SCD-XA5400 ES -->upgrade

Σωστά, δεν υπάρχει λόγος για φασαρίες ...

Όπως σωστότατα αναφέρει ο Αντώνης παραπάνω, δεν χρειάζεσαι οιοδήποτε hardware ... μόνον το πρόγραμμα audiogate που είναι δωρεάν και με το οποίο ψήνεις δισκάκια dsd από οτιδήποτε audio αρχείο ... βέβαια το καλύτερο είναι να τροφοδοτείς το πρόγραμμα με hi res υλικό ...

Παιδια ζητώ συγνώμη και παραμένοντας σταθερός στις απόψεις μου δεν επανέρχομαι.

Σιγουρα δεν φταίνε σε τίποτα οι αναγνώστες του νήματος να διαβάζουν δυο άλους να μαλλώνουν σαν κοκόρια.

Συγνώμη και πάλι

Μα είσαι με τα καλά σου?
Το KORG MR2 680 ευρώ το πήρα.
H ανακρίβεια σου αλλα και η σιγουριά με την οποία την παρουσιάζεις πραγματικά καλύτερα να μείνει ασχολίαστη...

ενώ αυτό εδώ το δικό σου παίρνει βραβείο κοινωνικής συμπεριφοράς.-bye-

εγω παντως μεχρι να το ξεκαθαριση ο αντωνης ειχα την εντυπωση οτι χρειαζεται
και hardware.

μαλιστα οταν ο supersonic παραπανονεθηκε οτι κανη 1500$ ουτε τοτε ανεφερες
οτι δεν χρειαζεται αλλα ειπες οτι το πηρες μονο 680 ευρω.

το θέμα είναι ΤΟΣΟ εξαιρετικά απλό.
ρωτά κάποιος αν το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως dac δηλαδή pass through όπως καταλαβαίνει ο καθένας.

Αντ αυτού παίρνουμε την εξής απάντηση:
1. μπορεί μέσω κάποιου προγράμματος να ριπάρουμε αναλογικούς δίσκους σε dsd να τους κάψουμε σε dvd και μετά να τους αναπαράγουμε.
2. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε με το korg mr1000 (1200 usd σε ιντερνετικό κατάστημα ή το mr2 680 στον thomann) και μέσω του συνοδευτικού προγράμματος να μετατρέψουμε τα φλάκ και να τα κάψουμε σε dvd και μετά να τα ακούσουμε.
3. Αυτό προφανώς υπονοείται ότι είναι ισοδύναμο του pass through dac.

Μετά από όλα αυτά, χαρακτηριζόμαστε ως ανακριβείς (και μάλιστα υπονοείται ότι η ανακρίβειά μας έχει και συνεχή χαρακτήρα)

To θέμα όπως είπα (του καβγά) για εμένα έχει κλέισει ενώ όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το SONY θα βρεί και άλλα σχετικά post μου σε άλλα νήματα.

Απο εκεί και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του και ας αφήσουμε το νήμα στην ησυχία του.Το να το κάνουμε αρένα δεν ωφελεί κανέναν και σε τίποτα.

ε βέβαια.
Αφού ξεσκίσαμε τον άλλον, ας αφήσουμε ήσυχο το νήμα...

Έχω απευθυνθεί στους διαχειριστές για την περίπτωσή σου (εε, δεν είναι και η πρώτη φορά που παρεκτρέπεσαι).
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με εμέναπεροσωπικά υπάρχουν και τα pm.

Last edited: