Θα κάνω κάποιες εργασίες σπίτι που επιτέλους θα μου επιτρέψουν να στήσω το σύστημα της υπογραφής μου κάπως ανθρώπινα . Επιπλέον θα ήθελα την αποψή σας σχετικά με την επιλογή ενός blue ray player Που να υποστηρίζει mp3 και flac . Αυτό που θέλω να κάνω είναι το εξής : usb stick , σύνδεση στο bd player , hdmi στην τηλεόραση (samsung ue46d6100) , επιλογή φακέλου για αναπαραγωγή , optical out από την τηλεόραση , optical in στο cd player ΗΚ HD 990 , ενισχυτής ηχεία . Επίσης , δεν ξέρω αν αυτό γίνεται , αν έχει και Optical out , να το ρίξω κατευθείαν στο cd player αλλά ταυτόχρονα να βλέπω εικόνα μέσω του HDMI . Το 990 εχει αυτά τα χαρακτηριστικά :
Sampling Frequency 32 kHz to 96 kHz,
D/A Conversion Multi-Level Delta-Sigma, Dual DAC configuration,
Oversampling 24 Bits/384 kHz Asynchronous Sample Rate Convertor
Χωρίς να ξέρω ακριβώς τι σημαίνουν αυτα , νομίζω πως για αρχή και σε σχέση με το τίποτα καλά θα είναι . Το Blue Ray δεν με απασχολεί να είναι 3D , πιο πολύ με ενδιαφέρει να μπορώ να δω κατι παλιά home video dvd δικά μου , αν πέσει κανα blue ray στα χέρια μου και και κυρίως σας media player και mp3/flac . Τωρα βεβαια αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση μέχρι 150 βαρία 200 γιούρια για αγορά από Ελλάδα , combo συσκευής με blue ray player , media player , android , υποστήριξη εσωτερικού σκληρού , wifi ή ethernet και γω δεν ξέρω τι αλλο , είμαι όλος αυτιά .
Ευχαριστώ
Sampling Frequency 32 kHz to 96 kHz,
D/A Conversion Multi-Level Delta-Sigma, Dual DAC configuration,
Oversampling 24 Bits/384 kHz Asynchronous Sample Rate Convertor
Χωρίς να ξέρω ακριβώς τι σημαίνουν αυτα , νομίζω πως για αρχή και σε σχέση με το τίποτα καλά θα είναι . Το Blue Ray δεν με απασχολεί να είναι 3D , πιο πολύ με ενδιαφέρει να μπορώ να δω κατι παλιά home video dvd δικά μου , αν πέσει κανα blue ray στα χέρια μου και και κυρίως σας media player και mp3/flac . Τωρα βεβαια αν υπάρχει κάποια σοβαρή πρόταση μέχρι 150 βαρία 200 γιούρια για αγορά από Ελλάδα , combo συσκευής με blue ray player , media player , android , υποστήριξη εσωτερικού σκληρού , wifi ή ethernet και γω δεν ξέρω τι αλλο , είμαι όλος αυτιά .
Ευχαριστώ