Εγώ φίλε μου μόλις σήμερα παρέλαβα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για τα 249 που έδωσα , σαν πρώτη εμπειρία τουλάχιστον . Σε μερικές μέρες θα έχω σχηματίσει καλύτερη γνώμη , άλλα δεν νομίζω να υπάρχει αυτή η προσφορά που είναι τώρα στα 199 , ήδη από κάποια καταστήματα που υπήρχαν το πρωί τώρα δεν υπάρχει !
Την Πέμπτη το έβλεπα στα 449 σε όλα τα καταστήματα ξαφνικά ένα μεγάλο κατάστημα το ρίχνει στα 249 και το χτυπάω αφου είδα ότι όλοι το είχαν 449 την Πέμπτη , ακολούθησαν και άλλα μεγάλα μαγαζία στα 249 μέχρι το Σάββατο που το παρακολουθούσα και σήμερα βλέπω το έχουν 199 ξενέρωσα λίγο άλλα εντάξει και 249 ευχαριστημένος είμαι .
http://www.skroutz.gr/s/4681647/Samsung-HT-H5550.html
Blueray 3d δεν έχω δει ακόμα για να σου πω άλλα έχω εντοπίσει τα παρακάτω που ίσως σε ενδιαφέρουν .
Εχει wifi που μπορείς να συνδεθείς στο δίκτυο του σπιτιού σου και να μπεις στο youtube και να ακούς τραγούδια - βλέπεις βίντεο στην τηλεόρασή σου όπως μια smart tv άλλα ακούς από τα 2 μπροστινά ηχεία αρκετά δυνατά και ικανοποιητικά γι αυτό που είναι και αυτό που πληρώνεις .
Εχει ραδιόφωνο .
Εχει usb που παίζει όλες τις ταινίες με υπότιτλους που έχω δοκιμάσει .
Μπορείς από το κινητό σου να συνδεθείς με το homecinema και να ακούς από τα ηχεία αυτό που παίζει το κινητό σου μουσική .
Εχει και κάτι άλλες εφαρμογές που ακόμα δεν τις έχω ερευνήσει .
Ταινία δεν έχω δει ακόμα 5.1 για να σου πω άλλα δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό για τον μέσο χρήστη που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις (που είμαι και εγώ) πιστεύω θα είναι μια χαρά .
Δεν ξέρω γιατί το σκοτώνουν το συγκεκριμένο ίσως ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε , αν κρίνω ότι από την ίδια εταιρεία χειρότερα μοντέλα τα έχουν ακριβότερα ...θα φανεί στο χειροκρότημα!