Σετ ηχεία klipsch quintet +AV Denon 2106

Status
Not open for further replies.

kostas

Senior Member
2 July 2006
538
Πωλούνται klipsch quintet 5.1 με sub το YST-SW225 της Yamaha και ενισχυτή τον Denon 2106. Τα ηχεία είναι σε χρώμα μαύρο ο ενισχυτής σε χρώμα ασημί.

Ο ενισχυτής έχει ένα θεματακι στο ποτενσιόμετρο του και μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται άμεσα, μου είπαν ότι φτιάχνει με σπρέι. Το Sub έχει ένα μικρό χτυπηματάκι το οποίο έχω καλύψει με μαύρο μαρκαδόρο και δεν φαίνεται.

Τα σύστημα είναι στημένο αν κάποιος θέλει να το ακούσει.

τιμή 400 για όλα

http://www.denon-hifi.gr/gr/product...metheatre&SubId=AVReceivers&ProductId=AVR2106

:a0210:DSCF7964.jpgDSCF7966.jpgDSCF7967.jpgDSCF7971.jpgDSCF7973.jpg

Last edited:
φιλε μηπως δινεις χωριστα τα ηχεια?ποσα χρονια τα εχεις? παιζει να ενδιαφερεται γνωστος μου...

Νέα τιμή για όλα 370
Δίνονται και μεμονωμένα 250 τα ηχεία και 120 ο AV

Η τιμή στα 250 ειναι ολα τα ηχεία μαζί με το sub;

Ενδιαφερομαι για το sub.το δίνετε χωριστά? Και αν ναι σε τι τιμή?

Νέα τιμή για όλα 370
Δίνονται και μεμονωμένα 250 τα ηχεία και 120 ο AV

Ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή μόνο, θα μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες? Πότε αγοράστηκε, συσκευασία υπάρχει? Το θέμα με το ποτενσιόμετρο αφορά τον διακόπτη στον ενιοσχυτή ή και το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται?
Επίσης, είμαι Θεσ/νίκη οπότε η αποστολή είναι ένα θέμα και αυτό.

Ενδιαφέρομαι για τον ενισχυτή μόνο, θα μου δώσεις κάποιες λεπτομέρειες? Πότε αγοράστηκε, συσκευασία υπάρχει? Το θέμα με το ποτενσιόμετρο αφορά τον διακόπτη στον ενιοσχυτή ή και το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται?
Επίσης, είμαι Θεσ/νίκη οπότε η αποστολή είναι ένα θέμα και αυτό.

Καλησπέρα

Ο ενισχυτής αγοράστηκε το 2007 περίπου, από μαγαζί στον Πειραιά. Τη συσκευασία αν θυμάμαι καλά την έχω. Το ποτενσιόμετρο μου κάνει το εξής , όταν δυναμώνω την ένταση αντί να ανέβει σταδιακά όπως θα έπρεπε χάνει κάποια βήματα και εκεί που θα έπρεπε να πάει πχ από το 30 στο 28 σε ένα βήμα πάει σε 2 βήματα (ελπίζω να το περιέγραψα καλά). Το τηλεχειριστήριο παίζει μια χαρά το θέμα το έχει μόνο το ποτενσιόμετρο. Αν θες λόγο απόστασης σου στελνω και περισσότερες φωτογραφίες να δεις και την πίσω πλευρά του ώστε να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Ναι και είναι συνδεδεμένος με δικαναλο σύστημα. Όποτε θες τον ακούς
Τιμή 120

Τελική και αδιαπραγμάτευτη τιμή 100 ευρώ. Επομένη στάση στο εξοχικό......

Status
Not open for further replies.