SETUP ONKYO 906

ΧΡΗΣΤΟΣΜ

AVClub Enthusiast
29 June 2006
855
Καλημέρα , μιας και ειμαστε σε κατασταση αναμονης για τους ΟΝΚΥΟ απο Γερμανια (εγω για τον 906) θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις μιας και εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με το αθλημα (ειχα μεχρι προσφατα YAMAHA A2 ) και απλα ακουγα 5+1 dolby digital & dts .
Απο οτι διαβαζω εχουν αλλαξει πολλα και δεν εχω ακολουθησει τις εξελιξεις.
Καταρχιν θα εξακολουθω να παιζω 5+1 (CHARIO PICOLO STAR) ,πρεπει κατι να προσεξω στις ρυθμισεις η θα τα βρει αυτοματα το μικροφονακι της ΟΝΚΥΟ?
Επισης θα βαλω ολα τα hdmi πανω στον 906 και ενα hdmi θα παει τηλεοραση & ενα στον προβολεα.
Για να βλεπω πρεπει παντα ο 906 να ειναι ανοικτος? Ειναι θεμιτο να κανει το upscale ο 906 ? πηγη ειναι το νεο toshiba xde-500 και προβαλω στην τηλεοραση panasonic 42px80 & hitachi tx200 οπως καταλαβαινετε κανενα δεν ειναι fullhd και ουτε προκειται να παρω blueray συντομα .
Με δεδομενο αυτο το setup μηπως δεν πρεπει να ενεργοποιησω την καρτα εικονας του 906 ?
Πραγματικα ειμαι ανυπομονος να δω απο κοντα αυτο το τερας τι κανει σε ηχο & εικονα !
Ευχαριστω εκ των προταιρων για τον χρονο σας.-bye-

Καταρχιν θα εξακολουθω να παιζω 5+1 (CHARIO PICOLO STAR) ,πρεπει κατι να προσεξω στις ρυθμισεις η θα τα βρει αυτοματα το μικροφονακι της ΟΝΚΥΟ?

Θα τις βρει το μικρόφωνο μόνο του. Εάν κάτι δεν σε ικανόποιει το αλλάζεις μόνος σου.

Για να βλεπω πρεπει παντα ο 906 να ειναι ανοικτος? Ειναι θεμιτο να κανει το upscale ο 906 ?

Ναι, θα πρέπει να είναι πάντα ανοικτός !

Κάνει upscale και πολύ καλό μάλιστα. Εφόσον είσαι HD Ready θα δεις μέχρι 1080i.

Κολορίζικος !!!

Last edited:
Είναι κτηνάκι πάντως ο άτιμος!
Αν και προς το παρόν τον αδικώ, γιατί έχω συνδέσει πάνω του μόνο δύο front ηχεία...

Φιλε Μαεστρο τα ηχειακια αυτα ειναι μικρα και θαυματουργά ασε που ειναι και πανεμορφα !
Ειχα για καιρο τα απλα piccolo και τα αντικατεστησα με αυτα περσι νομιζω κανανε καπου στα 1400 με 1500 δεν θυμαμε ακριβως.
Να σου δωσω να καταλαβεις η γυναικα μου δεν ανοιγει το hi-end συστημα μου(ML-REQUEST,GRAAF,LUXMAN EAD ΚΤΛ) αλλα προτειμα να κανει ακροαση απο τα chario !! Αυτο τα λει ολα !!
Ελπίζω να ταιριαξουν γαντι με το τερας !!

παιδια μια βοηθεια ,φιλος μολις χθες παρελαβε τον 906 απο Γερμανια , το προβλημα ειναι οτι δεν εχει manoual Αγγλικο ετσι δυσκολευτηκαμε να τον στησουμε .Το βασικο ομως ποια ρυθμισει θελει για upscale στα 1080p; κανενα link με manoual

Re: Απάντηση: SETUP ONKYO 906

παιδια μια βοηθεια ,φιλος μολις χθες παρελαβε τον 906 απο Γερμανια , το προβλημα ειναι οτι δεν εχει manoual Αγγλικο ετσι δυσκολευτηκαμε να τον στησουμε .Το βασικο ομως ποια ρυθμισει θελει για upscale στα 1080p; κανενα link με manoual

Για δοκίμασε εδώ, νομίζω αυτό είναι.

Νομιζω δεν παιζει το λινκ ????
Εγω εχω ενα pdf που ειναι για 876/906 στειλε μου ενα εμαιλ να στο στειλω ...