Σας έχω πρήξει... αλλά!

pafrag

Established Member
2 January 2008
234
Aθήνα
Λοιπόν... Έχω δημιουργήσει κανονικά τα αρχειάκια μου με το AVIAddXSubs. Ενώ στο DviX Player τα παίζει κανονικότατα, στο Media Player Classic το αναγνωρίζει, πάει να το παίξει και αυτόματα το player κάνει pause!!! Δείχνει κάτω τη συνολική δάρκεια της ταινίας, πατάω πάλι το play και τσουπ!!!! pause!!! Μου το έχει κάνει σε δύο ταινιούλες, τι βλακεία κάνω!!!! Αυτός ο ανάδρομος ΕΡΜΗΣ τα φταίει! Μάλλον ό,τι πιάνω σήμερα το χαλάω!!!!:HTEHETH63:

Μα ο μόνος λόγος ύπαρξης του aviaddxsubs είναι να σου δημιουργήσει divx με ενσωματωμένους υπότιτλους, για θέαση από επιτραπέζιο divx player που δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Αν είναι να τα βλέπεις από το pc, το πρόγραμμα σου είναι άχρηστο. Βάζεις απλώς το avi με το srt στον ίδιο φάκελο και πατάς το play.

Δεν καταλαβαίνω την απορία σου...

Re: Απάντηση: Σας έχω πρήξει... αλλά!

Μα ο μόνος λόγος ύπαρξης του aviaddxsubs είναι να σου δημιουργήσει divx με ενσωματωμένους υπότιτλους, για θέαση από επιτραπέζιο divx player που δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους.

Αν είναι να τα βλέπεις από το pc, το πρόγραμμα σου είναι άχρηστο. Βάζεις απλώς το avi με το srt στον ίδιο φάκελο και πατάς το play.

Δεν καταλαβαίνω την απορία σου...

Ναι το ξέρω απλά το τσεκάρω πριν προχωρήσω σε εγγραφή. Πριν απλά έπαιζε τώρα κάνει αυτό...

Κοίτα, γενικά αν στο παίζει στο divx player σημαίνει ΟΚ.

Από την άλλη, σε μένα κάποια στιγμή όλα όσα έγραφα είχαν πρόβλημα (έχανε υπότιτλους) αν και στο divx player τα έδειχνε ΟΚ. Έβαλα την τελευταία version του avia και σταμάτησε το πρόβλημα.