SCART to PC για να δούμε NOVA ???

andre74

Banned
13 September 2008
5,733
Γεια. Πήρα κι εγώ το "δωρεάν" Start Pack της NOVA για συνδρομητές Forthnet. Λόγω τοποθέτησης προβολέα μακριά από τα άλλα μηχανήματα σκέφτομαι αν είναι δυνατόν να οδηγήσω το σήμα από τη scart έξοδο του αποκωδικοποιητή μέσω του HTPC και μιας κάρτας TV με δυνατότητα capture για παρακολούθηση live τηλεόρασης. Είναι δυνατόν αυτό;

Επίσης μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα (κλώνο) EasyCap. Υπάρχει κάποιος που να έχει στήσει έτσι το σύστημά του;
Κάτι ιδιαίτερο από πλευράς software;

Κάποια πρόταση σχετικά με το παραπάνω ?
Να προτιμήσω κάποιο άλλο τρόπο σύνδεσης;

Δεν τσεκάρεις πρώτα άν ο Panasat (υποθέτω αυτόν έχεις) μπορεί να βγάλει σήμα συγχρόνως για προβολέα αλλά καi απ' το scart?

Ο εξοπλισμός είναι ακόμη στο κουτί του, αλλά νομίζω πως ο δέκτης έχει μόνο 2 εξόδους SCART, σκέφτομαι να συνδεθεί μία έξοδος κατευθείαν στην τηλεόραση και η δεύτερη στο προβολέα μέσω PC - capture TV card.
Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη σύνδεση;

Re: Απάντηση: SCART to PC για να δούμε NOVA ???

Ο εξοπλισμός είναι ακόμη στο κουτί του, αλλά νομίζω πως ο δέκτης έχει μόνο 2 εξόδους SCART, σκέφτομαι να συνδεθεί μία έξοδος κατευθείαν στην τηλεόραση και η δεύτερη στο προβολέα μέσω PC - capture TV card.
Έχει κάνει κάποιος αντίστοιχη σύνδεση;

Μου φαίνεται απίθανο να έχει 2 εξόδους Scart. Λογικά η μιία θα είναι είσιοδος και η άλλη έξοδος, όπως είχαν τα VHS players παλιά. Ο δέκτης είναι PVR?

Είναι ο Panasat IRD 1110 και όπως διαπίστωσα έχει 1 SCART και 1 Composite έξοδους (?).
Που σημαίνει πως μπορώ να χρησιμοποιήσω μία από τις 2 για σύνδεση με το PC και τον προβολέα;

Μήπως εννοείς Scart και Component?
Γιατί με Scart (pc) και Composite (projector) τι ποιότητα θα έχεις?
Ρίξε μιά ματιά στην εικόνα.. (είναι απ' το support της SONY).

attachment.php

Attachments

• connections.jpg
    connections.jpg
    131.4 KB · Views: 37