set ηχειων 2

pinezas133

New member
7 January 2007
87
τι γνωμη εχετε για τα q acoustics? ολο το set κοστιζει περιπου 850ε (1050, 1020 ,1000c)κατα την γνωμη σας στα λεφτα αυτα μπορω να παρω κατι καλυτερο?

Κι εγώ τα ζαχαρώνω... τα είχα ακούσει στην Αγγλία και μού άρεσαν πάρα πολύ!! Έχεις υπόψιν σου κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο;

& εγω τα ακουσα σε ενα μαγαζι & μου ψηλοαρεσαν.. τα προτεινε & ο πωλητης αλλά επειδή ήταν ψηλοκλέφτης αν αποφασίσω να πάρω τα 1050 δεν θα πάω από αυτόν (στερεοεπιλογες).

"Προχθές άκουσα και τα Dali Concept 6, μου άρεσαν και αυτά πολύ, τιμή 500 ευρώ - τι λέτε σε σχέση με τα Q acoustics 1050 (τιμή 500 ευρώ) και τα crystal audio THX-T3 (τιμή 700 ευρώ) (όλες οι τιμές ανα ζεύγος)??

επίσης μου πρότειναν αντί για δύο ηχεία Dali Concept 6, να πάρω 2 βιβλιοθήκης Dali concept 2 για μπροστά, 2 ηχεία Dali concept 1 για περιφερειακά και ένα κεντρικό διαλόγων Dali, μαζί με subwoofer. Πιστεύετε ότι αξίζει να πάρει κανείς την πεντάδα ή βολεύεται με τα δύο μεγάλα ηχεία concept 6?"

τελικά μάλλον είμαι μεταξύ των Q Acoustics 2 ηχεία 1050, 2 περιφερειακά 1020, κεντρικό 1000 και το υπογούφερ τους, συνολική τιμή 1000-1100 ευρώ, ή των DALI concept 6 (2 βασικά ηχεία) συν τα υπόλοιπα. Η τιμή των δύο βασικών ηχείων Dali είναι σχεδόν 500 ευρώ, ίδια δηλαδή με τα δύο βασικά της Q acoustics 1050... Τι λέτε, προτείνετε κάποιο από τα δύο?? Q Acoustics ή Dali?...

εγω πάντως εχω απορριψει τελικα τα Q αλλά δεν ξέρω τι να πάρω!!!!!!!:BXVZCBXZ6:
ακουσα τα Q ,μετα τα crystal audio tx-t12,τα indiana line arbour 5.02 kai 5.06,μετα τα pure acoustics qx900 νομιζω
και περιμενω να ακούσω και τα crystal t3. Απο ολα αυτά μου αρεσαν σε μουσικη τα pure (τα οποία ειναι στα 300ε μονο) και τα indiana line τα οποια εχουν και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.
Εχω χασει την μπαλα και δεν μπορω να αποφασισω:violent-smiley-030:
Ελπιζω να με βγαλουν απο την δυσκολη θεση τα Τ3 τα οποία θα ακουσω αυριο:firstprize: