Σας έστειλαν τα τέλη κυκλοφορίας;

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,018
Πειραιάς - Αιγάλεω
Σας έστειλαν τα τέλη κυκλοφορίας;

Εμένα πάντως όχι, έτσι σήμερα πήγα στην εφορία διότι οι οδηγίες λένε ότι εαν δεν σου έχουν έρθει μέχρι τις 15/12 να πας στην εφορία με την άδεια κυκλοφορίας να τα πληρώσεις και να τα πάρεις.

Το κακό ήταν ότι δεν ήμουν μόνο εγώ που δεν μου τα έστειλαν αλλά πάνω από 50 άτομα και ένας υπάλληλος για όλους αυτούς, μετά από μία ώρα το πήρα.

Το θέμα είναι ότι αυτό γίνετε επίτηδες ώστε ο κόσμος να πάει από 1 του χρόνου για να τα πληρώσει διπλά, έσοδα του κράτους βλέπετε θα είναι!

:violent-smiley-030: :furious3: :violent-smiley-030:

Ούτε εμένα ήρθαν ακόμα αλλά δεν νομίζω να περάσει αυτο που λές στο τέλος..

ΔΕΝ ειμαι υποχρεωμένος να πληρώσω πρόστιμο απο την στιγμή που ΔΕΝ φέρω ευθύνη για την καθυστερημένη αποστολή τους...

Φέτος παρατήρησα γενικώς , όλα τα εφοριακά (δόσεις καταβολής φόρου κλπ) τα έστειλαν όλα καθυστερημένα κανά μήνα λόγω των γνωστών μπλεξιμάτων με τρόϊκες κλπ.
Θέλω να πιστεύω ότι θα δώσουν καμια παράταση στα σηματάκια (π.χ. οι ημυπαίθριοι πήραν παράταση).

ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ EUROBANK ΣΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΦΥΣΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.

Mωρε αυτά τα έλαβα... Την ειδοποίηση για να εισπράξω την επιστροφή φόρου που είναι ίδια με τα τέλη κυκοφορίας μου δεν έλαβα. Γιατί άραγε; :P

Ούτε εμένα ήρθαν ακόμα αλλά δεν νομίζω να περάσει αυτο που λές στο τέλος..

ΔΕΝ ειμαι υποχρεωμένος να πληρώσω πρόστιμο απο την στιγμή που ΔΕΝ φέρω ευθύνη για την καθυστερημένη αποστολή τους...

Δυστηχώς φίλε είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις πρόστιμο, ψάξε το λίγο.

Δε μου έρχονται ποτέ.

Πάντα πάω στις αρχές Δεκέμβρη και το παίρνω μέσα σε 3 λεπτά και με χαμογελαστό υπάλληλο παρακαλώ...

ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

Φέτος είχε ανακοινωθεί ότι μπορεί κανείς να πληρώσει online. Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά οδηγίες ούτε η τράπεζά μου το γνωρίζει. Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω;

Ρε παιδια εμενα μου ηρθε για το αυτοκινητο,αλλα οχι για τη μοτο.Για opel corsa 05 1364cc πληρωσα 220!Αντι να πεσει αυξηθηκε!36Ε!Μου αρεσει που θελανε να το κανουνε και με ρυπους!

Μ´ αρέσει που σε τέτοιους καιρούς θέλετε και ειδικά τέλη κυκλοφορίας ανάλογα με παλαιότητα, ρύπους κλπ

Εδώ πλέον το κράτος είναι ΓΙΟΥΡΓΙΑ και ότι προλάβουμε να αρπάξουμε (για όσους δεν το έχουν πάρει είδηση).