SAMSUNG VS TOSHIBA

Η 6030 ήταν ίσως το καλύτερο value for money για LED LCD του 2012. Και η Toshiba όμως είναι πολύ καλή σαν εικόνα και πιο upmarket σαν σχεδιασμός.

Με λίγα λόγια ισοπαλία έχουμε και η επιλογή είναι δύσκολη. Ίσως δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Samsung γιατί έχει πολλούς κατόχους και θα βρεις πιο εύκολα υποστήριξη από άλλα μέλη αν έχεις κάποιες απορίες μετά την αγορά.

Η 6030 ήταν ίσως το καλύτερο value for money για LED LCD του 2012. Και η Toshiba όμως είναι πολύ καλή σαν εικόνα και πιο upmarket σαν σχεδιασμός.

Με λίγα λόγια ισοπαλία έχουμε και η επιλογή είναι δύσκολη. Ίσως δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Samsung γιατί έχει πολλούς κατόχους και θα βρεις πιο εύκολα υποστήριξη από άλλα μέλη αν έχεις κάποιες απορίες μετά την αγορά.
Πολυ σωστο αυτο για τις αποριες γιατι σιγουρα θα εχω και ερωτησεις...Ειναι και λιγο μεγαλυτερη η toshiba και πιο λεπτη αλλα το design δεν με απασχολει τοσο...Η toshiba πιστευω σαν χαρακτηριστικα ειναι καλυτερη ειναι smartv εχει wifi ενσωματομενο κιολας,ενω η 6030 τπτ απ αυτα.. :/ ειχα δει την tl933g κ εδειχνε μια θωλουρα στην εικονα μερικες φορες λογικα θα ηταν απο τρομερο σημα της digea ετσι?Γτ η toshiba που ειμαι ετοιμος να παρω ειναι σχεδον ιδιο μοντελο...δεν πιστευς να εχω κανενα τετοιο προβλημα!!!