Σχόλια για την έκθεση High End του Μονάχου 2010

Status
Not open for further replies.

D I M __ Z

AVClub Fanatic
27 June 2006
11,105
Ελλάδα
συγχαρητήρια Μανώλη,

ελπίζω παρά τις δυσκολίες και τους περιορισμούς του χώρου που είχες στη διάθεση σου, τελικά να βγήκες κερδισμένος. Και σαν ερασιτέχνης μουσικόφιλος αλλά και σαν επαγγελματίας ...

Re: High End Munich Show 2010

Γι' αυτο τον λογο δεν πρεπει να βγαζουμε απολυτα συμπερασματα σε ενα εκθεσιακο χωρο. Πραγματικα το δωματιο του Μανωλη ηταν κλουβι, και το συστημα δυσανασχετουσε εκει μεσα. Το ιδιο συμβαινει και εδω σε παρα πολλα δωματια μας.

δεν ειναι κομματακι ακριβοί 21.000 ο τελικός και 16.000 ο προ???
καλές πωλήσεις παιδιά!!!

Απάντηση: High End Munich Show 2010

Ελεύθερη αγορά έχουμε Νίκο, ο καθένας όσο θέλει πουλάει και ο καθένας όσο θέλει αγοράζει.

Αμ έλα ντέ Μιχαηλέ πού το σύστημα τών Μορφέα Τσιτημάκηδων δέν δυσανασχετούσε στό δωμάτιο πού έπαιζε,άλλοι "δυσανασχετούσαν" πού τό άκουγαν.

Αγαπητέ Νίκο,

Πιθανώς τα μηχανήματά να σας φαίνονται κομματάκι ακριβά, όμως σας διαβεβαιώ δεν είναι.
Ο όρος «ακριβό» από μόνος του δε λέει τίποτα, ακριβό συγκριτικά με τι, με έναν gainclone ή έναν hypex ας πούμε?
Γενικά το ακριβό-φθηνό και ο τρόπος που βγαίνει η τιμολόγηση ενός προϊόντος έχει συζητηθεί και εξαντληθεί πια πολλές φορές στο φόρουμ και δεν αξίζει να γεμίζουμε σελίδες.
Ναι είναι δυστυχώς ακριβά για τη νέα Ελληνική οικονομική πραγματικότητα, όμως ευτυχώς δεν συμβαίνει το ίδιο και στο εξωτερικό.
Συγκριτικά τώρα με άλλες παρόμοιας κατηγορίας μηχανές, θα έλεγα οτι είναι σωστότατα τιμολογημένα.
Σωστά τιμολογημένα αν λάβουμε υπόψιν την απόλυτη ποιότητα όλων των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν, το κόστος εξέλιξης και κατασκευής, τις ατελείωτες ώρες ακουστικού τιουναρίσματος, το οτι είναι απόλυτα χειροποίητα μέχρι και τους μετασχηματιστές εξόδου, αλλά κυρίως το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα που είναι ικανά να παράγουν (κάτω από τις σωστές συνθήκες) και αυτό νομίζω είναι το κύριο ζητούμενο από έναν ενισχυτή Hi-End.
Πραγματικά, κατά την απόλυτα ταπεινή προσωπική μου γνώμη, ελάχιστα ενισχυτικά αυτής της κατηγορίας μπορούν να αποδώσουν τη μουσική με τον τρόπο που τα συγκεκριμένα ενισχυτικά το καταφέρνουν και αυτό αντανακλάται φυσικά και στην τιμή των μηχανημάτων αυτών.

Σας Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,

Για την COSMOS AUDIO LABS

Πάνος Τσιτιμάκης

Ελευθερη αγορά εχουμε
Μεινω σε αυτό που σου ανέφερα

Πιστευω για να προσφέρεις ενα τετοιο σετ σε αυτά τα χρηματα δεν χρειαζεται μόνο να παιζει μουσική, πρεπει να συνδιαζεται και από αλλα πραγματα (προφανως οχι μονο αυτο που σου ανεφερα).
Κατω από προϋποθέσεις μπορεί να κεντάει δεν αντιλέγω οπως πολλά ακόμα αντιστοιχα αν συνδιαστούν σωστα από κάποιον που δεν κάνει κατι στη τύχη.
Γνωρίζεις το κόστος σου καλύτερα από εμένα αλλά και εγω μπορώ να υπολογισω.

Απλά διαφωνώ με το οικονομοτεχνικό σας πλάνο
δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε εδω
αν θελεις μπορώ να δικαιολογίσω την προσεγγιση μου σε μακροσκελές πμ

Πάντως σας γουσταρω πραγματικά για το θράσος σας

Αμ έλα ντέ Μιχαηλέ πού το σύστημα τών Μορφέα Τσιτημάκηδων δέν δυσανασχετούσε στό δωμάτιο πού έπαιζε,άλλοι "δυσανασχετούσαν" πού τό άκουγαν.

Δεν σε "πιανω" φιλε μου.

Eίστε απίστευτοι!
Βρέθηκαν 2-3 άνθρωποι που ξέφυγαν από τα πρότυπα του αεριτζή / μεσάζοντα / λαμόγιου και όχι μόνο "τόλμησαν" να δημιουργήσουν, αλλά είχαν και τα @ρχιδι@ να στηθούν σε διεθνή έκθεση - ΑΥΤΗ την εποχή που στα διεθνή ΜΜΕ Ελληνας = κλέφτης - και αποκαλούνται… θρασείς!!!
Οχι από Γερμανούς /Αγγλους / Γάλλους …από Ελληνες. :music-smiley-005:

Μπορείς να γίνεις πιό σαφής?

