SAMSUNG UE60H6240 VS UE55H6400

Είμαι ανάμεσα στις 2 τηλεοράσεις....

θέλω αν γίνεται να μου πει κάποιος αν η 6240 υπολείπεται κατά πολύ της 6400 σε δυνατότητες- ποιότητα εικόνας...
Αν η 6240 έχει τον ίδιο 4πυρινο επεξεργαστή,
Αν η 6240 έχει το ίδιο SMART MENU
Aν η 6240 έχει κάτι που της λείπει σε σχέση με την 6400... είτε σε ποιότητα εικόνας είτε σε άλλα καλούδια...

Είμαι ανάμεσα στις 2 τηλεοράσεις....

θέλω αν γίνεται να μου πει κάποιος αν η 6240 υπολείπεται κατά πολύ της 6400 σε δυνατότητες- ποιότητα εικόνας...
Αν η 6240 έχει τον ίδιο 4πυρινο επεξεργαστή,
Αν η 6240 έχει το ίδιο SMART MENU
Aν η 6240 έχει κάτι που της λείπει σε σχέση με την 6400... είτε σε ποιότητα εικόνας είτε σε άλλα καλούδια...
Σε ποιότητα εικόνας είναι ολόιδιες. Νομίζω πως η 6400 έχει διπλό δέκτη και το Smart control ( κάπως έτσι το λένε νομίζω ). Το σπουδαίο όμως είναι ότι σε εικόνα είναι ακριβώς το ίδιο.

νομιζω αν δεν κανω λαθος δεν εχει γιαλια το σμαρτ κοντρολ --διπλοδεκτη εχει η 6500...

Το smart control που λετε δεν έχει... μπορώ να το πάρω εξτρα; δηλαδή το menu είναι smart που απλά του λείπει το smart control?

Όχι δεν το υποστηρίζει της λείπει ένας αισθητήρας

Το smart control που λετε δεν έχει... μπορώ να το πάρω εξτρα; δηλαδή το menu είναι smart που απλά του λείπει το smart control?
Από ότι ειπώθηκε, δεν υποστηρίζει το Smart control αλλά το Smart κομμάτι της τηλεόρασης κατά τα άλλα είναι ίδιο.

Πάρε την 6240 , μπορεις να συνδέσεις ποντίκι και πληκτρολόγιο για το smart tv και να πάρεις και ένα ζευγάρι γυαλιά 3D με κάτω απο 20 ευρώ. Ουσιαστικά σε εικόνα δεν χάνεις τίποτα και κερδίζεις και 5" (πολύ χρήσιμες για ταινίες σε HD) , αν όμως βλέπεις πολύ τηλεοπτικό ίσως καλύτερα να πάρεις την 55άρα για να βλέπεις λιγότερες ατέλειες.

Ούτε εγώ βλέπω DIGEA , προτιμώ με OTE TV που έχει 19 HD κανάλια και άφθονο υλικό σε ταινίες/σειρές σε HD , άλλα το ανέφερα γιατι κάποιοι αγοράζουν σουπερ ντούπερ τηλεοράσεις για να βλέπουν "ποιοτικές" εκπομπές με τον Λιάγκα και την Μενεγάκη.

Ούτε εγώ βλέπω DIGEA , προτιμώ με OTE TV που έχει 19 HD κανάλια και άφθονο υλικό σε ταινίες/σειρές σε HD , άλλα το ανέφερα γιατι κάποιοι αγοράζουν σουπερ ντούπερ τηλεοράσεις για να βλέπουν "ποιοτικές" εκπομπές με τον Λιάγκα και την Μενεγάκη.
Δηλαδή << Κάτω Παρτάλι >> και << Μουρμούρα >> δε βλέπεις; Ξέρω μπορεί να << πέφτω >> στα μάτια σας, αλλά εγώ αυτά τα βλέπω. -bye-

Νομίζω ότι αφού το smart control λειτουργεί με bluetooth το υποστηρίζει... Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά βάση λογικής και αφού η tv διαθέτει bluetooth...

Νομίζω ότι αφού το smart control λειτουργεί με bluetooth το υποστηρίζει... Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά αλλά βάση λογικής και αφού η tv διαθέτει bluetooth...

Δεν κάνει ζεύξη το smart control με την h6200
Δεν ξέρω αν είναι λoγο λογισμικού ή κάποιου τσιπ-αισθητήρα
Λίγο που έψαξα στο hi-fi.de, κάποιος ανέφερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει ζεύξη με την h6270 και έψαχνε μήπως αλλάξει κάτι από το Service menu και ένα μέλος είπε ότι λείπει τσιπ..

http://www.hifi-forum.de/viewthread-151-28366.html
http://www.hifi-forum.de/viewthread-151-27387.html

Πάντως όσοι το δοκίμασαν δεν τα κατάφεραν..Τώρα αν υπάρχει κάποιο κόλπο, δεν γνωρίζω

Last edited:
Δηλαδή << Κάτω Παρτάλι >> και << Μουρμούρα >> δε βλέπεις; Ξέρω μπορεί να << πέφτω >> στα μάτια σας, αλλά εγώ αυτά τα βλέπω. -bye-

Αν είναι μόνο αυτά τα δύο τότε σε συγχωρούμε.-bye-

Η γυναίκα μου βλέπει και το "πάμε πακέτο" και το "dancing" , καμία φορά βλέπαμε και οικογενειακώς το "Music School".

Re: ΕΞΗΝΤΑΡΑ

Είμαι ανάμεσα στην [h=1]SHARP LC60LE652V[/h]και την [h=2]Samsung UE60H6240[/h]
Ποια θα χτυπούσατε και γιατί;
Την 6200, είναι καλύτερη σε όλα της , αλλά και γενικώς στις 60 ίντσες μαζί με τη σονυ τη 60W855 είναι από τις καλύτερες προτάσεις.