Samsung UE55H8000SL vs UE55H7000SL

Livas

New member
6 September 2010
95
Καλησπέρα στην ομάδα.
Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορα νεας τηλεόρασης αναμεσα σε αυτες τις δυο της Samsung.

Πια προτείνεται για καλύτερη τηλεόραση?
Μας ενδιαφέρουν οι ταινιες πιο πολυ.
Σύνδεση με hdmi το pc
3d καμια φορα που και που.
Και κανα παιχνίδι η απο υπολογιστή η με σύνδεση ps4 .
Ποσα hz πραγματικά ειναι η καθε μια?
Και ποιες οι διαφορές αναμεσα σε αυτες τις δυο?
Και πιο ειναι πιο τούμπανο δλδ ?!
;)

Στην ουσια αυτη είναι διάφορα μόνο?
Πανελ εχουν το ίδιο. ?
200hz ειναι πραγματικά και οι δυο?

Έχω την εντύπωση πως είναι 200 και οι δύο. Για θέαση ταινιών όμως, δεν είναι απαραίτητα. Απόσταση θέασης ?

Καλησπέρα στην ομάδα.
Ενας φίλος ενδιαφέρεται για αγορα νεας τηλεόρασης αναμεσα σε αυτες τις δυο της Samsung.

Πια προτείνεται για καλύτερη τηλεόραση?
Μας ενδιαφέρουν οι ταινιες πιο πολυ.
Σύνδεση με hdmi το pc
3d καμια φορα που και που.
Και κανα παιχνίδι η απο υπολογιστή η με σύνδεση ps4 .
Ποσα hz πραγματικά ειναι η καθε μια?
Και ποιες οι διαφορές αναμεσα σε αυτες τις δυο?
Και πιο ειναι πιο τούμπανο δλδ ?!
;)

ειναι και οι δυο 200 hz απο πανελ..η 8000 ειναι κυρτη με αποτελεσμα να υπαρχει μεγαλυτερος κινδυνος απο κακη ομοιομορφια...στο τηλεοπτικο δεν ξερω εαν εχει η 8000 καλυτερο λογω πιθανοτητας αλλου επεξεργαστη...στα χαρτια λενε επισης οτι η 8000 εχει καλυτερη επεξεργασια στο μαυρο...τωρα εαν το δεις εσυ αυτο...δυσκολο...

Στα 3 μέτρα περίπου αποτι με ειπε.

Εγω που εχω την Η6800 55αρα σε απόσταση 3 μετρα περίπου στο σπιτι μου ειναι πολυ καλά . έπαιρνε και καμια 60+ άνετα. Αλλα είμαι πολύ ευχαιστημενος μέχρι τώρα.

Ειναι ανάμεσα σε αυτα 2 μοντέλα.
Για πιο μεγαλη δεν υπάρχει λόγος. Υπερβολή θεωρείται.

Δλδ για να καταλάβω αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντέλα ειναι μονο η κυρτή που κάνει η σειρα 8?

Απο απόδοση εικόνας ηχου πανελ hz ειναι τα ιδια δλδ?!

Σε καμιά περίπτωση δεν είναι υπερβολή μια τηλεόραση, μεγαλύτερη των 55", για τρία μέτρα απόσταση θέασης. Τώρα, αν θέλει να πάρει κάποια εκ των ακριβότερων περσινών τηλεοράσεων, είναι δικαίωμά του...

Για πανω 55 δεν ενδιαφέρεται.

Ειναι αναμεσα σε αυτα τα 2 μοντέλα πιο πανω.

Θελει να ξέρει τα πανελ τους
Τον επεξεργαστή που φοράει η καθε μια
Τα hz.
Και input lag για παιχνίδια.
Τα αλλα τα γράφει και στα τεχνικά χαρακτηριστικα.

Ίδια Hz (200), ίδιος τύπος πάνελ (PSA), γυαλιστερή επίστρωση και παρεμφερής τοπολογία οπίσθιου φωτισμού τα κοινά σημεία.

Κυρτή και με επεξεργασία Samsung η 8000, επίπεδη και με επεξεργασία MStar η 7000, οι διαφορές...

Ίδια Hz (200), ίδιος τύπος πάνελ (PSA), γυαλιστερή επίστρωση και παρεμφερής τοπολογία οπίσθιου φωτισμού τα κοινά σημεία.

Κυρτή και με επεξεργασία Samsung η 8000, επίπεδη και με επεξεργασία MStar η 7000, οι διαφορές...

αχα!αρα η υποψια μου οτι η 8000 εχει καλυτερο τηλεοπτικο μπορει να εχει βάση

Ωραια ευχαριστώ.
Μπορείς να μου πεις αν γνωρίζεις τις διαφορες αναμεσα σε 6800 και 8000 .περα αποτι αναγράφει στο site της σαμμυς με τα χαρακτηριστικα.