samsung786r-philips7603-9603 ;

φιλε μου ψαξε λιγο την αγορα τωρα στις εκπτωσεις.Εγω την εχω βρει στα 1300 απο Expert (μετρητοις)-bye-

αφου περιμενω το καινουργιο μου μωρο (samsung 786) εχω νεο προβληματακι

βαση meliconi ΤV LCD35 σε samsung 786 (40)

--------------------------------------------------------------------------------

εχω βρει τν βαση αυτη απο το πλαισιο αλλα ενω ικανοποιη το vesa 200 και το βαρος , υπαρχει λογικα προβλημα με το μηκος της τηλεορασης αφου ειναι 1040μμ και η βαση ειναι μεχρι 1020μμ αλλα μηπως αυτο ειναι για να καλυψει την οριζοντια κλιση που παρεχει στις προδιαγραφες οποτε να την αγορασα. ευχαριστω πολυ

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλά επειδή δεν την έχω δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Προσωπικά πήρα την αμέσως επόμενη βάση(τιμολογικά):
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1026070&catalog=19&category=69977541
και έβαλα "πανω" την 42" Philips. Η βάση ειναι σουπερ. Αν θες να δώσεις 10 επιπλέον, σου εγγυώμαι ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, αλλά επειδή δεν την έχω δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Προσωπικά πήρα την αμέσως επόμενη βάση(τιμολογικά):
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1026070&catalog=19&category=69977541
και έβαλα "πανω" την 42" Philips. Η βάση ειναι σουπερ. Αν θες να δώσεις 10 επιπλέον, σου εγγυώμαι ότι θα μείνεις ευχαριστημένος.

ναι αλλα δεν εχει οριζοντια περιστροφη που θελω η βαση που μου λες , σε ευχαριστω

την πηρα(40 samsung 786) και απλα ειναι τελεια τι αλλο να πω ......
πηρα και καλωδιο hdmi 1080p αυτο δεν ειναι το καταληλο η το 1080i

την πηρα(40 samsung 786) και απλα ειναι τελεια τι αλλο να πω ......
πηρα και καλωδιο hdmi 1080p αυτο δεν ειναι το καταληλο η το 1080i

Δεν υπαρχουν καλωδια 1080p oυτε καλωδια Full HD...oλα τα καλωδια HDMI ψηφιακο σημα μεταφερουν και αρα δεν υπαρχει καμια διαφορα...-bye-

Δεν υπαρχουν καλωδια 1080p oυτε καλωδια Full HD...oλα τα καλωδια HDMI ψηφιακο σημα μεταφερουν και αρα δεν υπαρχει καμια διαφορα...-bye-
ναι αλλα το κουτι απο το καλωδιο εγραφε με μεγακα γραμματα 1080p γιατι αραγε

παρέλαβα και εγώ την παρασκευή την 40Α786.
Με μια πρώτη ματιά μπορώ να πω οτι η εικόνα σε hd είναι τελεία.
το πρόβλημα είναι οτι έχω χάσει λίγο την μπάλα με της πολλές ρυθμίσεις που έχει.
μπορεί κάποιος κάτοχος της Α786 να ανεβάσει ρυθμίσεις για τηλεοπτικό και hd σήμα?