sanyo plv-z3 lamp

jimamakas

New member
12 November 2007
75
Μετα απο 700 (600 eco)ωρες η λαμπα παπαλα εσπασαν 2 κοματακια γυαλι μεσα στην λαμπα γνωριζει καποιος αντιπροσοπεια - service ελλαδα??Αυτο πιστευω οτι δεν κατατασεται στα φυσιολογικα!!Εαν κανει καμια 300 αξιζει να την αλλαξω η να παρω αλλο προβολεα?2.5 ετων made in japan 2000 contrast 1000(800eco) ansilumens.Ευχαριστω!!!
 
Λογικά είναι εκτός εγγύησης πλέον.

Το κόστος της λάμπας πόσο είναι; Επειδή μάλλον θα είναι υψηλό, κατά την γνώμη μου δεν συμφέρει. Μεγειές ο καινούργιος προβολέας.
 
Προσφατα πηρα καινουργια λαμπα σε πολυ καλη τιμη απο το B&H photovideo .

Ριξε μια ματια αν δεν θες να τον πεταξεις τον προβολεα σου η τον θες για κανα δευτερο δωματιο.
 
Οποιος παραγγειλει απο εκει να διαλεξει την τελευταια στη σειρα μεθοδο αποστολης το usps που ειναι κομματακι αργο, αλλα περασε το τελωνειο ανευ "στοπ".
 
Ευχαριστω για της γρηγορες απαντησεις!!ακουω προτασεις για 1000 λιγο πανω αρκετα κατω euro πανι graywolf II (μαλλον για αλλαγη)χωρος ελεγχομενος για φως ταβανι ασπρο, πλακακι ανοιχτο καφε.Η να περιμενω για fullHD?
 
Εγω φίλε μου, κλεινω μαλλον για αλλαγη λαμπας στον επσον 600 που εχω και οχι για αλλαγη μοντελου.

Αν και δεν βλεπω ακομα HD, ειμαι υπερευχαριστημενος απο την εικονα μου και δεν εχω πειστει ακομα για τη φοβερη ποιοτικη διαφορα αναμεσα σε 720 και 1080. Εχω πειστει ομως για την "οικονομικη" τους διαφορα και σκεφτομαι να μην επενδυσω ακομα.
Σε Α/Β συγκριση σίγουρα ενας 720 μενει πισω με εναν 1080 αλλα... με 850Ε που κοστιζει ο επσον 700 σημερα, αν δεν το ψειριζεις πολυ το θεμα, νομιζω θα εισαι παραπανω απο ΟΚ για 2 χρονακια.
 
Σε ποσες ωρες χαλασε η λαμπα?εχει συνκρινει καποιος τον tw 680(3 χρονια εγγυηση ολικη η 3000 ωρες για λαμπα ) με τον tw 700(3 χρονια για προβολεα 90 μερες η 300 για λαμπα)στην πραξη γιατι στα χαρτια φενονται περιπου ιδιοι!
 
Νομιζω η 3ετης εγγυηση ειναι για ολα τα μοντελα της επσον.

Αν ρωτας εμενα, η λαμπα δεν εχει καποια βλαβη, απλα επεσε η φωτεινοτητα της (θεωρω φυσιολογικα) και σκεφτομαι να την αλλαξω (1300 ωρες).
 
Νομιζω η 3ετης εγγυηση ειναι για ολα τα μοντελα της επσον.

Αν ρωτας εμενα, η λαμπα δεν εχει καποια βλαβη, απλα επεσε η φωτεινοτητα της (θεωρω φυσιολογικα) και σκεφτομαι να την αλλαξω (1300 ωρες).

για προβολεις ναι για λαμπες οχι απ'οσο εψαξα εγω σε ιντερνετ μαγαζια στο πλαισιο ειναι οπως τα λες 3 χρονια ολα!

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=19&Category=69977529&Products=1040898,908614
 
Επαναφέρω αυτό το θέμα που βρήκα. Έχω κι εγώ τον Sanyo Ζ3 και πλεόν, γύρω στις 2500 ώρες προβολής eco mode είδα μια κάπως απότομη και μεγάλη πτώση της φωτεινότητας. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να βρω λάμπα σε λογική τιμή;
 
Έχω βρει αυτά:

http://www.ebay.com/itm/New-Project...205?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item53eefb6c2d

http://www.ebay.com/itm/New-Project...957?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d06e9e665

Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερα να αγοράσω, με ή χωρίς βάση, αξίζει το έτοιμο τα επιπλέον χρήματα; Θα είναι κάτι που θα καταφέρω εύκολα, καθώς δεν έχω κάνει ξανά την αντικατάσταση και δεν θα ήθελα να κατεβάσω και να ανοίξω τον προβολέα πριν παραλάβω, για να το δω.

Επίσης ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε ανταλλακτικά για τα φιλτράκια του αέρα;