SERVIS PIONEER Θεσ/νικης...

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Προσφατα το CD player του αυτοκινητου μου, τραβηξε το σι ντι που του εβαλα να παιξει και δεν το εβγαζε. Δηλαδα μαλλον μπλοκαρισε. Κατευθειαν τους το πηγαινω στο επισημο σερβις της εταιριας το οποιο βρισκεται στην περιοχη του Επταλοφου. Μετα απο 2 μερες με ειδοποιουν οτι το η βλαβη επισκευαστηκε για να το παρω πισω. Οταν βαζω το CD player στο αυτοκινητο το δισκακι δεν ηταν μεσα. Επιστρεφω στο καταστημα και μου λενε οτι δισκακι δεν υπηρχε μεσα!!!. Και τοτε τι επισκευασατε? Μου ειπαν μαλιστα οτι οταν γυρισω στο σπιτι μου θα το βρω. Με κοροιδευαν κιολας. Βεβαια η αξια του CD ειναι 20 ευρω. Ομως αυτος που τοσο ευκολα κλεβει και με προκλητικο τροπο ενα δισκακι γιατι να μην κανει και κατι σοβαροτερο. Σημειωτεον οτι οσες φορες ζητησα τον υπευθυνο του Σερβις ποτε δεν δεν μου τον δινανε λες και ολοι εκει λειτουργουσανε σαν μια συμορια.

Re: SERVIS PIONEER Θεσ/νικης...τα λαμογια!

Φίλε μου καταλαβαίνω την αγανάκτηση σου, αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει, μπορεί να παράπεσε κάπου και να σου λένε την αλήθεια.

Σχετικά με την βλάβη τώρα αν σου το ξανακάνει και έχεις τη δυνατότητα να αφαιρέσεις τη συσκευή από το ταμπλό, και να την ξανασυνδέσεις μετά από μισή ώρα που δεν θα έχει πλέον ρεύμα. Λογικά θα κάνει reset σαν να είναι πρώτη εγκατάσταση και θα βγάλει το cd μόνο του.

Όπως και να 'χει δεν είναι και το πιο δίκαιο να τα "χώνουμε" σε κάποιον όταν ξέρουμε ότι δεν έχει τη δυνατότητα να απαντήσει

καταλαβενω τι ενωεις και ειναι πολυ πιθανο να τ πειρε καποιος μ σκοπο να τ αντιγραψει και να τ εχασε!!!!!