Serial Number των Windows;

Pharmex

Senior Member
18 June 2006
319
Βρε παιδιά, είμαι μεν off topic, αλλά δε ξέρω που αλλού μπορώ να κάνω αυτή την ερώτηση.
Πώς μπορώ να δω το σειριακό αριθμό των Vista που έχω εγκατεστημένα στο PC μου (Ultimate 64-Bit). Έχασα το stickerάκι και φοβάμαι πως αν χρειαστεί format δε θα έχω το serial.
Ευχαριστώ πολύ!

Aμα το ελεγες στα ισα θα σου ελεγα. Τωρα δεν σου λεω :earmuffs:

Ακου εχασα το στικερακι....:flipout::flipout::jester:

Με 165 EUR σου πουλάω το δικό μου serial number.
Σκόντο 4 EUR γιατί είναι used.... και γατί δεν μου αρέσουν.

Αν και πιστεύω ότι με την απεργία των σκουπιδιάρηδων
αν ψάξεις τα σκουπίδια σου θα το βρεις το στικεράκι:p

Η πλακίτσα νομίζω εκεί που αρμόζει. Ο φίλος δεν σας ζήτησε ένα οποιοδήποτε serial. Δεν απαγορεύεται ούτε είναι παράνομο να δεις το serial των δικών σου windows. τώρα εάν θέλει να δει κάποιου άλλου και να το χρησιμοποιήσει ούτως ή άλλως δεν μπορεί καθώς με το που θα μπει ίντερνετ θα του το κλειδώσει.
Φίλε μου εδώ http://www.gtopala.com/ θα βρείς αυτό που θέλεις. Δεν είναι ούτε παράνομο ούτε τίποτα. Ελπίζω να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει.

Χμ, η τελίτσα σου δε μου φαίνεται πολύ σοβαρή. Για να σοβαρευτούμε περισσότερο παρακαλώ.
Browser το μόνο που εννοούσα είναι ότι τώρα τελευταία όλους τους πιάνουμε από την μύτη αμέσως σαν να κάνουνε έγκλημα. Για δες τι γίνεται στο thread που κάποιος τόλμησε να πει ότι υπάρχει torrent client για iphone.
Είπαμε να μην αφήνουμε την παρανομία αλλά νομίζω λίγη λάσκα χρειάζεται.

Χμ, η τελίτσα σου δε μου φαίνεται πολύ σοβαρή. Για να σοβαρευτούμε περισσότερο παρακαλώ.
Browser το μόνο που εννοούσα είναι ότι τώρα τελευταία όλους τους πιάνουμε από την μύτη αμέσως σαν να κάνουνε έγκλημα. Για δες τι γίνεται στο thread που κάποιος τόλμησε να πει ότι υπάρχει torrent client για iphone.
Είπαμε να μην αφήνουμε την παρανομία αλλά νομίζω λίγη λάσκα χρειάζεται.

Και λασκα και πλακιτσα φιλος :ernaehrung004:.

(Το ειδα το θεμα που λες αλλα....)

Αν ειχε φορουμ κανα υπουγειο, μπορει να ηταν και αυστηροτερο απο μας ....:ADFADF1:

Ψάξε λίγο στα options / menu του Activate, λογικά κάτι θα έχει.

(σε Vista δεν το έχω δοκιμάσει, σε XP νομίζω το έβλεπες κάπου εκεί στο Activate - εκεί που είχε επιλογή να το αλλάξεις κιόλας).

Βρε παιδιά, θα ρωτούσα για παράνομα Windows; Θα το είχα ήδη το serial!
Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο φίλος ο Πόντιος και βλέπουμε. Στο activation έχει μόνο ID, όχι το serial.

Στα XP τουλαχιστον, με δεξι κλικ στο my computer/properties βλεπεις το serial, στο πεδιο "registered to..."

Re: Απάντηση: Serial Number των Windows;

Στα XP τουλαχιστον, με δεξι κλικ στο my computer/properties βλεπεις το serial, στο πεδιο "registered to..."
Το οποίο όμως δεν είναι το key / serial που θέλει ο φίλος.