Σε αναζήτηση 75" τηλεόρασης στα 3,5-4μ.

bujinkan

AVClub Addicted Member
24 March 2009
2,287
Καλησπερα,

Απο το 2019 ειμαι με μια Sony 65" LED LCD.
Τωρα που μετακομισα θα ηθελα να ανεβω στις 75 ιντσες "qled" LCD ή αλλιως mini led LCD.
Προυποθεση που δυσκολευει τις επιλογες να ειναι google tv-android tv,δυστηχως δεν εχω 2200€, αλλιως θα πηγαινα παλι σε Sony 75 Bravia 7,

https://sonycenters.gr/eikona/tileo...d-75-4k-hdr-google-smart-tv-2024-k75xr70paep/

Αποτι βλεπω, μονο οι TCL εχουν android tv.
Θα απογοητευτω αν απο Sony παω σε TCL;
Μπατζετ 1200-1400€.
Οποιαδηποτε προταση δεκτη.
Απο τα αλλα 2 λειτουργικα Τizen και Vidaa δεν ξερω τιποτα...

Αυτη η Philips 75PML9008 τι λεει;

Δεν με νοιαζει ο ηχος ,γιατι εχω συστημα Sonos.

----

αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες: να ειναι google tv-android tv

προϋπολογισμός : 1200-1400€

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις: Sony 65" LED LCD (2019)

---------------

Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..

καμια γνωμη?

θεση θεασης κεντρο αποσταση 3μιση 4 μετρα
συνηθως σκοτεινες συνθηκες θεασης
netflix, επιγεια,αθλητικα νοβα και κοσμοτε
πηγες eon box και τις εφαρμογες της τιβι νετφλιξ και iptv
μου αρεσουν τα αποτυπωνονται φυσικα τα χρωματα και οχι κορεσμενα

ειμαι κ εγώ σε αναζήτησή 75αρας κ περιμένω μήπως πέσει η τιμή σε δυο TCL που εχω καταληξει:
TCL 75C765
TCL 75C6K
ιδανικά κ εγώ θα πήγαινα βέβαια σε Sony 75 Bravia 7.
κάνε καμια ερωτηση στο Sony center βγαζουν καλες προσφορες κατα διαστηματα.
υπάρχει κ η Samsung QE75QN85D αν δε χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο απο το Google tv θα σε καλυψει κ το Tizen σιγουρα κ τρεχει κ σφαιρα γενικα χωρις κολληματα κτλπ

τώρα για τη φυσικοτητα των χρώματων, Sony δεν ειναι καμια αλλά θεωρώ πως πλέον τις φέρνεις στα μέτρα σου με τόσες ρυθμίσεις που έχουν!

αλλα ας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός καλυτερα.

καλημερα ,

ειμαι σε σκεψεις αντικαταστασης μιας sony 65αρας led
Αξιζει η παρακατω TCL 75C745,στα 1299€ στον Κωτσόβολο,εκθεσης?

η αντιστοιχη sony kanei 2250 και δεν την φτανω οικονομια
Απο αποψη εικονας ,αθλητικα και νετφλιηξ θα ειμαι οκ σε σχεση με τη σονυ?

Ευχαριστω πολυ

Αυτή ειναι εκθεσιακό μοντέλο οπως λεει το site, του 2023 (νομιζω),

Με 1233 € πας σε mini Led LCD TCL του 2025 από επίσημο μεταπωλητη:

Αυτή ειναι εκθεσιακό μοντέλο οπως λεει το site, του 2023 (νομιζω),

Με 1233 € πας σε mini Led LCD TCL του 2025 από επίσημο μεταπωλητη:

λαθος μου ηθελα να βαλω την κανονικη τιμη καινουργιου 1599

ειμαι κ εγώ σε αναζήτησή 75αρας κ περιμένω μήπως πέσει η τιμή σε δυο TCL που εχω καταληξει:
TCL 75C765
TCL 75C6K
ιδανικά κ εγώ θα πήγαινα βέβαια σε Sony 75 Bravia 7.
κάνε καμια ερωτηση στο Sony center βγαζουν καλες προσφορες κατα διαστηματα.
υπάρχει κ η Samsung QE75QN85D αν δε χρειαζεσαι κατι συγκεκριμενο απο το Google tv θα σε καλυψει κ το Tizen σιγουρα κ τρεχει κ σφαιρα γενικα χωρις κολληματα κτλπ

τώρα για τη φυσικοτητα των χρώματων, Sony δεν ειναι καμια αλλά θεωρώ πως πλέον τις φέρνεις στα μέτρα σου με τόσες ρυθμίσεις που έχουν!

αλλα ας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός καλυτερα.
Σαν tv απο τις 2 ειναι λιγο ποιο πανω η c765(αντικαταστατης της c805 του 23) η c6k εχει μικροτερη φωτεινοτητα αλλα καλυτερες γωνιες θεασης ,καλυτερα χρωματα λιγοτερο blooming κι ισως καλυτερα χρωματα .
Αυτο δεν δικαιολογει την πολυ υψηλη τιμη που εχουν κι οι δυο τηλεωρασεις .(c6k 1233 κι c765 1599 )
Πας στη 75C805 που κανει 1046 € electroholic .
Tωρα απο τις δυο ποιο πανω εγω θα αγοραζα την c6k .Aν κι η C7k ειναι ισος η καλυτερη λυση αν εχεις τα χρηματα , 1633 απο best price.

• Like
Reactions: jim_markou
Τελικα παραγγελθηκε σε 75αρα μοντελο 2025 C7K ....
Δυο youtube ριβιους που εχω δει την εχουν κανει αμεση συγκριση με την Sony Bravia 9 που κοστιζει 2μιση φορες οσο η TCL και την βγαζουν μονο ενα κλικ κατω απο τη Sony

τραβηξα την σκανδαλη και παρηγγειλα σε 75αρα την καινουργια C7K
ειδωμεν....μου την εδωσαν στα 1500 ακριβως μιας και ειχα εξοπλισει προσφατα ολοκληρο σπιτι 2 ερκον ψυγειο πλυντηριο κουζινα
η τωρινη ειναι μια Sony 65αρα του 2018 που ακομα δουλευει αψογα αν εξαιρεσουμε οτι πλεον μερικες φορες εχει μικρο lag το ui της
Η αντιστοιχη Sony 75 Bravia 7 "qled" LCD κοστιζει 2299 οποτε μιλα για μαι διαφορα 800 ευρω

Τελικα παραγγελθηκε σε 75αρα μοντελο 2025 C7K ....
Δυο youtube ριβιους που εχω δει την εχουν κανει αμεση συγκριση με την sony σειρα 9 που κοστιζει 2μιση φορες οσο η tcl και την βγαζουν μονο ενα κλικ κατω απο τη sony
Ποσο την πηρατε γιατι επεσε η τιμη της χθες
Τωρα κανει 1539€ στις μεγαλες αλυσιδες
Οταν την παραλαβεις πες μας εντυπωσεις .
Καλορυζικη

Ποσο την πηρατε γιατι επεσε η τιμη της χθες
Τωρα κανει 1539€ στις μεγαλες αλυσιδες
Οταν την παραλαβεις πες μας εντυπωσεις .
Καλορυζικη
1500
ναι θα γραψω εντυπωσεις ....περιμενουν εισαγωγη σε 5-7 μερες θα την εχω

τραβηξα την σκανδαλη και παρηγγειλα σε 75αρα την καινουργια C7K
ειδωμεν....μου την εδωσαν στα 1500 ακριβως μιας και ειχα εξοπλισει προσφατα ολοκληρο σπιτι 2 ερκον ψυγειο πλυντηριο κουζινα
η τωρινη ειναι μια Sony 65αρα του 2018 που ακομα δουλευει αψογα αν εξαιρεσουμε οτι πλεον μερικες φορες εχει μικρο lag το ui της
Η αντιστοιχη Sony 75 Bravia 7 "qled" LCD κοστιζει 2299 οποτε μιλα για μαι διαφορα 800 ευρω

Η Sony 75" Bravia 7 με την προσφορά που τρέχει στον Κωτσόβολο,μαζί με πολύπριζο ασφαλείας (Crystal Audio CP4-1300-70) βγαίνει στα 1885€.

Και παρακάτω ένα συγκριτικό των Sony 65 BRAVIA 7 vs TCL 65QM7K από το rtings.com
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-bravia-7-qled-vs-tcl-qm7k/53322/88608

Καλοθέατη η TCL 75C7K.

Η Sony 75" Bravia 7 με την προσφορά που τρέχει στον Κωτσόβολο,μαζί με πολύπριζο ασφαλείας (Crystal Audio CP4-1300-70) βγαίνει στα 1885€.

Και παρακάτω ένα συγκριτικό των Sony 65 BRAVIA 7 vs TCL 65QM7K από το rtings.com
https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-bravia-7-qled-vs-tcl-qm7k/53322/88608

Καλοθέατη η TCL 75C7K.
σε μενα το λινκ λεει 2299 ( για την 75 μιλαω ετσι?)

σε μενα το λινκ λεει 2299 ( για την 75 μιλαω ετσι?)
συνδύασε το με επιλεγμένα Αξεσουάρ, με όφελος ίσο με την αξία του ΦΠΑ στην τιμή της τηλεόρασης.

Βάζοντας στο καλάθι την τηλεόραση και το αξεσουαρ βγαίνει 1885.
75 Bravia 7 plus poliprizo 1885 kotsovolos.png

συνδύασε το με επιλεγμένα Αξεσουάρ, με όφελος ίσο με την αξία του ΦΠΑ στην τιμή της τηλεόρασης.

Βάζοντας στο καλάθι την τηλεόραση και το αξεσουαρ βγαίνει 1885.
View attachment 252672
παλι δεν μουυ το βγαζει, τελοςπαντων ετσι και αλλιως τα 1500 ηταν το ταβανι μου και λιγο πανω κιολας, οποτε αδικα το κοιταω

Ημέρα παραλαβής σήμερα .. te Reviews μεν καλά αλλά θαλω να δω στην πράξη τι μας επιφυλάσσει ο Κινέζος

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: leonkoum
Έχω μια τίμια "qled" LCD Samsung, αλλά θεωρώ ότι καμία LCD δε συγκρίνεται με μια OLED.
Μπορεί πλέον να έχει ωριμάσει η LCD τεχνολογία, αλλά στα δικά μου μάτια είναι παραπάνω από ένα σκαλί κάτω από μια OLED.

• Like
Reactions: savvas01