Σε εφαρμογή το σχέδιο για οπτικές ίνες στα ελληνικά σπίτια

Ας γίνει το σχέδιο πραγματικότητα (που πολύ αμφιβάλλω) και μετά θα τα δώσουμε και για router...
(έχω κάτι Cisco στη δουλειά μούρλια :grinning-smiley-043)

Απάντηση: Re: Σε εφαρμογή το σχέδιο για οπτικές ίνες στα ελληνικά σπίτια

Ας γίνει το σχέδιο πραγματικότητα (που πολύ αμφιβάλλω) και μετά θα τα δώσουμε και για router...
(έχω κάτι Cisco στη δουλειά μούρλια :grinning-smiley-043)

Κρατα ενα και για μενα μπαρμπα...!!

Κρατατε μικρο καλαθι(και μεγαλα αποθεματα υπομονης) γιατι εδω ειναι Ελλαδα.

Μήπως είμαστε υπερβολικοί?
Προσωπικά αυτή τη στιγμή έχω 6/1 (κανονικά 24/1 αλλά λόγω απόστασης πέφτει στο 6/1). Η ταχύτητα αυτή με ικανοποιεί σε όλα, και σας μιλάει ένας ιδιαίτερα heavy user όλων των υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει το ιντερνετ.

Αν θα ήθελα να βελτιωθούν δυο πράγματα αυτό θα ήταν οι ποιότητα/σταθερότητα των γραμμών που συχνά κόβονται εκτός αν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη, καθώς και το Upload speed που όμως λόγω περιορισμών της τεχνολογίας είναι στο μάξιμουμ δυνατό.

Κατά τ' άλλα τα 6, τα 8, τα 24 ή τα 240 Mbps δεν μου κάνουν διαφορά, και με τα 6 έχω όλα όσα θέλω. Streaming BD playback δεν πρόκειται να δούμε ποτέ. Εδώ δεν έχουμε HD δορυφορικά που είναι και piece of cake, πιστεύετε ότι η Nova μόλις δει FTTH θα τρέξει να αναβαθμιστεί για να είναι μέσα στις εξελίξεις και να δικαιολογήσει τα 60 ευρώ τον μήνα που πληρώνουν τα κορόιδα της?