ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

counter.php
:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Μου αρέσει που έχουμε αγωνία για να δούμε τελικά τι; Σε ψηφιακή μετάδοση τον Ant1, το Mega το Star και το υπόλοιπο σαβουρο-συναπάντημα της αναλογικής μπάντας. -bye-

Απάντηση: Re: ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μου αρέσει που έχουμε αγωνία για να δούμε τελικά τι; Σε ψηφιακή μετάδοση τον Ant1, το Mega το Star και το υπόλοιπο σαβουρο-συναπάντημα της αναλογικής μπάντας. -bye-

Καλησπέρα. Το πρόγραμμα βέβαια δεν αλλάζει, παραμένει το ίδιο, μόνο θα ωφεληθούν κάποιοι τηλεθεατές ως προς τη βελτίωση της εικόνας σε ορισμένες περιοχές στο Νομό Θεσσαλινίκης και σε κάποιους άλλους παρακείμενους Νομούς, όπου υήρχε προβληματική λήψη.

Re: Απάντηση: Re: ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καλησπέρα. Το πρόγραμμα βέβαια δεν αλλάζει, παραμένει το ίδιο, μόνο θα ωφεληθούν κάποιοι τηλεθεατές ως προς τη βελτίωση της εικόνας σε ορισμένες περιοχές στο Νομό Θεσσαλινίκης και σε κάποιους άλλους παρακείμενους Νομούς, όπου υήρχε προβληματική λήψη.

Αυτό να λέγεται, αν και σε μικρότερο βαθμό και εγώ το έχω το πρόβλημα στην περιοχή που κατοικώ (Συκιές Θεσσαλονίκης).

Απάντηση: Re: ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Η DIGEA ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γενικά περιμένουμε να δούμε καλύτερη εικόνα χωρίς την παραμικρή παρεμβολή, δυνατότητα εγγραφής σε σκληρό δίσκο και κυρίως EPG αρκετών ημερών.

Προσωπικά, αν και έχω πολύ καλή λήψη, δεν μπορώ να αποφύγω μικρές παρεμβολές, (αόρατες για τους πολλούς), επίσης θα έχω τη δυνατότητα εγγραφής επιλεγμένων παιδικών εκπομπών και τέλος από το παρεχόμενο EPG περιμένω να δω τον τίτλος της ταινίας, το έτος δημιουργίας και τους πρωταγωνιστές της.

Κατά τ' άλλα συμφωνώ μαζί σου ως προς το περιεχόμενο των ιδιωτικών καναλιών. Εγώ δεν τα παρακολουθώ καθόλου, αλλά άλλα μέλη της οικογένειας βλέπουν αρκετά.