ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ PC

thundergav

Senior Member
26 September 2007
608
Κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ενα κομματι που φερει εκτεταμενης αναφορας απο έχοντες και μη έχοντες καθως οσοι απο μας περνάμε αρκετες ωρες μπροστα απο το ´´ρημαδι ´´ χρειαζομαστε οσο να ναι την ανεση μας ...

Περιμενω τις προτάσεις σας κύριοι ...

Εν αρχή, ην το χρήμα, πόσα διαθέτεις, διότι στην δουλειά πρόσφατα τροχήλατο κάθισμα εργασίας της SteeleCase, ( το οποίο μάλιστα δεν είναι διευθυντικό ), με την έκπτωση το πήρα 495,90.

Φαντάζομαι ότι αυτή η κατηγορία, δεν σε ενδιαφέρει.

Τώρα οικονομικές και ταυτόχρονο ποιοτικές λύσεις μπορείς να αναζητήσεις στα stock της Sato.

Δεν θα θελα να παω πανω απο τα 200 αν και το ποσο σου αδερφε μου για μη διευθυντικο και με εκτωση με τρομαξε μπορω να πω....

H τιμη των (μεχρι)200 ειναι χαμηλη για ενα "καλο καθισμα" εργασιας.
Εαν πας σε ενα επωνυμο καταστημα home office μπορεις να βρεις ενα "καλο"καθισμα στα 200 ...αλλα εδω και καποια χρονια οι μεγαλες εταιρειες εχουν σχεδον σταματησει την παραγωγη(Ελλαδα) φθηνων καλων καθισματων και κανουν εισαγωγες απο Κινα και Τουρκια περισσοτερο.
Δηλ. μπορει το καθiσμα που θα βρεις στην ταδε γνωστη εταιρια στα 200 ,να το βρεις και σε ενα π.χ. Praktiker φθηνοτερο...γιατι απλα δεν ειναι π.χ.(πωληση) απο Sato.
Κανε μια βολτα σε διαφορα καταστηματα να δοκιμασεις καποια.
Στα stock oπως ειπε και ο Eki 65 μπορει να βρεις καλες ευκαιριες στα εκθεσιακα.(ακομα και στα 200 )
Απεφυγε αν μπορεις αυτα του στιλ πολυθρονας(διευθυντικα)...μονο "φουσκωματα" ειναι,και σε αυτην την κατηγορια δεν εχουν καλους μηχανισμους.(τωρα τελευταια ιδιως τα εισαγομενα Κινας...κ.τ.λ.)
Ασε που ειναι ακαταλληλα για πολυωρη εργασια!...
Αν εχεις καποιο η κατι στα υποψιν βαλτο να το δουμε...για καλυτερη γνωμη.

'Εχετε δικιο, θα παω μια βόλτα απο stock house Κορωπίου να δώσω λόγο και στον ''πισινό'' μου .... :merrychristmas:

Ορισμένα βασικά tip, για το σωστό κάθισμα.
1.Σύστημα αυξομοίωσης ελαστικότητας για την πλάτη
2. Μπράτσα τα οποία να ανεβοκατεβαίνουν
3. Λειτουργία προσμογής σε ύψος και έδρας.
Καλές αγορές.

Επειδή με ενδιαφέρει (φαντάζομαι και πολλούς άλλους), δώσε μας ίνφο (αν αξίζει δλδ. να πάμε μέχρι εκεί)

Μήτσε, εάν μένεις νότια, στην Ιερά Οδό στο ύψος περίπου Γεωπονικού Πανεπιστημίου, λειτουργεί η θυγατρική της Sato, η sec2nd, με ακόμη καλύτερες τιμές.
Δείτε εδώ -bye-

Last edited:
4άρτι καρεκλα αυτή που έχω και πάλι ευχαριστημένος δεν είμαι. Από τις πολλές ώρες "κάθεται" το μαξιλάρι και σκληραίνουν. Την είχα πάρει από Sato stock με την έκπτωση -60% πριν 1 1/2 χρόνο 140
Απλά κατάλαβα ότι σε αυτόν τον τομέα εάν δεν τα σκάσεις καλο πράγμα δεν παίρνεις.