ψαχνομαι για πιθανη αγορα και οι 2 παραπανω ειναι 2 προτασεις που σκεφτομαι.
Η 1η βγαινει στα 499 και η 2η 449 σε προσφορα για κατοχους της club card στα MM.
Ποια θα ηταν η προτεινομενη? Τεινω προς την Panasonic αλλα δεν ξερω μηπως ειναι πολυ χειροτερη εν τελει απο την Samsung παρ'οτι UHD vs FHD.

Προς samsung μάλλον .

Καλημερα φιλε μου. Εχει καλυτερο εικονα η j6200 απο την CX670E? Ξεχασα να αναφερω οτι βλεπω ταινιες και σειρες και πολλα αθλητικα απο οτε και νοβα. Απο digea τπτ περαν των αθλητικων στην ΕΡΤ.
Ευχαριστω για τη βοηθεια? ;-)

H samsung ειναι 100hz η panasonic 50hz.
Το 4Κ της panasonic δεν ξερω τι νοημα θα εχει χωρίς HDMI 2.0 ...
Μια χαρα δειχνει και η panasonic , απλα η samsung δειχνει πιο ... καλοστημένη .

Edit: ισως να εχει hdmi 2 η panasonic.Υποστηριζει και hdcp 2.2 ...

H samsung ειναι 100hz η panasonic 50hz.
Το 4Κ της panasonic δεν ξερω τι νοημα θα εχει χωρίς HDMI 2.0 ...
Μια χαρα δειχνει και η panasonic , απλα η samsung δειχνει πιο ... καλοστημένη .

Edit: ισως να εχει hdmi 2 η panasonic.Υποστηριζει και hdcp 2.2 ...
Οντως, απ'οσο εχω διαβασει εχει hdmi 2 η panasonic και συμφωνα με τα reviews ειναι ετοιμη για UHD. Πιο πολυ με απασχολει ομως το κομματι της εικονας. Θελω και καλη κινηση στα αθλητικα αλλα και καλο απεικονιση του μαυρου σε σκοτεινες σκηνες δρασης οπου με την Samsung του 09 που εχω τωρα δε βλεπω και πολλα πραγματα!
Εχεις καμια ιδεα ποια παιζει καλυτερα σε αυτα τα 2 κομματια?

Στα αθλητικά λογικά η samsung ...
Μαυρο σιγουρα εχει πολύ καλο η panny (VA panel) , η sammy δεν ξερω τι φοράει.Σιγουρα οχι ομως LG panel οποτε καλή θα είναι και αυτή.

Στα αθλητικά λογικά η samsung ...
Μαυρο σιγουρα εχει πολύ καλο η panny (VA panel) , η sammy δεν ξερω τι φοράει.Σιγουρα οχι ομως LG panel οποτε καλή θα είναι και αυτή.

Χεχεχεχε, καλα κανω δλδ και δεν κοιταω καθολου LG ε?
Thnx και παλι φιλε μου

Τελικα Panasonic TX-50CX670E η Samsung-UE50J6200 για τηλεοπτικα + σπορ και λιγο απ ολα τα αλλα (4Κ αδιαφορο) ?

Παρέλαβα ηδη ...
Με βλέπω να την ανοιγω την Δευτέρα ...
Καλοριζικη φιλε. Πες εντυπωσεις. Γιατι την επελεξες αληθεια?
Αντεχεις μεχρι τη Δευτερα αναμονη?

Καλοριζικη φιλε. Πες εντυπωσεις. Γιατι την επελεξες αληθεια?
Αντεχεις μεχρι τη Δευτερα αναμονη?

Την επέλεξα γιατι τικάρει ολα τα σωστά κουτάκια που αφορούν τα δικά μου κριτήρια.

