sb touch >i2s

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,608
Touch_I2S_Mod.jpg

http://www.audioasylum.com/forums/KandK/messages/8609.html

όχι
ούτε λέει από πού παίρνει αυτός.

όμως το λογικό είναι να παίρνει μετα το realtek δικτυακό δέκτη που έχει που μετά δίνει στο wolfson.
Και τα δυό νομίζω έχουν το ίδιο....(?)

λες ρε το παληκάρι μου να το φτιαξε? :firstprize:

IMG_0114.jpg

Above: from R17, R18, R19 and R20 I took the i2S signals which can be accessed from the outside by RCA (or better BNC) connectors. The signals are: LRCK, BCK, CLK and DATA

χρωτάω κέρασμα ντιμ:a0210:

σφάζω!:guitarist:

Ξεχωριστό νήμα με καλές φωτό παρακαλώ.. :p

Επίσης, μιας και θα ασχοληθείς, προσπάθησε να το κάνεις όσο πιο σωστά γίνεται με την πρώτη.

Θεωρώ δεδομένο ότι θα βγεις off spec ότι και αν κάνεις (σιγά μην καταφέρεις να τα συνδέσεις με έως 10cm καλωδίου..) οπότε εγώ θα προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω λεπτό ομοαξονικό καλώδιο απευθείας από τη μία πλακέτα στην άλλη ή αν δεν είχα τέτοιο ζεύγη CAT5e. Η ιδέα είναι το κάθε σήμα να έχει τη δικιά του επιστροφή (γείωση) και να είναι όλα ακριβώς το ίδιο μήκος.

Ο λαμπιζάτορας το έχει κάνει εντελώς λάθος στην υλοποίησή του.

Σε δεύτερο επίπεδο θα σκεφτόμουν να τοποθετήσω το Duet μέσα στο σασί του βουβαλιού, αν επιτρέπει ο χώρος.

Εφόσον παίξει το σφάξιμο, θα ακούσεις το Duet όπως δεν το έχεις ξανακούσει.. τα ίδια έπαθα και εγώ με το Touch μέσω USB.

Last edited:
θα δεχτώ την κατσάδα μόνο ως προς το σκέλος της φωτογράφησης (όπου έχεις δίκιο):flipout:

όλα τα άλλα τα έχω σκεφτεί ήδη.
και ήδη η υλοποίηση είναι αλλιώς από τη χτεσινή 1η φωτό.

βεβαίως η βοήθεια εκτιμάται (όπως πάντα) θετικά!:a0210: