Σαντορινι - Help!!

Γιώργος.Χ

Moderator
Staff member
23 June 2006
5,880
Αττική
Παιδια καλημέρα

Πρέπει να κατέβω Σαντορινη αρχές Σεπτεμβριου για ενα γάμο (Ημεροβίγλι)
Ομολογώ (και είναι ντροπή μου αλλά με βασανιζετε αργότερα :devil-smiley-029: :devil-smiley-029: ) οτι εχω παει μια φορά στην ζωή μου μονο (5ήμερη :firstprize: ) kαι ειμαι σιγουρος οτι απο τοτε πρεπει να εχουν αλλάξει αρκετά πράγματα......

Θα ήθελα εαν καποιος μπορει να μου δώσει τα φώτα του με προτάσεις για διαμονη

Ξερω οτι το νησι ειναι large αλλά επειδή

α) θα προερχομαι απο διακοπες διαρκειας (ταπί και τέζα)
β) Θα πρέπει να παρω TV μεσα στο Σεπτέμβριο :fahne90:

ενδιαφέρομαι για "γήινες" καταστάσεις/τιμές

Any ideas??

Μάλλον θα πρέπει να μείνεις μακρυά από το Ημεροβίγλιον.

Εκτός και αν έχεις φίλο τον Χρήστο Κυριαζή για να σε φιλοξενήσει.

Νομίζω ότι ο Τάκης ο Σωτηρόπουλος θα μπορεί να σε διαφωτίσει καλύτερα από όλους μας.

Γιωργο, δυστυχως εγω συνεργαζομαι με ξενοδοχεια deluxe τα οποια δεν ειναι καθολου οικονομικα.
Ομως, μπορεις πολυ ανετα να βρεις φθηνα δωματια σε περιοχες οπως Καμαρι, Περισσα ακομα και οταν κατεβεις κατω χωρις να κλεισεις!
Αν θες κατι ενδιαμεσο, εχει ενας θειος μου ενα ωραιο ξενοδοχειακι με πισινα στην καλντερα του Μεγαλοχωριου με περιπου (αν θυμαμαι) 120 Ευρω το βραδυ .Παρε τον εκ μερους μου στο 22860-81663 (Κυριος Τασος- Calderas Dolhpins) και ειμαι σιγουρος οτι θα σου κανει καλυτερη τιμη.

Re: Απάντηση: Σαντορινι - Help!!

Τακης Σωτηροπουλος said:
Γιωργο, δυστυχως εγω συνεργαζομαι με ξενοδοχεια deluxe τα οποια δεν ειναι καθολου οικονομικα.
Ομως, μπορεις πολυ ανετα να βρεις φθηνα δωματια σε περιοχες οπως Καμαρι, Περισσα ακομα και οταν κατεβεις κατω χωρις να κλεισεις!
Αν θες κατι ενδιαμεσο, εχει ενας θειος μου ενα ωραιο ξενοδοχειακι με πισινα στην καλντερα του Μεγαλοχωριου με περιπου (αν θυμαμαι) 120 Ευρω το βραδυ .Παρε τον εκ μερους μου στο 22860-81663 (Κυριος Τασος- Calderas Dolhpins) και ειμαι σιγουρος οτι θα σου κανει καλυτερη τιμη.

Tακη το ξερω και γι'αυτό δεν μπήκα στον κοπο να σε ενοχλήσω (για τα santorini-villas) Ομως η προταση σου για το Μεγαλοχώρι είναι αρκετά λογική

Θα το κοιτάξω..

Και παλι σε ευχαριστώ πολύ :smile: :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαντορινι - Help!!

Γιώργος Χατζηδάκης said:
Tακη το ξερω και γι'αυτό δεν μπήκα στον κοπο να σε ενοχλήσω (για τα santorini-villas) Ομως η προταση σου για το Μεγαλοχώρι είναι αρκετά λογική

Θα το κοιτάξω..

Και παλι σε ευχαριστώ πολύ :smile: :smile:

Αλοιμονο!

