καθαρα οικονομικος σε συνδυασμο με τις διαφορες πηγες που θελω να συνδεσω...
Δανείστηκα τον παθητικό προενισχυτή αναφοράς του Θ.Μ. γνωστού reviewer ελληνικού περιοδικού ,πατενταρισμένος αν θυμάμαι καλά και κατασκευασμένος τέλη του 90 με εξωτικά για την εποχή υλικά.Κατόπιν αδείας του ιδιοκτήτη κατασκευάστηκε ακόμα ένας.Ο συγκεκριμένος προ ήταν στο σύστημα αναφοράς του τότε στο περιοδικό που έγραφε και οδηγούσε τους αίολους 1 της A.SPECTRUM.Προσωπική γνώμη και πρόταση
Τράβα και αγόρασε έναν ενεργό προενισχυτή μεταχειρισμένο
ακόμα και αυτός με τα 1000 ευρώ είναι καλύτερος απο τον παθητικό με τα 3000 χιλιάρικα
για οικονομική λύση θα πρότεινα αυτό
http://www.ciaudio.com/products/
αλλά καμμία σχέση με οτιδήποτε ενεργό
απλά θα σου λύση το πρόβλημα σύνδεσης των πολλών συσκευών
ΥΓ το παραμύθι των παθητικών προενισχυτών είναι μεγάλο και ισως γιά πολύ λίγους που αμφιβάλω και γιά αυτό
Διόρθωση στον κωδικό του τότε προ μου που ήταν ο SP 9Δανείστηκα τον παθητικό προενισχυτή αναφοράς του Θ.Μ. γνωστού reviewer ελληνικού περιοδικού ,πατενταρισμένος αν θυμάμαι καλά και κατασκευασμένος τέλη του 90 με εξωτικά για την εποχή υλικά.Κατόπιν αδείας του ιδιοκτήτη κατασκευάστηκε ακόμα ένας.Ο συγκεκριμένος προ ήταν στο σύστημα αναφοράς του τότε στο περιοδικό που έγραφε και οδηγούσε τους αίολους 1 της A.SPECTRUM.
Στο δικό μου σύστημα η εικόνα παροσίαστηκε πιο μπροστά και η διαφάνεια ήταν απερίγραπτη,αλλά μέχρι εκεί .Προσωπικά δεν μπορούσα να ζήσω με τον παθητικό που η κατασκευή του ήταν εν έτη 1999 πανάκριβη..ούτε και μπορούσα να συνηθίσω την αχρωμάτιστη παρουσία του σε σχέση με το δικό μου προ LS9 της Α.RESEARCH.
Τον ´κοντάραμε' με αρκετούς προ σε καταστήματα της πρωτεύουσας και τα συναισθήματα ήταν ανάμικτα,τα σχόλια δε των αντιπροσώπων τους μετά τη σύγκριση απαξιωτικά.
Η σκηνή όμως ερχόταν πιο μπροστά ..αυτό θα μου μείνει αξέχαστο.
Προσωπική γνώμη και πρόταση
για οικονομική λύση θα πρότεινα αυτό
http://www.ciaudio.com/products/
αλλά καμμία σχέση με οτιδήποτε ενεργό
απλά θα σου λύση το πρόβλημα σύνδεσης των πολλών συσκευών
Το προϊόν που προτείνεις νομίζω ότι δεν διαθέτει balanced έξοδο για να συνδέσει ο wind τον balanced τελικό του.
Είναι κι' αυτή μιά άποψη. Προσωπικά εάν μπορούσα να βρώ ένα επιλογέα (router) εισόδων υπερυψηλής ποιότητας με δύο παράλληλες εξόδους και επαρκή αριθμό εξόδων (6-8 τουλάχιστον) για να τροφοδοτήσω τα interface που διαθέτω κλπ, θα ήμουν ευτυχής.αυτό διορθώνετε ευκολα με αντάπτορες
το ζητούμενο είναι τι θα ακούσει ??
μιάς και αυτό που προτείνω είναι επιλογέας εισόδων
σε σχέση με παθητικό προενισχυτή
προσωπικά και οι δύο παραπάνω επιλογές είναι λάθος
Εχω την εντύπωση οτι κοροιδευόμαστε μεταξύ μας
ο φίλος που έβαλε το νήμα απλά θέλει να συνδέσει πολλές συσκευές σε έναν τελικό
σαν πιό φθηνή λυση είναι ο παθητικός και ποιοτικός και οικονομικός προ ???? ποιός είναι αυτός βρέ παιδιά
Γατί λοιπόν να μην αγοράσει έναν ενεργό προενισχυτή έστω και το γαριδάκι της manley να κάνει την δουλειά του???
και να είναι και λίγο hi end
Όταν ανέβει το χρηματιστήριο θα αγοράσει κανονικό προ, οπως άλλωστε θα κάνωμεν όλοι μας ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.