Σε επίκληση των δαιμόνων οφείλεται η μαγεία του Κόππερφιλντ!

Τελικά μία είναι η λύση όπως εξήγησαν και οι Μόντυ Πάϋθονς. Να δούμε αν ζυγίζει όσο και μία πάπια . Διότι οι μάγισσες καίγονται στην πυρά επειδή είναι φταγμένες από ξύλο . Το ξύλο επιπλέει στο νερό . Επίσης και οι πάπιες επιπλέουν στο νερό . Αρα οι μάγισσες και οι μάγοι ζυγίζουν όσο μία πάπια. BURN

Σταμάτης Μπ said:
;;;;;;;;;;;;;;;;;;:chinscratch:
Φραγκίσκο, διαβάζοντας ολόκληρο το post μου μπορείς νομίζω να καταλάβεις αν μιλάω ειρωνικά η όχι

Καλα υπέθεσα τότε -bye- -bye- !!!

BTW οσο πετάει ο γαιδαρος άλλο τόσο πετάει και ο DAVID!!!

για τους παρατηρητικους
http://www.youtube.com/watch?v=DzqjWDOOTeg

δείτε με τι μαεστρία περνανε τα χουλα χουπ εν ώρα πτήσης πάνω απο τον david για να μας πεισει οτι δεν έχει σχοινιά.
Και στις δυο περιπτώσεις αν το πατε αργα αργα θα δείτε οτι η κινηση που κανει που κανει το χουλα χουπ ειναι ενα σχήματος W και ΔΕΝ περναει τιποτα απο πάνω του, απλα ξεγελά το ματι.... μετά απο αυτο δε χρειάζεται να δει κανεις τίποτα άλλο....:music-smiley-005:

επίσης όλες η τουμπες που κάνει ειναι πάντα στον ΙΔΙΟ αξονα, ΔΕΝ γυρνάει ποτε γυρω απο τον εαυτο του (θα μπερδευοταν τα καλώδια)

Last edited:
Re: Απάντηση: Σε επίκληση των δαιμόνων οφείλεται η μαγεία του Κόππερφιλντ!

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
Καλα υπέθεσα τότε -bye- -bye- !!!

BTW οσο πετάει ο γαιδαρος άλλο τόσο πετάει και ο DAVID!!!

για τους παρατηρητικους
http://www.youtube.com/watch?v=DzqjWDOOTeg

δείτε με τι μαεστρία περνανε τα χουλα χουπ εν ώρα πτήσης πάνω απο τον david για να μας πεισει οτι δεν έχει σχοινιά.
Και στις δυο περιπτώσεις αν το πατε αργα αργα θα δείτε οτι η κινηση που κανει που κανει το χουλα χουπ ειναι ενα σχήματος W και ΔΕΝ περναει τιποτα απο πάνω του, απλα ξεγελά το ματι.... μετά απο αυτο δε χρειάζεται να δει κανεις τίποτα άλλο....:music-smiley-005::flipout:

επίσης όλες η τουμπες που κάνει ειναι πάντα στον ΙΔΙΟ αξονα, ΔΕΝ γυρνάει ποτε γυρω απο τον εαυτο του (θα μπερδευοταν τα καλώδια)
Ωραιο site, η πληρης απομυθοποιηση του david :flipout: :flipout: Διαβαστε και τα σχολια απο κατω, πολυ γελιο! Μιλαμε για καταμαυρη μαγεια :flipout:

Πάντως πολλοί που πήγαν στον Copperfield είπαν ότι το show ήταν τρελή μούφα, με "μαγικά" που έκαναν μπαμ από χιλιόμετρο ότι ήταν οφθαλμαπάτες ή τέσπα δε σε ξεγελούσαν.

Ωντος δεν αξιζε το show. Απο την 1:30 ωρα, σπατάλησε την μισή με brainwashing videos του τυπου "ποσο γ@$%$τος ειναι ο copperfield, ποσα grammy awards έχει πάρει κτλ κτλ". Ψωνάρα ο τυπος δηλαδη!

Θεαμα, μηδαμηνο. Μαλλον american comedy show με ταχυδακτυλουργικά! Που τα εντυπωσιακά σκηνικα που βλέπαμε την τηλεόραση, οι απιστευτοι φωτισμοι, τα φλεγόμενα σκοινιά, τα great escapes! τιποτα!

Σχεδον ολα τα tricks ήταν απλα ταχυδακτυλουργικά, και το μονό που μπορώ να πω οτι με ενθουσιασε, ήταν το αυτοκίνητο που εμφάνισε πανω σε κατι κολώνες το οποιο ειχε τρομερό wow factor!

Εν ολίγοις, περίμενα SHOW και οχι american comedy show.

Eγω παντως εστειλα ενα μυνημα στο site του για την πατατα που μας πουλησε πανακριβα και εκανα ποστ και στο site του (φορουμ στυλ)
Οσοι πιστοι περαστε απο τον απατεωνα να του τα σουρετε, εχω ανοιξει ενα ωραιο subject μιας και ενοιωσα ο μαλα*** της ιστοριας που τα εσκασε στο εξυπνο αμερικανακι.. (section on tour and show reviews)
Λαμογιο DC

ετσι ετσι..τα έψαλα και εγω ενα χεράκι! Ατσαδιαλα με τα Αμερικανακια εκειμεσα...

"Hey don't listen to people that trying to spoil David copperfield shows. They cannot understand him!!!"

Πριν από 1-1,5 μήνα είδα στο Τριανόν το Haxan (Μάγισσες), δανέζικη ταινία του 1926! Εκεί ο σκηνοθέτης προσπαθεί να αναπαραστήσει πως φαντάζονταν οι άνθρωποι του μεσσαίωνα τη ζωή των μαγισσών. Φοβερές σκηνές: μαγικά φίλτρα από αίμα αρνιών, βατράχια, βρέφη κ.λπ., ιπτάμενες σκούπες, μάγισσες στην ουρά για να φιλήσουν τα οπίσθια του σατανά (στο ρόλο ο ίδιος ο σκηνοθέτης!)... Αλλά και τα βασανιστήρια που έκαναν σε γριές γυναίκες από λάθος ή από συκοφαντία μέχρι να ομολογήσουν τα κρίματά τους.

Το αγαπημένο μου, όμως, ήταν το τέλος, όπου οι διάτιτλοι μας λένε πως, στην εποχή μας ευτυχώς επικρατεί πλέον ο ορθός λόγος και η επιστήμη και τσουπ, να σου το πλάνο με τη χαρτορίχτρα!

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ορθόδοξη εκκλησία για τη δημοσίευση του άρθρου. Για να ξέρουμε τι μας θεωρούν όταν μας απευθύνουν το λόγο!

Παιδια εμενα μου εσβησαν το Username απο το site και το μυνημα μου.
Επιπλεον εκαναν ban το ip μου (εχω static) !!!
VIVA DC

Απάντηση: Re: Σε επίκληση των δαιμόνων οφείλεται η μαγεία του Κόππερφιλντ!

santon said:
Παιδια εμενα μου εσβησαν το Username απο το site και το μυνημα μου.
Επιπλεον εκαναν ban το ip μου (εχω static) !!!
VIVA DC

οχι θα σε αφηναν ...... :flipout: :flipout: :flipout:

πουσε βρε θηριο ;;;;;;;;; χαθηκες .....