Native 4K
HDMI 2.0 & HDCP 2.2 για συμβατότητα με το νεο προτυπο (Δεν υποστηριζει HDR , αλλα δεν με ενδιαφέρει και τοσο , ακαι απο οσα μαθαινω , θα υπάρχουν διαφορες παραλλαγες του HDR οποτε ...)
5 ετη εγγυηση
VA panel με πολύ καλό μαύρο , και γενικότερα παρα πολύ καλή εικόνα.
Smart (αυτα που χρειάζομαι , Youtube 4k , Netflix 4K , Firefox και καποια αλλα apps.Δεν ειναι android αλλα δεν με νοιαζει και ιδιαίτερα).
Πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής και design.
Media player που υποστηριζει mkv+subs για να βλέπω σειρες με την γυναίκα μου χωρις να εχω extra media players (δεν κανει decoding dts πάντως) .

Την θέλω αποκλειστικά για ταινίες οποτε το panel των 50hz δεν θα με χαλάσει καθόλου.ΚΑι αθλητικά να δω μια στο τόσο , δεν θεωρώ οτι θα απογοητευτώ κιόλας.Πρεπει να εχει αλγόριθους κινησης πάντως.

Θα την ανοιξω Δευτέρα γιατι εχω τρεξίματα στο Σ/Κ .Θα ηθελα να την "αναψω" μονο και μονο για τυχόν θεματα RMA , αλλα δεν προλαβαίνω.

Την επέλεξα γιατι τικάρει ολα τα σωστά κουτάκια που αφορούν τα δικά μου κριτήρια.

Native 4K
HDMI 2.0 & HDCP 2.2 για συμβατότητα με το νεο προτυπο (Δεν υποστηριζει HDR , αλλα δεν με ενδιαφέρει και τοσο , ακαι απο οσα μαθαινω , θα υπάρχουν διαφορες παραλλαγες του HDR οποτε ...)
5 ετη εγγυηση
VA panel με πολύ καλό μαύρο , και γενικότερα παρα πολύ καλή εικόνα.
Smart (αυτα που χρειάζομαι , Youtube 4k , Netflix 4K , Firefox και καποια αλλα apps.Δεν ειναι android αλλα δεν με νοιαζει και ιδιαίτερα).
Πολύ καλή ποιοτητα κατασκευής και design.
Media player που υποστηριζει mkv+subs για να βλέπω σειρες με την γυναίκα μου χωρις να εχω extra media players (δεν κανει decoding dts πάντως) .

Την θέλω αποκλειστικά για ταινίες οποτε το panel των 50hz δεν θα με χαλάσει καθόλου.ΚΑι αθλητικά να δω μια στο τόσο , δεν θεωρώ οτι θα απογοητευτώ κιόλας.Πρεπει να εχει αλγόριθους κινησης πάντως.

Θα την ανοιξω Δευτέρα γιατι εχω τρεξίματα στο Σ/Κ .Θα ηθελα να την "αναψω" μονο και μονο για τυχόν θεματα RMA , αλλα δεν προλαβαίνω.

Thnx ρε φιλε.
Αν εξαιρεσεις το κομματι των Sport (που παρακολουθω πολυ) ολα τα αλλα ειναι σημαντικα λιγοτερο ή περισσοτερο και για μενα και ηταν ο λογος που ειχα μπει στον πειρασμο.
Εν τελει με βλεπω να μενω στην παλια αφου μαλλον εχει ενα απλο θεματακι image retention και δεν ειναι θεμα αμεσου θανατου!
Χαρα στο κουραγιο σου παντως φιλε μου.
Δε θα αντεχα να μην την ανοιξω τουλαχιστον! :-p

Και άλλο ένα εξέχον μέλος του φόρουμ μας την παράγγειλε.
Έχει και local dimming !
Καλοριζικη λοιπον και καλοθεατη (και αθανατη ) και στους 2 σας ;-)

Αν η panasonic δεν εχει vp9 δεν υποστηριζει 4k youtube. Επισης εχει hdmi 2.0. Και οι 2 εχουν va panel.