Samsung ue55h6800aw clouding..??

Livas

New member
6 September 2010
95
uploadfromtaptalk1417562627754.jpg
Na αναφέρω καταρχήν ότι το φαινόμενο δεν είναι καθόλου όπως βγήκε στην φώτο.. Δεν ειναι τόσο έντονο.
Σε ταινία που εβαλα δεν ενοχλεί καθόλου δεν φαίνεται καθόλου... Αλλα σε μαύρο. Φόντο που εβαλα έτσι μαύρο φαίνεται.
Και πχ σε οταν βλέπεις ταινία που αφήνει τις μπάρες πάνω κάτω (wide-screen) εκεί στο κενό φόντο που έχει φαίνεται αυτή ασπριλα... Αλλα μεσα στην ταινία. Δεν φαίνεται καθόλου....

Ρυθμίσεις δεν εκανα τίποτα απολύτως. (εικόνα ήχου).
Τι λέτε την στέλνω πίσω? Μιλάω με σαμμυ να δω τι θα με πούνε? Απο το κατάστημα που την αγόρασα και την πάω πίσω (κοτσοβολος ειναι και η αγορά έγινε 2.12.2014 χθες δλδ).

Τι προτείνετε..?!!

Το θεμα ειναι φοβάμαι μην πέσω σε χειρότερο πάνελ και γίνει χειρότερη μετά..
Δλδ αν πάρω στην σαμμυ τηλ θα μου την αλλάξουν απευθείας? Η να μιλήσω με το κατάστημα..?

Το θεμα ειναι φοβάμαι μην πέσω σε χειρότερο πάνελ και γίνει χειρότερη μετά..
Δλδ αν πάρω στην σαμμυ τηλ θα μου την αλλάξουν απευθείας? Η να μιλήσω με το κατάστημα..?
Φίλε μου αφού το είπες μόνος σου, δεν έχεις κάνει τίποτα ρυθμίσεις. Φώναξε κάποιον που να ξέρει και θα βελτιωθεί πολύ, μη τρέχεις με αλλαγές γιατί αν είναι θέμα του ότι δε γνωρίζεις να ρυθμίσεις , τα ίδια και χειρότερα θα έχεις με όλες.

Κοίτα δοκίμασα μερικές ρυθμίσεις γίνεται δουλειά αν κατεβάσω τον οπισθιο φωτισμό.
Μίλησα και με σαμμυ με απομσκρυσμενο έλεγχο καναν τι καναν ακομα το έχω. Θα στείλουν τεχνικό είπε να το κοιτάξει και να δει.
Το θεμα ειναι αυτό το φαινόμενο το έχουν όλες οι τηλεοράσεις σε αυτή τη κατηγορία. Το θέμα είναι αν το πετύχεις σε χτυπήτω ποσοστό η σε ελαφρώς χτυπήτω ποσοστό..

Θα δοκιμάσω και άλλες ρυθμίσεις μέχρι να έρθει ο τεχνικός και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπλεξω με αλλαγές γιατί αν πέσω σε χειρότερο την κάτσαμε.. 😛

Κοίτα δοκίμασα μερικές ρυθμίσεις γίνεται δουλειά αν κατεβάσω τον οπισθιο φωτισμό.
Μίλησα και με σαμμυ με απομσκρυσμενο έλεγχο καναν τι καναν ακομα το έχω. Θα στείλουν τεχνικό είπε να το κοιτάξει και να δει.
Το θεμα ειναι αυτό το φαινόμενο το έχουν όλες οι τηλεοράσεις σε αυτή τη κατηγορία. Το θέμα είναι αν το πετύχεις σε χτυπήτω ποσοστό η σε ελαφρώς χτυπήτω ποσοστό..

Θα δοκιμάσω και άλλες ρυθμίσεις μέχρι να έρθει ο τεχνικός και βλέπουμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να μπλεξω με αλλαγές γιατί αν πέσω σε χειρότερο την κάτσαμε.. 😛
δοκιμασε ενα οπ.φωτισμο κοντα στο 10-12 και φωτεινοτητα απο 50 και κατω...εαν δεν σε ενοχλει τοτε αστο...

