Skakinen AVClub Fanatic 22 November 2006 10,343 Αθήνα 9 February 2024 #1 Αντίο Maestro... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies Reactions: vlad66 and Kostas P. K.
Αντίο Maestro... To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. Accept third party cookies
Maestro Moderator Staff member 29 November 2006 26,149 Επιστημονικός μετανάστης στην Omaha, NE 9 February 2024 #2 Πόσο συμπαθητική φυσιογνωμία, πέρα από τα μουσικά. Reactions: Skakinen
Sonorus Super Moderator Staff member 28 August 2010 8,879 Θεσσαλονίκη 9 February 2024 #3 Καλή ανάπαυση. Αποφάσισα να τον χαιρετίσω με Tchaikovsky.
Δημήτρης Ιωάννου AVClub Fanatic 18 June 2006 15,906 Αθήνα-Κέντρο 9 February 2024 #4 Συμπαθέστατος και ιδιοφυής Για αυτ'ο ταυτίστηκε με το ηχόχρωμα της Βοστώνης. Καλό του ταξίδι..
Κώστας Γκαβάκος AVClub Addicted Member 16 March 2009 1,451 Αθήνα 10 February 2024 #5 Μου λέει ένα φίλος άκουσε αυτό το cd, και είχε δίκιο Πριν λίγο παρήγγειλα από το Μοναστιράκι αυτό το βινύλιο που έχω ακούσει και σε σε υψηλή ανάλυση. Εξαίρετη ερμηνεία. Πέρυσι είχα διαβάσει τις συνεντεύξεις- συζητήσεις με τον πατριώτη του και εξαίρετο συγγραφέα Μουρακάμι. Αποκαλυπτικό για την εποχή και την ζωή του. Είχα και την τύχη να τον ακούσω ζωντανά με την Φιλαρμονική του Βερολίνου και είχα δει την αγάπη που του είχαν οι μουσικοί της ορχήστρας.
Μου λέει ένα φίλος άκουσε αυτό το cd, και είχε δίκιο Πριν λίγο παρήγγειλα από το Μοναστιράκι αυτό το βινύλιο που έχω ακούσει και σε σε υψηλή ανάλυση. Εξαίρετη ερμηνεία. Πέρυσι είχα διαβάσει τις συνεντεύξεις- συζητήσεις με τον πατριώτη του και εξαίρετο συγγραφέα Μουρακάμι. Αποκαλυπτικό για την εποχή και την ζωή του. Είχα και την τύχη να τον ακούσω ζωντανά με την Φιλαρμονική του Βερολίνου και είχα δει την αγάπη που του είχαν οι μουσικοί της ορχήστρας.
Alexandros_Wallace Supreme Member 3 June 2007 4,096 Dystopia 13 February 2024 #6 Τεράστιος Καλό του ταξίδι