Γρηγορα tips για Σαντορίνη:

-Μπανιο σε Περιβολο, Βλυχαδα
-Καλυτερα Beach clubs (με αυτή τη σειρα- ολα Περιβολο): Notos Seaside (κυριλε-30something crowd), Wet Stories ( μοντελα, αθλητές, νυχτες, wannabe τυπακια Κλπ), chilli (πιο λαικο αλλα και πιο χαβαλε!)
-Φαγητο στον Αιολο που βρίσκεται στον δρομο για τον Φαρο στα νοτια. Για κυριλε στο 1800 στην Οια και για budget Ιταλικο στο cantuccio (Φηροστεφανι).
-Ποτο στο Tango και αν αντεχεις Enigma/ Koo. Κυριως όμως συνιστώ να πας στο μπαράκι Χασαπικο στην Οια να πιεις το καλύτερο Mohito της ζωης σου!
-Μην ακους τους τουριστικους πρακτορες: Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα είναι στο Ημεροβίγλι και ειδικα στην αυλη της Παναγίας-Μαλτεζας ! Το χειρότερο είναι στην Οια η οποία όμως είναι και το ομορφότερο χωριο του νησιού!

Ευχαριστώ και παλι... :smile: :smile:

(Το καλο ειναι οτι θα εχω αρκετή γυναικοπαρέα, το κακο οτι μεσα σε αυτές θα ειναι και η γυναίκα μου :violent-smiley-030:)

Απάντηση: Re: Σαντορινι - Help!!

Κατεβα απο το ferry και θα δεις καμια 30αρια τυπαδες να σου προσφερουν δωματια !!!!!!!!!! 20 με 25 ευρω το βραδυ, με tv και κλιματιστικο.
Εγω πηγα γαμηλιο ταξιδι περσι χωρις να εχω καν ρωτησει για δωματιο. Βεβαια εμεινα στην πλευρα της καλντερας (αρκετα πιο ακριβα- η θεα βλεπεις)

Με κλειστα τα ματια τραβα και και θα βρεις.

Απάντηση: Re: Σαντορινι - Help!!

bros400pgm said:
Κατεβα απο το ferry και θα δεις καμια 30αρια τυπαδες να σου προσφερουν δωματια !!!!!!!!!! 20 με 25 ευρω το βραδυ, με tv και κλιματιστικο.
Εγω πηγα γαμηλιο ταξιδι περσι χωρις να εχω καν ρωτησει για δωματιο. Βεβαια εμεινα στην πλευρα της καλντερας (αρκετα πιο ακριβα- η θεα βλεπεις)

Με κλειστα τα ματια τραβα και και θα βρεις.
Iσως είναι η καλύτερη πρόταση που σου είπανε ............... αλλα με σχετικό ρίσκο!!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σαντορινι - Help!!

Τακης Σωτηροπουλος said:
Αλοιμονο!

Γρηγορα tips για Σαντορίνη:

-Μπανιο σε Περιβολο, Βλυχαδα
-Καλυτερα Beach clubs (με αυτή τη σειρα- ολα Περιβολο): Notos Seaside (κυριλε-30something crowd), Wet Stories ( μοντελα, αθλητές, νυχτες, wannabe τυπακια Κλπ), chilli (πιο λαικο αλλα και πιο χαβαλε!)
-Φαγητο στον Αιολο που βρίσκεται στον δρομο για τον Φαρο στα νοτια. Για κυριλε στο 1800 στην Οια και για budget Ιταλικο στο cantuccio (Φηροστεφανι).
-Ποτο στο Tango και αν αντεχεις Enigma/ Koo. Κυριως όμως συνιστώ να πας στο μπαράκι Χασαπικο στην Οια να πιεις το καλύτερο Mohito της ζωης σου!
-Μην ακους τους τουριστικους πρακτορες: Το καλύτερο ηλιοβασίλεμα είναι στο Ημεροβίγλι και ειδικα στην αυλη της Παναγίας-Μαλτεζας ! Το χειρότερο είναι στην Οια η οποία όμως είναι και το ομορφότερο χωριο του νησιού!

Μιας και θα κατεβω κατω θα ακολουθησω της συμβουλες σου Τακη...:music-smiley-005: thanks

πας που πας
κανε την καρδια σου πετρα και αποχωρισου αλλα 100 ευρα να μεινεις καλντερα.
η θεα και η αισηση θα σε αποζημιωσει...
(εναναγκη κοψε απο κινητο και τσιγαρο για 3 μηνες)

Dimosthenis said:
Τάκη γνωρίζεις τον Αντώνη τον Τζιμαπίτη?

Οχι Δημοσθενη. Εχει κανενα μαγαζι?

ΥΓ Κωστα, ποτε ερχεσαι ρε θηριο? Ριξε κανενα τηλεφωνο!:ernaehrung004: