Σε αναζήτηση 2ης θήκης εξωτερικού (-ων) σκληρού (ών)

Status
Not open for further replies.
Σε αναζήτηση 2ης θήκης εξωτερικού (-κών) σκληρού (-ρών)

Στις αρχές του χρόνου είχα αγοράσει αυτή τη θήκη, στην οποία έχω βάλει 2 σκληρούς των 2ΤΒ έκαστος και συνεργάζεται με τον Dune Prime άψογα.

Στην προσπάθειά μου να την ξαναβρώ για να την συνδέσω με τον AZBox Premium, ο οποίος ως γνωστόν μπορεί να εκτελέσει ΚΑΙ χρέη media palyer, ανακαλύπτω πως έχει εξαντληθεί. Αντ' αυτού βρίσκω μια άλλη, μάλλον παλιότερη, την Icy Box IB-3218STU-B, που όμως έχει μόνο σύνδεση USB.

1) Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω την πρώτη, την αρχική;
2) Αν αυτό δεν γίνεται, ξέρει κανείς τί ψάρια πιάνει η άλλη;

Θενκς.
-

Last edited:
Στο Ebay

Σίμος

Ευχαριστώ, Σίμο. Την έχουν αλμυρή όμως, δηλ. τί αλμυρή - λύσσα (μαζί με τα μεταφορικά), σχεδόν 50% παραπάνω από την τιμή που την είχε τον Φλεβάρη το e-shop. Θα το ξανασκεφτώ.

Δεν νομίζω οτι είναι φτηνό και εγώ. Το έβαλα just in case. Τα μεταφορικά εδώ ~9-10 ευρώ είναι καλά, πίστεψέ με. Έχω δει κάτι 30άρια σε τέτοιες φάσεις και τρελάθηκα. Τέσπα. Στείλε τους mail και πες τους σας δίνω 50 ευρώ. Τί θα κάνουν ; Θα πουνε όχι ; Αυτοί θα χάσουν. Εγώ αυτό θα έκανα. Βάλε και κανένα link με ποσο έχει τώρα. Έμποροι είναι.

Σίμος

Ευχαριστώ και πάλι, Σίμο. Τελικά, αφού με υποψίασες με το ebay, τόψαξα λίγο παραπάνω το θέμα και το παράγγειλα από εδώ (bundle μαζί με 2 σκληρούς των 2ΤΒ).

Συνολικά, μαζί με τα μεταφορικά, μούρθε ελαφρά πιο φτηνά από το να το έπαιρνα στην Ελλάδα (με δεδομένη την τιμή της θήκης, όσο την πλήρωσα στο e-shop τον Φλεβάρη και με δεδομένες τις φτηνότερες ελληνικές διαδικτυακές τιμές των δίσκων).

Νάσαι καλά.
-

Status
Not open for further replies.