Αγαπητοί φίλοι θέλω τα φώτα σας. Πριν κάποιους μήνες αγόρασα μεταχειρισμένο έναν λαμπάτο ολοκληρωμένο Audio Note Soro SE phono. Πρόκειται για μοντέλο του 1995. Η αρχική του κατάσταση ήταν οικτρή (τον πήρα μέσω ebay), ήταν κυριολεκτικά μέσα στην σκόνη, η οποία σε συνδυασμό με την αγγλική υγρασία είχε σηματίσει κάτι σαν κρούστα. Ο ήχος δε σκέτη απογοήτευση. Αφού τον καθάρισα σχολαστικά (μου πήρε πολλές νύχτες!) κατάφερα να πάρω έναν απίστευτο ήχο που δένει απίστευτα με τα proac μου. Πιστεύω πάντως ότι χρειάζεται το σέρβις του δεδομένου ότι έχει φάει τόσα χρόνια ΤΙΣ θεροκρασίες. Ο ήχος δε έχει μια μικρή σκληράδα στις μεσουψηλές.
Δεδομένου ότι ο αντιπρόσωπος της Γερμανίας όπου μένω θα προσπαθήσει να με γδάρει αλλάζοντας τα πάντα (η νοοτροπία εδώ σε θέματα σέρβις) και ότι τα οικονομικά μου είναι χάλια, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε ποιές αλλαγές θεωρείτε απαραίτητες ώστε κι εγώ με την σειρά μου να του ζητήσω αυτές και μόνο. Πχ όλοι οι πυκνωτές χρειάζονται αλλαγή ή μόνο μερικοί?
Σας παραθέτω και μια φωτο του εσωτερικού. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δεδομένου ότι ο αντιπρόσωπος της Γερμανίας όπου μένω θα προσπαθήσει να με γδάρει αλλάζοντας τα πάντα (η νοοτροπία εδώ σε θέματα σέρβις) και ότι τα οικονομικά μου είναι χάλια, θα σας παρακαλούσα να μου πείτε ποιές αλλαγές θεωρείτε απαραίτητες ώστε κι εγώ με την σειρά μου να του ζητήσω αυτές και μόνο. Πχ όλοι οι πυκνωτές χρειάζονται αλλαγή ή μόνο μερικοί?
Σας παραθέτω και μια φωτο του εσωτερικού. Ευχαριστώ προκαταβολικά.