Σας χαιρετώ από ΧΑΝΙΑ

marios

Senior Member
20 June 2006
491
Είμαι στο μπαλκόνι του δωματίου που νοικιάσαμε και τι χαρά έχω 3G. Πρώτη φορά με την VODAFONE έχω, εκτός Αθήνας και πολύ μεγάλων αστικών κέντρων. Είμαι βέβαια στον Πλατανια σχετικά κοντά στα Χανια αλλά 3G δεν περίμενα.
Ξεκινήσατε διακοπές ? που?

Δυστυχώς το πρώτο σετ ( διακοπών ) τελείωσε χθές, ( Σκόπελος ), αναμένεται και δεύτερο εντός Αυγούστου, καλά να περνάς.

Οπωσδήποτε να πας να φας παραδοσιακά στο Θέρισο και για μπανάκι στον Μπάλο.

Attachments

• 093.jpg
    093.jpg
    25 KB · Views: 17
  • 094.jpg
    094.jpg
    30.2 KB · Views: 16
  • 095.jpg
    095.jpg
    50.1 KB · Views: 17
Και Φαλασαρνα οσο προλαβαινεις.... πριν πλακωσουν οι Ουνοι... Και για φαι και χαζι ολο τον καμπο το βράδυ απο ψηλα στη Μαλαξα. Και για χαλαρο ποτο στο καφε διπλα απο την τεχνητη λιμνη της Αγιας. Και εαν εχεις ορεξη για οδηγηση τραβα μεχρι την αμουδια μετα το Φραγκοκαστελλο. Στην ακρη της μπορείς να κάνεις και λασπόλουτρο με άργιλο, να έρθει η μουρη να γίνει τσιτα lol.

Re: Απάντηση: Σας χαιρετώ από ΧΑΝΙΑ

Και Φαλασαρνα οσο προλαβαινεις.... πριν πλακωσουν οι Ουνοι... Και για φαι και χαζι ολο τον καμπο το βράδυ απο ψηλα στη Μαλαξα. Και για χαλαρο ποτο στο καφε διπλα απο την τεχνητη λιμνη της Αγιας. Και εαν εχεις ορεξη για οδηγηση τραβα μεχρι την αμουδια μετα το Φραγκοκαστελλο. Στην ακρη της μπορείς να κάνεις και λασπόλουτρο με άργιλο, να έρθει η μουρη να γίνει τσιτα lol.

Εκει ήμουν μόλις μπήκα στο δωμάτιο. Εκανα μπάνιο με αμοβολή λόγω του αέρα. Φανταστική θάλασσα αλλά στην παραλία δεν μπορούσες να κάτσεις. Μετά πήγα σε ένα κόλπο Σφηνάρι λέγεται το οποίο είχε κάτι ψαροταβέρνες απίθανες. Σαν σε άλλη εποχή. Ηρεμία. Του λέω του ταβερνιάρη μπορώ να πιω μόνο καφέ? Βεβαίως παλικάρι μου λέει, μετά από 1 ωρίτσα τρώγαμε κάτι ψητές σκορπίνες και κάτι σκάρια (ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι ακριβώς) άλλο πράγμα. Οποιος βρεθεί εκεί να κάτσει στο μαγαζί με τις μπλέ περίεργες καρέκλες. Αυτά προς το παρόν.

ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΑΧΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΡ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΓΙΑ ΣΤΑΚΑ ΜΕ ΑΥΓΟ Η ΣΚΕΤΗ.

ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΥΡΗ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΓΙΑ ΑΧΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΡ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΓΥΡΙΣΑ ΠΡΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΓΙΑ ΣΤΑΚΑ ΜΕ ΑΥΓΟ Η ΣΚΕΤΗ.

Αυριο θα πάω προς Μαραθι οπότε θα το ψάξω,μία μόνο ταβέρνα έχει? Θυμάσε όνομα?

Απάντηση: Re: Σας χαιρετώ από ΧΑΝΙΑ

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ ΓΙΑ ΣΤΑΚΑ ΜΕ ΑΥΓΟ Η ΣΚΕΤΗ.

Ψαρονέφρι με στάκα στο Θέρισσο (πρώτη ταβέρνα όπως μπαίνεις δεξιά) Το καλύτερο χοιρινό που έχω δοκιμάσει.

Στο Μαραθι να προσεχεις πολυ φιλε μου...
Νομιζω οτι ξερεις ποιος κανει μπανιο εκει!!!!!:flipout::flipout::flipout:

"Μπιγκάζα" -αν υπάρχει ακόμα- πολίτικη κουζίνα από βέρο Κων/πολίτη στον πάνω Γαλατά. καλό φαγητό βρίσκεις και στο "σανσετ" στα χωραφάκια στο ακρωτήρι

Απάντηση: Re: Σας χαιρετώ από ΧΑΝΙΑ

Στο Μαραθι να προσεχεις πολυ φιλε μου...
Νομιζω οτι ξερεις ποιος κανει μπανιο εκει!!!!!:flipout::flipout::flipout:

ωχ....ωχ....ωχχχ.......μακριάααααααααααα :flipout::flipout: