ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ SONY HD PROJECTOR VPL-HW10

Status
Not open for further replies.

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Κατόπιν παράκλησης από μέλος μας που του προέκυψε μια μεγάλη ανάγκη και δεν έχει τα απαραίτητα μηνύματα για να βάλει μια αγγελία, προχωρώ στη δημοσίευση της κάτωθι αγγελίας :

Καλησπέρα. Λόγο απροσδόκητης ζημιάς σε αυτοκίνητο αναγκάζομαι να πουλήσω σφραγισμένο τον προβολέα SONY HOME CINEMA HD PROJECTOR VPL-HW10 . Ακόμα δεν τον έχω ΚΑΝ παραλάβει αλλά δεν μπορώ να ακυρώσω και την παραγγελία του δυστυχώς.
Αγοράστηκε προς 1830ε και θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας!
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936 752 827 Λευτέρης

Τα χαρακτηριστικά του είναι:
With three SXRD micro-display panels that provide Full 1080p resolution, it's easy to recreate the theater experience at home without breaking the bank.

Specifications
Projection Technology LCD
Max Resolution 1080p
Brightness 1000Ansi Lumen
Contrast 30.000:1
Screen Size (Projected distance) 40''-300''
Sound Output 8W
Carrying Case No
Lamp Life (High brightness mode) N/A
Lamp Life (Low brightness mode) N/A
Interfaces 2 x HDMI, 1 x Component, 1 x S-Video, 1 x Composite, 1 x RGB D-Sub 15pin, 1 x RS-232C
Lamp warranty 90 days
Weight 9.98kG
Warranty 2 years

Κώστα γνωρίζεις αν ισχύει ακόμα η αγγελία ?

Μην τον ζαλίζουμε τζάμπα στα τηλέφωνα τον άνθρωπο ..

Υπαρχει ακομα παιδια...δεν θα μπορεσω να ανεβω θεσ/νικη οποτε θα προτιμησω αγοραστη απο αθηνα.

Επειδή έλαβα κάποια email που αφορούσαν την εγκυρότητα αυτής της αγγελίας, το μόνο που μπορώ να σας αναφέρω είναι ότι επικοινώνησα με τον άνθρωπο και μου είπε ότι η αγγελία ισχύει ακόμη και ότι ο προβολέας δεν έχει πουληθεί.

Αυτό άλλωστε σας μετέφερα.

Τώρα αν είναι αληθές, που με ρωτάτε, είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να επιβεβαιώσω προσωπικά.

Αν στην τηλεφωνική μας επικοινωνία ο πωλητής μου είπε ψέματα δεν το γνωρίζω αλλά και δεν νομίζω να συντρέχει κάποιος λόγος για να κάνει κάτι τέτοιο.

τι τιμη εχει? .αυτος που λενε σε διπλανο φορουμ πουληθηκε στο λεπτο ξερω πολλους που ενδιαφερονται αλλα εχει εννοηθει οτι αυτος εδω ειναι ο ιδιος για αυτο δεν υπαρχει ενδιαφερον

Παιδια εφυγε ο προβολεας στα 1600ε . Προλαβαν σε αυτη την τιμη , αυτο τον καιρο εμαθα οτι ανεβηκε η τιμη του κιαλλος παντως

Status
Not open for further replies.