Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα

taz7

New member
24 August 2010
11
Καλησπέρα,είμαι νέος στο forum και σκέφτομαι να εγκαταστήσω κάποιο ξένο δορυφορικό αθλητικό πακέτο.ξέρει κάποιος ποιοι άλλοι πέρα από την nova έχουν δικαιώματα του ελληνικού πρωταθλήματος?έχω ακούσει για abu dhabi και για κάποια αλβανικά πακέτα.ισχύουν και αν ναι αξίζουν?

tring digital, 16e, ελληνικο, αγγλικο, ρωσικο, βραζιλιανικο, champions league, ελληνικο ηχο στα ματς ελληνικου πρωταθληματος, 170 ευρω το χρονο

Είναι σίγουρο ότι και φέτος θα μεταδίδει το ελληνικό πρωτάθλημα? Έχει και για φέτος τα δικαιώματα?

Χτες που κοίταξα το liveonsat δεν έδινε το tring για ποιά κανάλι μεταδίδουν αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ,τώρα που κοίταξα δίνει και κανάλια του tring.

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.από ότι είδα το tring θα δείχνει μόνο 3 αγώνες κάθε αγωνιστική ή κάνω λάθος?επίσης για τα κανάλια abu dhabi ξέρουμε κάτι?

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.από ότι είδα το tring θα δείχνει μόνο 3 αγώνες κάθε αγωνιστική ή κάνω λάθος?επίσης για τα κανάλια abu dhabi ξέρουμε κάτι?
Δείχνει τους 3 πιο σημαντικούς αγώνες κατά την εκτίμηση τους...

Απάντηση: Re: Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα

Και εγώ προσπάθησα να βελτιώσω την λήψη στον NileSat,αλλά δεν βλέπω φως από τα abu dhabi.