Σετ ηχειων για το γραφειο

thanos64

New member
10 January 2010
2
Καλημέρα,
Εχω το εξής θεματάκι.
Θα πάρω στογραφείο μου ένα δεύτερο ενισχυτή που έχω που είναι ο MF2250 CONRAD JOHNSON, 2x100 Ή 2χ200 νομίζω, και ένα electrocompanient προενισχυτή μιας θέσης που μου περισεύουν.
Πρέπει να αγοράσω ηχεία και cd player σε ιδιαίτερα λογικές τιμές, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι.
Θα μπορούσε κάποιος να μου προτείνει κάτι?

Με εκτίηση,
Θάνος

Re: Απάντηση: Σετ ηχειων για το γραφειο

300 euros, το δωματιο είναι 15 τετ. μέτρα

300 ευρω για cdp και ηχεια για να τα οδηγησουν τα παραπανω ενισχυτικα?

Στη θεση σου θα πουλουσα τα ενισχυτικα που περισσευουν και θα αγοραζα ενα ζευγαρι ηχεια της κατηγοριας 400-500 ευρω και αυτο.....

Enigma_Black_1_lr.jpg

καλος ηχος,μια συσκευη,τηλεχειρισμος,λιγα καλωδια

φιλε μου ο Τασος εχει δικιο. Πουλα τα ενισχυτικα σου και θα φτιαξεις ολοκληρο συστημα απο την αρχη που θα φυσαει.

Οπως ειναι τωρα, το να βρεις με 300 ευρα πηγη και ηχεια (που να βρεις? μτχ ισως), ειναι σαν να αγορασεις λαστιχα 155/70/13 για να τα βαλεις σε Ferrari. Το ειπα σχηματικα για να καταλαβεις τι εννοω. Η προταση του Τασου πανω, ειναι σουπερ. Δωσε τα ενισχυτικα γιατι ειναι κριμα να "θαφτουν" σε αυτο το χωρο και με αυτα τα συνοδα. Ετσι θα προκυψει ρευστο και θα κινηθεις πολυ πιο ουσιαστικα

Να πουλήσει τη Ferrari δηλαδή για να αγοράσει λάστιχα? :flipout::flipout::flipout: Δε μου ακούγεται και τόσο καλό...

Last edited:
Απλα θελουμε να πουμε οτι τοσο καλα ενισχυτικα με cdp και ηχεια της "πλακας" δεν θα δωσουν καλα αποτελεσματα.
Καλυτερα ενα γκολφακι σωστα στημενο παρα φερραρι με ακαταλληλα λαστιχα.Αν μη τι αλλο δεν θα φυγει στη πρωτη στροφη....

Απάντηση: Re: Σετ ηχειων για το γραφειο

Να πουλήσει τη Ferrari δηλαδή για να αγοράσει λάστιχα? :flipout::flipout::flipout: Δε μου ακούγεται και τόσο καλό...

οταν οι απαιτησεις και οι αναγκες ειναι για μικρο πολυμορφικο, βεβαια.
Εκτος κ αν τσουλησει η Φεραρι με τα 155/70/13 και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.. Ε να μη θες 5000 κυβικα για τη βολτα της γειτονιας, σπιτι-σουπερ μαρκετ-σχολειο-σπιτι?

Last edited:
Δύσκολη περίπτωση αλλά το σίγουρο είναι ότι κρατάς τα ενισχυτικά σου... :)
Έχεις κάποια άλλη πηγή διαθέσιμη στον ίδιο χώρο (υπολογιστή ή dvd) για να του βάλεις ένα DAC πάνω;
Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου θα σε συμβούλευα να επενδύσεις κάτι παραπάνω από 100 ευρώ για να φτιάξεις ένα σετάκι fostexάκια και να διαθέσεις αυτά που θα σου απομείνουν για ένα Dac...