Samsung UE55F8000 vs Sony KDL-55W905A

yianniskyr

AVClub Enthusiast
26 May 2008
868
UK
Ενδιαφέρομαι για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Απο τα λίγα που γνωρίζω ξέρω οτι θεωρούνται απο τις κορυφαίες , αλλα εσείς πια προτείνεται για θέαση HD, ταινίες, αθλητικά ? πια πιστεύεται θα με καλύψη καλυτερα ?

Ενδιαφέρομαι για τις συγκεκριμένες τηλεοράσεις. Απο τα λίγα που γνωρίζω ξέρω οτι θεωρούνται απο τις κορυφαίες , αλλα εσείς πια προτείνεται για θέαση HD, ταινίες, αθλητικά ? πια πιστεύεται θα με καλύψη καλυτερα ?

με απολυτο κριτηριο την εικονα ενα μικρο κλικ προβαδισμα στην σονυλογω αντιθεση/σταθμημαυρου/χρωματος/κινηση...οπως ειπα μικρο προβαδισμα...σε γενικα θεματα ισοψηφουν μιας και η samsung εχει περισσοτερες λειτουργιες και καλυτερη πλατφορμα για διδυκτιακες εφαρμογες...οποια και να παρεις θα εισαι ευχαριστημενος..

Καλησπέρα Γιάννη! Λίγο πολύ είναι ίδιας κατηγορίας με λίγο καλύτερη την SONY όπως είπε και ο φίλος Yperion! Προσωπικά θα έπαιρνα την Samsung μόνο και μόνο γιατί δεν έχω και πολύ καλή εμπειρία από SOny στο παρελθόν ενώ αντίθετα η Samsung μου βγήκε σκυλί! Επίσης επειδή τα highend μοντέλα οι Κοτσώβολοι και οι Media τα χτυπάνε στην τιμή, να το ψάξεις από δικτυακά καταστήματα! Ίσως σου έρθει φτηνότερα!! Δες εδώ για την Samsung http://www.snif.gr/products.php?search= UE55F8000.

Last edited:
Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια .
Πια οθόνη εχει την λιγότερο εώς καθόλου αντανάκλαση ?

Οι δικοί μου πήραν την 55 άρα την σαμσουνγκ τώρα στις γιορτές , 2000 ευρώ 50 άτοκες από πλαίσιο. Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, λίγο όμως που είδα και μην έχοντας ιδέα από αυτά έβαλα να δω τιβι και απο νοβα αλλά και από τον ενσωματωμένο δέκτη η εικόνα της δεν μου άρεσε. Στις ταινίες ήταν πολύ καλή δεν λέω. Επίσης οι φωνητικές εντολές είναι άβολες και το ίδιο και το τηλεκοντρόλ με την αφή, ευτυχώς έχει και κανονικό μέσα, αλλά όχι φωτιζόμενο όπως στην προηγούμενη τιβι μας.

Το έγραψα και σε άλλο νήμα , όποιος αγοράζει τηλεοράσεις όπως η F8000 και η W905 για να βλέπει ANT1 και Star απλά πετάει τα λεφτά του. Αν η ποιότητα είναι επιπέδου 240p του youtube δεν φτιάχνει από καμία τηλεόραση.

Καλημερα κ απο μενα!Πριν λιγο καιρο ημουνα κ εγω στο ιδιο διλημα κ κατεληξα στη sony.Για μενα η εικονα της ειναι ανωτερη απο τη samsung και αν τις δεις διπλα διπλα θα το διαπιστωσεις κ εσυ.Η sony εχει πιο φυσικα χρωματα,η εικονα της σαμυ κοκκινιζει...Τωρα αν σε ενδιαφερουν τα πολλα μπλιμπλικια πας στη σαμυ,που υπερεχει σαφως,απλα να ξερεις οτι σε λιγο καιρο θα τα βαρεθεις αυτα κ δεν θα τα χρησιμοποιεις.Και οι 2 ειναι premium τηλεορασεις και οπως λεει κ ο yperion δεν ειναι για να βλεπεις μεγκα αντ1,σταρ κτλ αν κ σε σχεση με τηλεορασεις μικροτερης σειρας θα δεις καλυτερη εικονα κ σε τηλεοπτικο ειδικα στη σονυ,λογω του φοβερου επεξεργαστη εικονας τους,Και τελος αν παιζεις games προτιμας σονυ λογω του χαμηλοτερου input lag της,που σε καμια αλλη τηλεοραση δεν θα βρεις.Αυτα απο μενα,ελπιζω να βοηθησα!

Εγώ πάντως δίπλα δίπλα 50W685 και 46W905 σε τηλεοπτικό σήμα δεν είδα καμία ιδιαίτερη διαφορά. Βέβαια και η W685 έχει X-Reality Pro.