Το εχει παλι και με αυτές τις ρυθμίσεις... Μονο αν το βαλω οπισθιο φωτισμό 0 εξαφανιζεται.. Αλλα δεν βλέπω και τίποτα στην τηλεοραση...
Σημερα που αφήσω να παίξει η τηλεόραση για κανα 4ωρο να ζεσταθει... Και εβαζα ταινίες να παίξουν στο δυναμικο με τερμα σκοταδι στο δωμάτιο... Μπορώ να πω οτι δεν ενοχλουσε... Τι να κανω..? Να προβω σε αντικατάσταση..?

Με σαμσουνκ που ηρθαν τεχνικοι σπίτι μου και το ειδαν λενε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι να μην βλεπω ταινίες στο απολυτο σκοταδι στο δωμάτιο... Η να βαλω διπλα απο την τηλεοραση δεξια/αριστερά φωτιστικα λεει για να μειωσουν το θεμα.

Βεβαια πηρα τηλ ξανα στην σαμσουνκ και καταγγειλα αυτήν την κοροϊδία απο μερια των τεχνικων της. Και Δευτέρα θα με πάρει τηλέφωνο προισταμενος για να μιλήσουμε. Τα κλασικά δλδ.

Και θα παω στην Θεσσαλονίκη πυλαια που ειναι το επίσημο σερβις τους. Να καταγγειλω το φαινομενο και τους τεχνικους της.

Αλλιώς θα προβω σε καταγγελιες και οσο καιρό παρει..

Το εχει παλι και με αυτές τις ρυθμίσεις... Μονο αν το βαλω οπισθιο φωτισμό 0 εξαφανιζεται.. Αλλα δεν βλέπω και τίποτα στην τηλεοραση...
Σημερα που αφήσω να παίξει η τηλεόραση για κανα 4ωρο να ζεσταθει... Και εβαζα ταινίες να παίξουν στο δυναμικο με τερμα σκοταδι στο δωμάτιο... Μπορώ να πω οτι δεν ενοχλουσε... Τι να κανω..? Να προβω σε αντικατάσταση..?

Με σαμσουνκ που ηρθαν τεχνικοι σπίτι μου και το ειδαν λενε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι να μην βλεπω ταινίες στο απολυτο σκοταδι στο δωμάτιο... Η να βαλω διπλα απο την τηλεοραση δεξια/αριστερά φωτιστικα λεει για να μειωσουν το θεμα.

Βεβαια πηρα τηλ ξανα στην σαμσουνκ και καταγγειλα αυτήν την κοροϊδία απο μερια των τεχνικων της. Και Δευτέρα θα με πάρει τηλέφωνο προισταμενος για να μιλήσουμε. Τα κλασικά δλδ.

Και θα παω στην Θεσσαλονίκη πυλαια που ειναι το επίσημο σερβις τους. Να καταγγειλω το φαινομενο και τους τεχνικους της.

Αλλιώς θα προβω σε καταγγελιες και οσο καιρό παρει..
Φίλε μου τι εννοείς << έβλεπες ταινίες στο Δυναμικό >> ; Αν έβλεπες στο δυναμικό και ήσουν σχετικά ικανοποιημένος, η τηλεόρασή σου είναι απόλυτα ΟΚ. Στο δυναμικό δε βλέπουμε ποτέ, απαγορεύτε , δείχνει το χειρότερο που γίνεται σε όλες τις τηλεοράσεις. Το σίνεμα ή κινηματογραφικό είναι αυτό που πρέπει να ρυθμίσεις και να βλέπεις και θα είσαι άριστα.
Αν κατάλαβα καλά το τι έγραψες.....

Εγω εχω την εντύπωση οτι είτε δυναμικο το βάλω είτε τυπικό είτε κινηματογραφικο. Νομίζω ειναι το ιδιο.. 😛
Ειναι μονο στις γωνιες οπως στην φώτο. Δεν ξέρω πως ειναι οι υπόλοιπες τηλεοράσεις που παρουσιαζουν το Θεμα αυτο. Βγαζει και σε κέντρο πχ το clouding?
Δεν εχω δει ποτέ αλλωστε το φαινομενο αυτο απο κοντά για να μπορέσω να συγκρινω με την δικια μου αν ειναι πολυ η οχι.
Και επίσης τελικά υπάρχει τηλεοραση χωρίς καθόλου καθόλου clouding..??
Για led τηλεοράσεις πάντα.

Εγω εχω την εντύπωση οτι είτε δυναμικο το βάλω είτε τυπικό είτε κινηματογραφικο. Νομίζω ειναι το ιδιο.. 😛
Ειναι μονο στις γωνιες οπως στην φώτο. Δεν ξέρω πως ειναι οι υπόλοιπες τηλεοράσεις που παρουσιαζουν το Θεμα αυτο. Βγαζει και σε κέντρο πχ το clouding?
Δεν εχω δει ποτέ αλλωστε το φαινομενο αυτο απο κοντά για να μπορέσω να συγκρινω με την δικια μου αν ειναι πολυ η οχι.
Και επίσης τελικά υπάρχει τηλεοραση χωρίς καθόλου καθόλου clouding..??
Για led τηλεοράσεις πάντα.
Από αυτά που λες είναι σίγουρο ότι χρειάζεσαι κάποιον που να έχει κάποια εμπειρία και να μπορεί να σου ρυθμίσει τη τηλεόραση.
Η διαφορά και η ομοιότητα από δυναμικό σε κινηματογραφικό, είναι τέτοια όπως λέμε το << βόδι με το ρόδι >>.....
Πολύ φοβάμαι πως η απειρία σου θα σε κάνει με ότι σημερινή τηλεόραση και να πάρεις, να έχεις σοβαρό θέμα στην απόδοση της ποιότητας της εικόνας, αν δε ξέρεις να τη ρυθμίσεις και να τη βάλεις να παίζει στο σωστό mode.

Δεν ειπα οτι δεν εχει διαφορά στην εικόνα τα διαφορά ετοιμα mode που δίνουν. Αλλα οτι το clouding δν εχει μεγαλη διάφορα αναμεσα σε τυπικό / κινηματογραφικο / δυναμικο.

Την φωτογραφία που ανεβασα παραπάνω με το clouding ειναι "φυσιολογικο" ? Λιγο πολυ? Πως σου φαίνεται εσενα απο την φωτο..!
Δλδ αν παίξω με τις ρυθμίσεις μου λες οτι μπορεί να καλυτερευση το θεμα clouding και να εχω αξιοπρεπες ποιότητα εικόνας?

Δεν ειπα οτι δεν εχει διαφορά στην εικόνα τα διαφορά ετοιμα mode που δίνουν. Αλλα οτι το clouding δν εχει μεγαλη διάφορα αναμεσα σε τυπικό / κινηματογραφικο / δυναμικο.

Την φωτογραφία που ανεβασα παραπάνω με το clouding ειναι "φυσιολογικο" ? Λιγο πολυ? Πως σου φαίνεται εσενα απο την φωτο..!
Δλδ αν παίξω με τις ρυθμίσεις μου λες οτι μπορεί να καλυτερευση το θεμα clouding και να εχω αξιοπρεπες ποιότητα εικόνας?
Ναι φίλε μου αυτό λέω και καλό θα ήταν , ξαναλέω, να φωνάξεις κάποιον γνωστό σου , φίλο σου ή κάποιον τέλος πάντων που να γνωρίζει περί ρυθμίσεων ( δε χρειάζεται να γίνει η απόλυτη επαγγελματική ρύθμιση , απλά καλή ερασιτεχνική από γνώστη ) και είμαι 99% σίγουρος ότι θα ευχαριστηθείς τη τηλεόρασή σου.

να κανω μια ερωτηση?
οι curved εχουν αλλη τεχνολογια πανελ?καλυτερη γωνια θεασης?εκει πως τα πανε?

να κανω μια ερωτηση?
οι curved εχουν αλλη τεχνολογια πανελ?καλυτερη γωνια θεασης?εκει πως τα πανε?
Έχουν χειρότερη γωνία θέασης!