Καλημέρα σε όλους. Μέχρι τώρα απλώς διάβαζα, τώρα είναι καιρός να ζητήσω βοήθεια. Είναι κάνα δυο χρόνια που λέω να φτιάξω ένα Home Cinema αλλά χρόνος μηδέν. Καμιά φορά όμως αυτό που δεν κάνεις σε σπρώχνουν οι εξελίξεις να το κάνεις. Βρέθηκα λοιπόν να είμαι κάτοχος ενός σετ ηχείων 5.1 της Roister (μεταχειρισμένα με ελάχιστες ώρες λειτουργίας και σε άριστη κατάσταση) με τις εξής προδιαγραφές:
2 SILK 120 στα 120 WRMS 8Ω
2 FLAT 1 στα 75 WRMS 8Ω
1 POWERBASS 125
1 CENTER 2/7
Πρώτη ερώτηση λοιπόν: Τα ξέρει κανείς αυτά τα ηχεία; Καμία άποψη; Δεύτερη και σημαντικότερη ερώτηση: Τι ενισχυτή να πάρω; Ο χώρος είναι 7 Χ 4,5 μέτρα, θέλω και μουσική και ταινίες (50-50), με παίρνει και μου αρέσει να ακούω δυνατά και μετά το Μάιο θα πάρω τηλεόραση 50άρα και HTPC (από υπολογιστές κάτι ξέρω, από consumer products ελάχιστα). Προϋπολογισμός για ενισχυτή, θα προτιμούσα κάτω από χιλιάρικο, ίσως και λίγο παραπάνω.
Ευχαριστώ
2 SILK 120 στα 120 WRMS 8Ω
2 FLAT 1 στα 75 WRMS 8Ω
1 POWERBASS 125
1 CENTER 2/7
Πρώτη ερώτηση λοιπόν: Τα ξέρει κανείς αυτά τα ηχεία; Καμία άποψη; Δεύτερη και σημαντικότερη ερώτηση: Τι ενισχυτή να πάρω; Ο χώρος είναι 7 Χ 4,5 μέτρα, θέλω και μουσική και ταινίες (50-50), με παίρνει και μου αρέσει να ακούω δυνατά και μετά το Μάιο θα πάρω τηλεόραση 50άρα και HTPC (από υπολογιστές κάτι ξέρω, από consumer products ελάχιστα). Προϋπολογισμός για ενισχυτή, θα προτιμούσα κάτω από χιλιάρικο, ίσως και λίγο παραπάνω.
Ευχαριστώ