Samsung UE50RU7092

mberg

Established Member
9 November 2015
124
Καλημέρα σας.
Ενδιαφέρομαι για αγορά της συγκεκριμένης tv στις 50-55 ίντσες, η οποία προορίζεται για χρήση από ηλικιωμένους ανθρώπους (κυρίως digea δηλαδή και κανά ποδόσφαιρο σε ote tv). Απόσταση θέασης στα 3,5μ περίπου, με φυσικό φωτισμό, απέναντι από τον καναπέ χωρίς ιδιαίτερες γωνίες θέασης. Κάποια γνώμη θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση: Re: Samsung UE50RU7092

Εγω πηρα αυτην και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος την εχει μαλιστα το ισοπ σε πολυ καλη τιμουλα
https://www.e-shop.gr/tv-samsung-55ru7402-55-led-ultra-hd-smart-wifi-p-PER.152552

υγ αν και για 3,5 θαναι λιγες οι 55 ιντσες

Ευχαριστώ για την απάντηση. Την έχω δει και αυτή, απλά η 50αρα που αναφέρω είναι στα 360, οπότε έλεγα να γλυτώσω αυτά τα 115ε, αν και εφόσον δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις 2 τηλεοράσεις και δεδομένου ότι η χρήση της θα είναι χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις όπως προανέφερα. Επίσης βλέπω από το λινκ σου ότι δεν είναι πλέον ετοιμοπαράδοτη στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Απάντηση: Re: Samsung UE50RU7092

Ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά. Φίλε papasouzakia τσέκαρα την Thomson και δε φαίνεται άσχημη, κυριώς λόγω του λειτουργικού της με το 9.0 Android. Εκεί είδα και την Toshiba 50UA3A63 η οποία φαίνεται εξίσου καλή. Έχεις εικόνα γι αυτές τις 2? Πρόκειται για va ή ips panel? Σε digea που θα είναι και η βασική χρήση πως τα πάνε?

Μάλλον παρόμοια εικόνα έχουν. Μόνες διαφορές που βλέπω είναι η υποστήριξη Dolby Vision, DTS, και καλύτερα ίσως ηχεία από τη Toshiba.

Καλημέρα σας.
Ενδιαφέρομαι για αγορά της συγκεκριμένης tv στις 50-55 ίντσες, η οποία προορίζεται για χρήση από ηλικιωμένους ανθρώπους (κυρίως digea δηλαδή και κανά ποδόσφαιρο σε ote tv). Απόσταση θέασης στα 3,5μ περίπου, με φυσικό φωτισμό, απέναντι από τον καναπέ χωρίς ιδιαίτερες γωνίες θέασης. Κάποια γνώμη θα βοηθούσε ιδιαίτερα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Έχω πάρει μία 50RU7092 ως μόνιτορ για τα απεικονιστικά στο ιατρείο.

Έχει VA πάνελ των 4 segments, οπότε έχει καλή αντίθεση για LCD από μπροστά, αλλά "ασπρίζει" υπό γωνία.

Η επεξεργασία εικόνας είναι Samsung, ο ενσωματωμένος media player δεν υποστηρίζει dts και divx αρχεία...

Έχω πάρει μία 50RU7092 ως μόνιτορ για τα απεικονιστικά στο ιατρείο.

Έχει VA πάνελ των 4 segments, οπότε έχει καλή αντίθεση για LCD από μπροστά, αλλά "ασπρίζει" υπό γωνία.

Η επεξεργασία εικόνας είναι Samsung, ο ενσωματωμένος media player δεν υποστηρίζει dts και divx αρχεία...

Σ ευχαριστω πολυ, προτιμω το va panel καθως η θεαση γινεται κυριως στην ευθεια με την τηλεοραση.