Samsung UE60JU6800WXXH

billzisia

New member
17 October 2014
26
Για σας παιδια.Δεν ξερω εαν εχει ξαναγραφτει καπου εδω για αυτη την τηλεοραση (δεν βρηκα κατι στο search) αλλα με ενδιαφερει για αγορα η συγκεκριμενη tv η οποια υπαρχει σε αρκετα καταστηματα σε προσφορα στην τιμη των 1499 ευρω.
Πριν μου προτεινεται κατι αλλο,θελω αυστηρα flat 60αρα,εχω μια κλιση στις samsung,οχι απαραιτητα 4κ αλλα δεν με χαλαει,smart και με "καλο" πανελ
Αποσταση θεασης περιπου 4 μετρα,καποια στιγμη θα συνδεθει ηχητικα με avr home theater,ελευθερα δορυφορικα και ισως nova η' ote tv,ταινιες απο pc,πολυ λιγο digea,και μαλλον δεν θα αντικατασταθει για αρκετα χρονια (εκτος απροοπτου-φτου φτου) με αλλη tv.
Θα ηθελα να μαθω απο καποιους που την εχουν την αποψη τους,και απο καποιους που γνωριζουν-τι πανελ εχει (ελπιζω VA) τον πραγματικο ρυθμο ανανεωσης hz του πανελ και οτι αλλο τεχνικο χαρακτηριστικο νομιζετε οτι θα επρεπε να γνωριζω πριν την αγορα.
Επισης τι ελεγχους πρεπει να κανω στην tv κατα την αγορα (γιατι ειμαι απο επαρχια και θα γινει η αγορα μαλλον απο θεσ/νικη) και τι να κοιταξω στο καταστημα πριν να την φορτωσω στο αμαξι μου για να την παρω στο σπιτι.
Ευχαριστω εκ των προτερων.....
Βασιλης

Re: SAMSUNG UE60JU6800WXXH

Η μονες διαφορες-αν παρατηρησα σωστα-αναμεσα στις 2 tv ειναι:η τιμη,η 1 ειναι FHD ενω η αλλη UHD 4K,τα "τεχνητα" hz-600 με 1400,και δεν ξερω εαν υπαρχει διαφορα στα πανελ (τυπος-ποιοτητα αποδοσης).
Δεν ξερω εαν υπαρχει και κατι αλλο σημαντικοτερο που να δικαιολογει τα 500 ευρω διαφορα!!

Νομίζω ότι η μόνη διαφορά είναι FHD (J6200) έναντι UHD (JU800).
Πραγματικά ΗΖ 100 και για τις 2, καθώς και πιθανότατα φορούν panel VA Sharρ.

Η σειρά UE JU6800 έχει PQI (Picture Quality Index) 1400,50/60Hz panel + αναβόσβησμα του οπίσθιου φωτισμού (μόνο judder reduction=Μείωση Τρεμοπαίγματος και όχι και Blur reduction(MCFI)=Μείωση Θολότητας).

Και όλη η σειρά UE JU6xxx είναι 50/60Hz panel.

Αρα μηπως δεν συμφερει να δωσω το παραπανω 500ρικο για την 6800 εναντι τις 6200,αφου δεν με πολυενδιαφερει το UHD-4K;
Εκτος και αν υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα (περιπου),σε flat 60αρα,smart (samsung-εχω ερωτα με τις samsung!!) με καλυτερη εικονα (πανελ,hz,επεξεργασια εικονας,κ.τ.λ.)

Καμια βοηθεια βρε παιδια;
Πλησιαζει ο καιρος για την αγορα τις tv και δεν εχω κατασταλαξει ακομη!!!

Εκτος και αν υπαρχει κατι σε αυτα τα χρηματα (περιπου),σε flat 60αρα,smart (samsung-εχω ερωτα με τις samsung!!) με καλυτερη εικονα (πανελ,hz,επεξεργασια εικονας,κ.τ.λ.)

Σε 60" δεν βγαίνουν πλέον πολλά μοντέλα. Υπάρχει η 60J6200 που είναι απλά μεγαλύτερη έκδοση της 55J6200 που σου προτάθηκε.

Ξερετε εαν βρω σε πιο καλη τιμη καποιο εκθεσιακο (ντεμο) μοντελο (πχ samsung ue6800wxxh), εαν αξιζει η θα εχω καποια "θεματα" με την tv,επειδη "επαιζε" για αρκετο καιρο στο καταστημα;

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια....
Μαλλον θα παω για την 6200 τελικα!!!