Sennheiser σειρά 400 (HD 449)

raindog

Established Member
22 June 2009
292
Πειραιάς
Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών (over ear) με χρήση:

1) Κυρίως στο σπίτι-δεν έχω κάποιο ενισχυτή ακουστικών, προς το παρόν θα χρησιμοποιώ την έξοδο του ενισχυτή. Θα με ενδιέφερε να μην ενοχλώ τους άλλους όταν ακούω, άρα πάω για κλειστού τύπου
2) καποιες φορές να τα παίρνω και μαζί μου χρησιμοποιώντας τα με το κινητό, άρα καλό θα είναι να μην είναι πολύ βαριά/μεγάλα

Ποια η γνώμη σας για τη σειρά 400 της senheiser και πιο συγκεκριμένα για τα Sennheiser HD 449?

Δεν περιμένω κάτι φοβερό, θέλω καποια αξιοπρεπή ακουστικά και η τιμή τους μου φαίνεται πολύ λογική

ειχα τα senheiser 408 και ακουσα και τα 449 εχουν μπασο δυνατο αλλα και ενα πεπλο στην καθαροτητα-λεπτομερια , τα grado sr60 ειναι καλυτερα για μενα πιο καθαρα και ισορροπημενα

τωρα προσεξα οτι προτιμας κλειστου τυπου αν επιμενεις σε sennheiser τοτε δοκιμασε τα Sennheiser hd380 τα εχει ξαδερφος μου και ειναι ευχαριστημενος

τωρα προσεξα οτι προτιμας κλειστου τυπου αν επιμενεις σε sennheiser τοτε δοκιμασε τα Sennheiser hd380 τα εχει ξαδερφος μου και ειναι ευχαριστημενος
Τα έχω υπόψη μου και αυτά και είναι σε παραπλήσια τιμή. Το ότι είναι monitor ακουστικά θα πρέπει να με ανησυχεί;