Μήπως ξέρει κάποιος πόσο διάστημα έχει δικαίωμα να κρατάει για επισκευή ενα επίσημο σέρβις μια τηλεόραση εντός εγγυησης ???
Μήπως ξέρει κάποιος πόσο διάστημα έχει δικαίωμα να κρατάει για επισκευή ενα επίσημο σέρβις μια τηλεόραση εντός εγγυησης ???
Απο ότι κατάλαβες πατριώτη το προβλημα λήφθηκε όχι όμως με τον καλύτερο τροπο ...τι προβλημα υπαρχει???
Απο ότι κατάλαβες πατριώτη το προβλημα λήφθηκε όχι όμως με τον καλύτερο τροπο ...
Η τηλεόραση παρουσίασε μια γραμμή αριστερά. Παραδόθηκε στο service Χανίων, παρέμεινε για τρεις μήνες στο Ηράκλειο. Στο ενδιάμεσο μου επιστράφηκε επισκευασμένος υποτηθεται, και αφού δεν είχε αλλάξει τίποτα την πήραν πάλι πίσω. Μετά μου ηπαν απο την αθηνα ότι θα αντικατασταθεί. Ήθελα να μου δοθεί η σειρά w905 που ήταν το αντίστοιχο μοντέλο. Στην αρχή απο το τοπικό κατάστημα αγοράς μου ηπαν ότι θα πιστώσει το αντίστοιχο πόσο σε αυτούς και εγώ θα επιλέξω,,, όταν πλέον περίμενα να μου έρθει σπιτι με κανονισμένος ραντεβού η 905 ... Και δεν ερχόταν πήγα στο κατάστημα, μου ηπαν ότι θα μου σταλεί η w829... Τηλειοοραση της μισής αξίας απο την αρχική και πίστεψε με,,, κΚΑΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ,,, δυστυχώς πηστηκα ότι θα ειναι καλή χωρίς να την έχω δει αφουδεν είχε κυκλοφορήσει στην πόλη μας... Και όταν διαπίστωσα τι μου έδωσαν,,, δεν με ξέρει κανείς.... Ήξερα τι πήρα...πες μας τι ακριβως σου συνεβη...λογικα μεσα σε μια εβδομαδα +-3 πρεπει να εχει τελειωσει οποιο θεμα εχει η τηλεοραση
service sony χανια?? και πηγε ηρακλειο? τοσο πολυ δεν επρεπε να παρει...κριμα.εχω ακουσει για κακο σερβις σονυ αλλα παιζει ρολο και το τοπικο..οποτε σονυ χανια να το εχω υποψιν..ξερω η σειρα 8 του 2014 ειναι πολυ καλες αλλα οχι σαν του 2012-2013 σειρα 9..αλλα παλι οχι τοσο πολυ κατω..με τις ρυθμισεις επαιξες??Η τηλεόραση παρουσίασε μια γραμμή αριστερά. Παραδόθηκε στο service Χανίων, παρέμεινε για τρεις μήνες στο Ηράκλειο. Στο ενδιάμεσο μου επιστράφηκε επισκευασμένος υποτηθεται, και αφού δεν είχε αλλάξει τίποτα την πήραν πάλι πίσω. Μετά μου ηπαν απο την αθηνα ότι θα αντικατασταθεί. Ήθελα να μου δοθεί η σειρά w905 που ήταν το αντίστοιχο μοντέλο. Στην αρχή απο το τοπικό κατάστημα αγοράς μου ηπαν ότι θα πιστώσει το αντίστοιχο πόσο σε αυτούς και εγώ θα επιλέξω,,, όταν πλέον περίμενα να μου έρθει σπιτι με κανονισμένος ραντεβού η 905 ... Και δεν ερχόταν πήγα στο κατάστημα, μου ηπαν ότι θα μου σταλεί η w829... Τηλειοοραση της μισής αξίας απο την αρχική και πίστεψε με,,, κΚΑΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ,,, δυστυχώς πηστηκα ότι θα ειναι καλή χωρίς να την έχω δει αφουδεν είχε κυκλοφορήσει στην πόλη μας... Και όταν διαπίστωσα τι μου έδωσαν,,, δεν με ξέρει κανείς.... Ήξερα τι πήρα...
Ξέρω απο ρυθμίσεις sony... Δεν φταίει αυτό. Επίσης χθες βράδυ είδαμε το βεζουβιοβσε 3d... Πολύ κουραστικό. Σκεφτούμε να την πούλησε και βρω κάτι μου μου τεριαζει... Και πλέον όχι μετρητοίς ... Με δοσουλες άτοκες... Για να πάρω αυτό που θέλω. Πάντως για την 920 έχω τις καλύτερες εντυπώσεις... Φέτος έβγαλαν φτινιαρικες κατασκευές για να πουλήσουν με την μπάλα,,,service sony χανια?? και πηγε ηρακλειο? τοσο πολυ δεν επρεπε να παρει...κριμα.εχω ακουσει για κακο σερβις σονυ αλλα παιζει ρολο και το τοπικο..οποτε σονυ χανια να το εχω υποψιν..ξερω η σειρα 8 του 2014 ειναι πολυ καλες αλλα οχι σαν του 2012-2013 σειρα 9..αλλα παλι οχι τοσο πολυ κατω..με τις ρυθμισεις επαιξες??
Ξέρω απο ρυθμίσεις sony... Δεν φταίει αυτό. Επίσης χθες βράδυ είδαμε το βεζουβιοβσε 3d... Πολύ κουραστικό. Σκεφτούμε να την πούλησε και βρω κάτι μου μου τεριαζει... Και πλέον όχι μετρητοίς ... Με δοσουλες άτοκες... Για να πάρω αυτό που θέλω. Πάντως για την 920 έχω τις καλύτερες εντυπώσεις... Φέτος έβγαλαν φτινιαρικες κατασκευές για να πουλήσουν με την μπάλα,,,
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.