Eίστε απίστευτοι!
Βρέθηκαν 2-3 άνθρωποι που ξέφυγαν από τα πρότυπα του αεριτζή / μεσάζοντα / λαμόγιου και όχι μόνο "τόλμησαν" να δημιουργήσουν, αλλά είχαν και τα @ρχιδι@ να στηθούν σε διεθνή έκθεση - ΑΥΤΗ την εποχή που στα διεθνή ΜΜΕ Ελληνας = κλέφτης - και αποκαλούνται… θρασείς!!!
Οχι από Γερμανούς /Αγγλους / Γάλλους …από Ελληνες. :music-smiley-005:

Φιλε μου υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες σε πολλους τομεις οπως τον συγκεκριμένο που διαπρέπουν παγκοσμίως
Το θρασος το θεωρω προταιρημα και απαρραίτητο συστατικό της επιτυχίας
Αν εννοείς θρασος να πας σε μια παρουσιαση ή στο αστυνομικό τμήμα και να πεις π.χ. ''ειστε ασχετοι'' αυτό δεν το θεωρώ θρασος αλλα βλακεία
Προφανως δεν μπορω να επιχειρηματολογήσω γιατί σεβομαι τον κόπο των παιδιων
και εντιαυτη περιπτωση πρεπει να ειμαι από τους λίγους που εχουν αγοράσει πάνω από 15 Ελληνικά μηχανήματα

Last edited by a moderator:

Φιλε μου υπάρχουν πάρα πολλοί Ελληνες σε πολλους τομεις οπως τον συγκεκριμένο που διαπρέπουν παγκοσμίως
Το θρασος το θεωρω προταιρημα και απαρραίτητο συστατικό της επιτυχίας
Αν εννοείς θρασος να πας σε μια παρουσιαση ή στο αστυνομικό τμήμα και να πεις π.χ. ''ειστε ασχετοι'' αυτό δεν το θεωρώ θρασος αλλα βλακεία
Προφανως δεν μπορω να επιχειρηματολογήσω γιατί σεβομαι τον κόπο των παιδιων
και εντιαυτη περιπτωση πρεπει να ειμαι από τους λίγους που εχουν αγοράσει πάνω από 15 Ελληνικά μηχανήματα

:ernaehrung004:
Συμφωνούμε. No hard feelings :-))

nbullamatsis 284.
...δεν χρειαζεται μόνο να παιζει μουσική, πρεπει να συνδιαζεται και από αλλα πραγματα...

(καλοπροαίρετα ρωτώ)
ποιά είναι τα άλλα πράγματα;

modena, το κατάλαβες ευτυχώς.
(έστω και με τη δεύτερη)

Κοιτα δικέ μου
ειπα πεντε πραγματα
Ειμαι ανθρωπος που θα βάλει τη φωτια
δεν ειμαι αυτός που θα ρίξει λάδι
απλά ανεφερα το κόστος για να γνωρίζει ο κόσμος για τι συζηταμε οπως γνωρίζει το κόστος ολων των υπόλοιπων κατασκευων
να εχει ολοκληρωμένη εικόνα

Είπες...
Το δικέ μου τι το ήθελες;
Φαντάζομαι ούτε κολλητάρια είστε αλλά ούτε την ίδια ηλικία έχετε...

Είπες...
Το δικέ μου τι το ήθελες;
Φαντάζομαι ούτε κολλητάρια είστε αλλά ούτε την ίδια ηλικία έχετε...

Άσε μας ρε Διονύση τώρα με τα καθωσπρέπει.
Ο Μιχάλης Φ. μια χαρά παλικάρι είναι

χωρίς σχόλιο....

ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του avcub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λόγότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.

sorry για το copy ειναι από γειτονικό θεμα
απλά ο καθενας εχει το τρόπο του
αρχικά ειχα γραψει ''παρακαλώ μπορειτε να μας αναφερετε την επωνυμια σας''
αλλά περιοριστηκα στο δικέ μου γιατι τελικά με απασχολουν αυτα που θα γραψω εγω

Δεν το εκανα αθελα μου με τον κύριο Μιχαλη Φ.
δεν ηξερα σιγουρα οτι ειναι ο κυριος Φουασης αλλά πηγε κατευθειαν το μυαλό μου.
Δεν ειναι ο κύριος που εμπορευεται τα μηχανηματα των παιδιων και τους δινει demo για τις εκθέσεις?

Κυριε Φουαση σας αποκάλεσα ''δικέ μου'' γιατι δεν γνωρίζει ο κόσμος ποιος εισαστε.
Παρακαλω σημειωστε τη ιδιοτητα σας, χωρίς να εχω πραγματικά τιποτα μαζί σας

χωρίς σχόλιο....

ιβ) Όσα μέλη σχετίζονται επαγγελματικά με τα αντικείμενα ενασχόλησης του avcub υποχρεούνται να αναγράφουν την επωνυμία της εταιρίας τους στην υπογραφή ή στο username τους. Στην υπογραφή μπορεί προαιρετικά να διευκρινίζεται η επαγγελματική τους ιδιότητα (αντιπρόσωπος, έμπορος, πωλητής, τεχνικός κ.λπ.), αλλά απαγορεύεται η ανάρτηση διεύθυνσης, στοιχείων επικοινωνίας, φωτογραφιών προϊόντων της εταιρίας, καθώς και σλόγκαν που σχετίζονται με αυτή. Το λόγότυπο της εταιρίας επιτρέπεται μόνο στο avatar.

Έχουμε επικοινωνήσει το θέμα από την πλευρά μας. Διαδικαστικό είναι και βάση κανονισμών.

Status
Not open for further replies.