Λίγη βοήθεια παιδιά. Αγόρασα τον εν λόγω ενισχυτή για να το συνδυάσω με το πακέτο 5.1 της Dali (4 zensor 1, το Vokal, και sub to E-9F). 'Οπως λέει το manual της Yamaha, έβαλα το volume στο 50% στο sub και έτρεξα το YPAO. Βέβαια έβγαλε όλα τα ηχεία large και όρισε ως crossover τα 60, τα οποία διόρθωσα σε small και crossover τα 80. Οι τιμές που μου βγαλε είναι κοντά στο 0 για όλα τα ηχεία, πλην του sub που το βγαλε -10. Δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος από το μπάσο. Χαμήλωσα το volume στο sub (στη θέση 10:00 ενός νοητού ρολογιού), ξανάτρεξα το YPAO και μου βγαλε τιμές πάλι κοντά στο 0 για όλα τα ηχεία, για το sub έβγαλε -7,5. Αλλά και πάλι δεν ήμουν ικανοποιημένος από το μπάσο. Για να μην πολυλογώ, χαμήλωσα και άλλο το volume πάνω στο sub (στη θέση 09:00) και μου βγαλε τελικά το YPAO όλες τις τιμές κοντά στo μηδέν, συμπεριλαμβανομένου και του sub. Είναι σωστό? Που πρέπει να βρίσκονται οι τιμές αφού τρέξει το YPAO? Δυστυχώς δεν έχω ούτε τα εργαλεία αλλά ούτε και τις γνώσεις για να κάνω χειροκίνητες ρυθμίσεις.