SAMSUNG UE55H6400 ή LG 60PB5600

TDMPOER

New member
19 March 2015
18
Καλησπέρα παιδιά .Είμαι ανάμεσα στις ανωτέρω τηλεοάσεις . Η αγορά θα πραγατοποιηθεί μέχρι την άλλη βδομάδα . Θέαση 30%DIGEA 30% σειρές μέσω HDMI καλωδίου απο λαπτο (διαδυκτίου) 30% ταινιών καιένα 10% αγώνες πάλι μέσω HDMI καλωδίου πο λαπτοπ (διαδυκτιακα) . απόσταση θεασης 2,5 με 3,5 μετρα . Καμία απο τις 2 δεν τς εχω δει α παιζουν digea παρα μονο διαφορα demo στα καταστηματα.
3d και smart δεν με ενδιαφερει μιας και απο την στιγμη που δεν παζει μεσω σμαρτ online σειρες κα αγωνες παμε σε συνδεση του λαπτοπ.
Κοιταω αυες τις 2 λόγω τιμής και δεν θέλω να ανεβω πάνω από τα 900 ευρω.
Την βοηθεια σας λοιπον.....
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Καμία απ τις 2! Το 70% της θέασης σου είναι κακής ποιότητας υλικό και αυτές είναι και μεγάλες και δεν αποδίδουν καλά με τέτοιας ποιότητας σήμα. Κοίτα μια Sony σειράς 8 στις 50"

Αν σκοπεύεις να βλέπεις κακής ποιότητας υλικό πάρε την LG , σαν πλάσμα έχει αρκετά μικρότερη φωτεινότητα και οξύτητα οπότε θα δείχνει πιο "αναλογικά" χωρίς να τονίζει τις ατέλειες.

Αντίθετα αν έλεγες ότι θα βλέπεις πολύ HD θα σου πρότεινα ασυζητητί την Samsung απο τις δύο.

Κατ'αρχάς, πρέπει να αποφασίσεις μεταξύ 2 διαφορετικών τεχνολογιών panel.

H LG θα σου δώσει κυρίως:
1/ Εξαιρετικές γωνίες θέασης
2/ 5 ίντσες παραπάνω
3/ Σίγουρα ομοιόμορφο μαύρο για όλες τις γωνίες θέασης χωρίς clouding, backlight bleed, IPS glow ή off center contrast shift.

Αν έχεις budget στα 900 ευρώ, δες και την PB560V, υποτίθεται πως έχει TruBlack επίστρωση για ακόμη βαθύτερο μαύρο. Τσέκαρέ το όμως αν αναφέρεται έξω από το κουτί, αλλιώς πάρε την 5600 στα 2/3 της τιμής.

Όχι ότι η H6400 δεν είναι καλή τηλεόραση (αν ψάχνεις LCD έχει τα καλύτερα reviews), αλλά δεν θεωρώ τις περιορισμένες γωνίες θέασης ιδανικές για προβολή ταινιών. Επίσης, όσο μεγαλύτερο το LCD panel, τόσο περισσότερες πιθανότητες για προβλήματα με την ποιότητα εικόνας.

Good luck! ;)

ΥΓ: Δεν θεωρώ ότι δε θα πρέπει να πάρεις μεγάλη TV, επειδή το 70% του περιεχομένου που θα προβάλλεις είναι SD. Όταν θα χρειαστεί να δεις ταινίες (έστω και γι'αυτό το 30% του χρόνου) θα εκτιμήσεις το immersion και την ανάλυση που προσφέρει το μεγαλύτερο μέγεθος. Στις ταινίες θα γίνει το critical viewing, και όχι στα κανάλια της Digea ή στα streaming videos...

Last edited:
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας ολου.πηγα σημερα και τις ειδα και τις 2 απο κοντα.επισης ειδα και την sony w805 η οποια μου αρεσε αρκετα αλλα ανεβαινει αρκετα η τιμη.στο καταστημα πηγα με ενα στικακι μεσα στο οποιο ειχα ταινιες και σειρες στην αναλυση που τις θα τις βλεπω δηλαδη σε μετρια εως κακη.η lg μου αρεσε αρκετα.επισης κατι πολυ θετικο .Στην lg ειχαν να παιζει το καναλι σκαι απο εξωτερικη κεραια , σε digea και εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος.κατα 90% παω στην lg pb5600.προς μεγαλη μου εκπληξη εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της σε αυτα που ηθελα μιας και το παιδι που ηταν στο τμημα τηλεορασεων ηταν παρα πολυ εξυπηρετικος και με βοηθησε αρκετα τοσο να την τεσταρω με το υλικο απο το στικακι που ειχα μαζι μου οσο και απο στικακι που τοποθετησε ο ιδιος με υλικο απο διαφορα φορματ .Ζητω συγνωμη απο τους διαχειριστες για το μακροσκελες μνμ μου.

καλησπέρα παιδια.η επιλογή τελικα έγινε Sony Bravia 60" LED KDL-60W605 . Από βδομαδα λογικα θα την παραλαβω .....