Σετ ηχειων και ενισχυτης

speed

New member
7 May 2007
23
ΓΛΥΦΑΔΑ
Σας ευχαριστω ολους για τις πολυτιμες αποψεις που δωσατε πανω στο θεμα της τηλεορασης σε αναλογο post.
Τωρα αναποφευκτα εχουν σειρα τα ηχεια και ο ενισχυτης.
Εδω ειναι πιο απλα τα πραγματα γιατι το badget ειναι περιορισμενο!Δεν εχω σκοπο να δωσω μια περιουσια και ουτε με ενδιαφερουν τα HI-End συστηματα.Αν και προσφατα πηγα σε εναν φιλο με ηχοσυστημα HiEnd και επαθα την πλακα μου.Vienna acoustics ηχεια τα Mahler και πολλα αλλα καλουδια με ηχο απιστευτο!!!
Σκεφτομαι τα ηχεια της Jbl Set Ηχείων 5.1 Northridge Beech ή της Infinity τα beta και τα δυο τα βρηκα στο πλαισιο!Απο ενισχυτες δεν εχω ιδεα!!!
Χωρος 45τ.μ
Τα ηχεια θα μπουν σε μεροι χωρις διπλα να υπαρχουν τοιχοι.(Δεν ξερω αν πρεπει να το αναφερω μιας και δεν προκειτε να βαλω HiEnd ηχεια)
Θα ακουω 50% mp3 και 50% DVD!
1)Τα ηχεια μεχρι 1500 euros.Ειναι καλες οι παραπανω επιλογες ή κατι αλλο?Και σε ποιο μαγαζι θα βρω αλλα καλυτερα ηχεια?
2)Ποιος ενισχυτης ταιρειαζει καλυτερα στο setup των ηχειων?
3)Επλιζω να μην χρειαστει να ληστεψω καμια τραπεζα !!!
Σας ευχαριστω !
Υ.Γ. Σβηστε το αναλογο post στην κατηγορια Συστήματα πολυκάναλου ήχου για οικιακό κινηματογράφο ,γιατι μαλλον δεν επρεπε να το βαλω εκει!

D E L E T E I T !!!!!!
Παντως μου κανει εντυπωση που κανενας δεν ειπε το παραμικρο!Τοσα μελη απαρτιζουν το club και κανεις δεν ασχολειται με τα νεα μελη!Να πει το παραμικρο!!!
Απαγοητευση!:SFGSFGSF:

Last edited:
Για 5.1 ηχεία και πολυκάναλο ενισχυτή πρέπει να κάνεις ερώτηση στη home cinema. Εδώ αφορά αποκλειστικά συστήματα στέρεο.

Για ενισχυτές εγώ συμπαθώ πολύ τους μικρούς Yamaha.
Από ηχεία οι επιλογές είναι πάρα πολλές, με αγαπημένα μου (και για λόγους εμφάνισης) τα:
Chario Piccolo
Snandyna Minipod
Πρόσθεσε και ένα φθηνό universal σαν το Pioneer 696 και παίζεις μπάλα!

Άκουσε και τα Acoustic Energy και Q Acoustic ...,Heco,Magnat που με κάποιο Pioneer .Yamaha ενισχυτή θα σε ικανοποιήσουν τα μάλλα...

Απάντηση: Re: Σετ ηχειων και ενισχυτης

Για ενισχυτές εγώ συμπαθώ πολύ τους μικρούς Yamaha.
Από ηχεία οι επιλογές είναι πάρα πολλές, με αγαπημένα μου (και για λόγους εμφάνισης) τα:
Chario Piccolo
Snandyna Minipod
Πρόσθεσε και ένα φθηνό universal σαν το Pioneer 696 και παίζεις μπάλα!

Τα minipods τα έχω και γω.Eκτός από το design βγάζουν και ήχο που δεν περιμένεις για τέτοια ηχεία.(τα έχω στο σαλόνι)