Σχετικά με απόσταση τηλεόρασης

Ektorakos

New member
7 October 2011
82
Καλησπέρα στο forum,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τηλεόραση. Η απόσταση θέασης είναι 2,5 μ

Σκεφτόμουν μια 55 ρα . Μηπως είναι μεγάλη και θα κουράζει? Εχω 42 τωρα και μου φαίνεται μικρη

Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να γνωρίζω στις τηλεοράσεις που ψάχνω σχετικά με την απόσταση?

Ευχαριστω
Νικος

Αν θα παρακολουθείς κυρίως HD υλικό και ειδικά ταινίες, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Σχετικά με απόσταση τηλεόρασης

αν παρακολουθω τι ακριβως, θα εχω προβλημα? για να ξερω

εγω στα 2.6m περιπου εχω 50αρα αλλα και 55αρα να ειχα δεν θα με χαλαγε...!

Re: Απάντηση: Σχετικά με απόσταση τηλεόρασης

ε αρα μαλλον θα πρεπει να παω σε μικροτερη

ευχαριστω

Δεν πρόκειται να προβληματιστείς με 55άρα στα 2,5 μέτρα, εκτός κι αν βλέπεις βίντεο κινητού δεκαετίας... :p

3 μετρα ειναι η αποσταση τελικα. Μολις μετρησα. Αρα μαλλον για 55 με βλεπω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το τηλεοπτικο ειναι που με απασχολει. Φοβαμαι μη μου λεει η συζυγος αααα πονανε τα ματια μου!! Και μου τη φερει στο κεφαλι

Βάλτης αυτή που έχετε τώρα στην κουζίνα. Έχει και ωραίο συμβολισμό σαν κίνηση :)

Και αν πονάνε τα μάτια της να πάρει τηλέφωνο και να το πει στον Αντ1.

Σοβαρά τώρα, αν όντως θεωρήσεις ότι η 55αρα από τα 3 μέτρα είναι μεγάλη, καλύτερα μείνε με τη 42άρα και μην αναβαθμιστείς. Εγώ θα τα λυπόμουν τα λεφτά για κάτι μικρότερο παρότι αντιλαμβάνομαι ότι η μεγάλη τηλεόραση είναι πρόβλημα. Με την έννοια ότι θα πρέπει πλέον να κατεβάζεις τις σειρές και τις ταινίες σε hd και full hd, θα κάνουν περισσότερη ώρα να κατέβουν, πιθανόν τα επεισόδια να μην τα βλέπεις αμέσως αφού θα περιμένεις για το σωστό ανέβασμα, δε θα μπορείς να δεις ριπαρισμένα από κάμερα... Είναι πολλές οι "απώλειες". Μη σου πω ότι ίσως αυτός να είναι λόγος να σταματήσετε να βλέπετε ελληνικά κανάλια (τραγικό).

Βρε πάρτηνα να τη χαρείτε! Μου θυμίζεις συζήτηση που έκανα με συμφορουμίτη που εργάζεται σε αλυσσίδα video club και μου έλεγε ότι του έφερναν dvd από το ράφι άνθρωποι που είχαν ps3 και τους έλεγε "παιδιά, η ταινία υπάρχει και σα blue ray και είναι εδώ" και οι άλλοι τελικά παίρνανε το dvd :BDGBGDB55:

Η γυναίκα δεν θα πάρει πρέφα τίποτα.
Ακόμα και σε 100αρα θα δεί το καταπληκτικό σήμα του ΑΝΤ1 και δεν θα πάρει χαμπάρι τίποτα.

Προχώρα άνετα στον δρόμο της 55άρας.

Διαβαζω πολυ καλα λογια για τις sony. Ψιλομετριο το 3d αλλα σιγα τι να το κανω. Εγω αυτο που θελω ειναι να μην κολλαει να εχει γρηγορη ανταποκριση και μου τη σπαει απιστευτα να καθυστερει ο ηχος ρε παιδια!

Διαβαζω πολυ καλα λογια για τις sony. Ψιλομετριο το 3d αλλα σιγα τι να το κανω. Εγω αυτο που θελω ειναι να μην κολλαει να εχει γρηγορη ανταποκριση και μου τη σπαει απιστευτα να καθυστερει ο ηχος ρε παιδια!
Αν βλέπετε αρκετό τηλεοπτικό και δεν ενδιαφέρει το 3D, τότε η σονυ είναι καλύτερη επιλογή.

να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

Παιδια καλησπέρα,

Χωραει η κουτα της 55ρας σονυ σε ενα φυσιολογικο αμαξι? (c4)

133χ83χ18

εμενα μου φαινεται οτι θα χωραει. βασικα φοβαμαι μη χρειαστουν αλλαγες γιατι τοτε τι θα κάνω.

Απάντηση: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

Aυτη ειναι η διασταση της τηλ φανταζομαι......να υπολογισεις πολυ μεγαλυτερο την κουτα της κατα 20% σε πλατος-μηκος....το προβλημα ομως ειναι μονο το μηκος....
Η 40αρα που πηρα εγω στον χωρο των αποσκευων δεν εμπαινε σε Focus 08 με 1.15Χ1.00.....και μπηκε στα πισω καθισματα.....στην θεση σου θα υπολογιζα ενα χωρο της ταξεως 1.60Χ1.00 με καθε επιφυλαξη......εν αναγκη ριχνεις το μπροστινο καθισμα για να σε παρει....

Re: Απάντηση: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

οι διαστασεις που εγραψα ειναι οι διαστασεις της συσκευασιας

Re: Απάντηση: να το παρω το κοριτσι ή να μου το φερουνε?

οι διαστασεις που εγραψα ειναι οι διαστασεις της συσκευασιας

Εμενα σε Citroen Xsara με κατεβασμενα τα καθισματα τσιμα τσιμα μπηκε η 50" και εκλεισε και η πορτα του πορτμπαγαζ.