Samsung UE55J6200 η UE55H6400 ?

thekal

New member
16 February 2009
8
Είμαι μεταξύ των δυο, μπορει κάποιος γνωστής να με κατευθύνει;
διαβασα αρκετά τα νήματα τους αλλα πιο πολυ μπερδεύτηκα.
το 3D θεμιτό ειναι αλλα οχι απαραίτητο, γι αυτο και βαζω αυτές τις δυο επιλογές.
περισσοτερο με ενδιαφέρει θέαση απο digia και λειτουργικό smart tv, ίσως και αναπαραγωγή απο σκληρό.
στα παραπάνω υπερτερεί κάποια;
ευχαριστω για οποία βοήθεια.

Έχω ακούσει ότι αυτές που ειναι 3D έχουν πιο δυνατό επεξεργαστή για αυτο το λόγο ειναι καλύτερες. Δεν ξέρω αν ομως αν όντως υσχει αυτο, θα ήθελα να μας πουν αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν.

Έχω ακούσει ότι αυτές που ειναι 3D έχουν πιο δυνατό επεξεργαστή για αυτο το λόγο ειναι καλύτερες. Δεν ξέρω αν ομως αν όντως υσχει αυτο, θα ήθελα να μας πουν αυτοί που πραγματικά γνωρίζουν.

Δεν ισχύει αυτό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είμαι μεταξύ των δυο, μπορει κάποιος γνωστής να με κατευθύνει;
διαβασα αρκετά τα νήματα τους αλλα πιο πολυ μπερδεύτηκα.
το 3D θεμιτό ειναι αλλα οχι απαραίτητο, γι αυτο και βαζω αυτές τις δυο επιλογές.
περισσοτερο με ενδιαφέρει θέαση απο digia και λειτουργικό smart tv, ίσως και αναπαραγωγή απο σκληρό.
στα παραπάνω υπερτερεί κάποια;
ευχαριστω για οποία βοήθεια.

Για digea και smart πας σε Sony KDL-55W755C ,καλύτερη λεπτομέρεια σε τηλεοπτικό και android tv(Kodi,Google play store κλπ)

Δεν ισχύει αυτό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για digea και smart πας σε Sony KDL-55W755C ,καλύτερη λεπτομέρεια σε τηλεοπτικό και android tv(Kodi,Google play store κλπ)

Ναι αλλά όλοι λένε πως το google tv έχει πολλά προβλήματα....

Android TV 5.1.1 Lollipop.

Το έχεις δοκιμάσει ο ίδιος σε πληθώρα περιεχομένου(Kodi-add ons ταινίες,σειρέςποδόσφαιρο, iptv και ότι μπορείς να φανταστείς,streaming tv,apps,games);

Άποψη μου ειναι λόγω πλατφόρμας δεν παίζεται σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Last edited:
Κοίτα, εγώ δεν το δοκίμασα αλλά διαβάζω σχεδόν σε όλα τα review ότι έχει θέματα η πλατφόρμα...

Βαλτοί είναι όλοι;

Αν μπορείς δοκίμασε το ή να στο δείξει κάποιος που ξέρει.

Θα το κοιτάξω. Πάντως εγώ περιμένω να δω τι θα ανακοινωθεί από oled στην ces σε 10 μέρες για να δω τι θα αγοράσω σε 55ρα

Η τακτική που ακολουθεί μέχρι τώρα η LG με τις OLED, είναι να γίνονται διαθέσιμες μετά το 2ο εξάμηνο της εκάστοτε χρονιάς.
Οπότε είναι πιθανό αυτές που θα παρουσιαστούν σε λίγες μέρες να έρθουν στη χώρα μας μετά το καλοκαίρι.

Η τακτική που ακολουθεί μέχρι τώρα η LG με τις OLED, είναι να γίνονται διαθέσιμες μετά το 2ο εξάμηνο της εκάστοτε χρονιάς.
Οπότε είναι πιθανό αυτές που θα παρουσιαστούν σε λίγες μέρες να έρθουν στη χώρα μας μετά το καλοκαίρι.

Σωστά, αλλά μπορεί να πέσουν οι τιμές στις υπάρχουσες, ή αν βγει κατι εξαιρετικό, θα περιμένω.