Samsung UE55HU6900

aris.limnios

New member
15 October 2014
8
Παιδιά εδώ είμαι πάλι και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτήν εδώ την Samsung UE55HU6900.
4κ αλλά χωρίς 3d.
Είναι άξια προσοχής; τι λέτε;
Είναι κάτω των 1000 ευρώ που είναι ταβάνι για μένα. Θα αγοράσω TV  κατά Ιανουάριο ή Φεβρουάριο μεριά και ήδη έχω βάλει στο μάτι την Samsung ue6470 με τη βοήθεια παιδιών απο το φόρουμ.
Ξέρω ότι 4κ περιεχόμενο δεν υφίσταται αλλά πωλητής στο media markt που φαινόταν διαβασμένος επί του θέματος της τηλεόρασης γενικότερα με διαβεβαίωσε ότι το 4κ upscale βοηθά σε όλα τα φορματ κάνοντας την εικόνα καλύτερη.
Εσείς τι λέτε επι του θέματος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την παράθεση της γνώμης σας στις ερωτήσεις μου.

οι πωλητες προωθουν τα προιοντα του καταστηματος ,και μην τους εμπειστευεσε οι περισοτεροι εχουν αγνοια ,ειναι ελαχειστοι αυτοι που εχουν γνωσεις,περιεχομενοσε 4κ δεν συνιστατε
τα παιδια μεσα απο το φορουν θα δωσουν της γνωσεις τους ,οποτε ακουσα πωλητες σε αγορα μου την πατησα.......

Παιδιά εδώ είμαι πάλι και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για αυτήν εδώ την Samsung UE55HU6900.
4κ αλλά χωρίς 3d.
Είναι άξια προσοχής; τι λέτε;
Είναι κάτω των 1000 ευρώ που είναι ταβάνι για μένα. Θα αγοράσω TV  κατά Ιανουάριο ή Φεβρουάριο μεριά και ήδη έχω βάλει στο μάτι την Samsung ue6470 με τη βοήθεια παιδιών απο το φόρουμ.
Ξέρω ότι 4κ περιεχόμενο δεν υφίσταται αλλά πωλητής στο media markt που φαινόταν διαβασμένος επί του θέματος της τηλεόρασης γενικότερα με διαβεβαίωσε ότι το 4κ upscale βοηθά σε όλα τα φορματ κάνοντας την εικόνα καλύτερη.
Εσείς τι λέτε επι του θέματος;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την παράθεση της γνώμης σας στις ερωτήσεις μου.
Το μόνο μα το μόνο σίγουρο είναι ότι οποιοδήποτε σήμα που δεν είναι 4Κ, θα το δείξει χειρότερα ( τα HD ) έως πολύ χειρότερα ( τα SD ).
Διαβασμένος ο πωλητής για να πουλήσει τα απούλητα.
Ετσι και αλλιώς ΟΧΙ ακόμα UHD τηλεόραση και μάλιστα δύο φορές ΟΧΙ σε σημερινές φθηνές UHD τηλεοράσεις.