Σφυριά στο κεφάλι

23 December 2007
1,711
Για όσους ακόμα δεν το έχετε κάνει, προλαβαίνετε για λίγες ώρες ακόμα.
Ακούστε τις κόρνες του Μανώλη στην έκθεση Hi End δωμάτιο 456.
Έπαθα την πλάκα μου. Μπράβο και πάλι μπράβο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!!

Προσωπικά νομίζω,ότι ήταν το καλύτερο ηχείο στην έκθεση,παίρνοντας υπόψη και την απόλυτα χειροποίητη κατασκευή του/τιμή του.Σε μεγαλύτερο χώρο και με μιά καλύτερη πηγή απο το πικάπ ή πολύ περισσότερο το...μπλέ σκατό(περιορισμένα έκταση άκρων-θολό) που έπαιζαν,θα νομίζεις ότι είσαι εκεί...

Σ' ερώτηση που έκανα στον Μανώλη γιατί χρησιμοποιεί αυτές τις πηγές,μου απάντησε,ότι ήθελε να δείξει,τι μπορούν να κάνουν τα ηχεία χωρίς εξεζητημένες πηγές...

Σπέρνουν τα ηχεία....Από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο...
Συγχαρητήρια και πάλι

Re: Απάντηση: Σφυριά στο κεφάλι

Σε μεγαλύτερο χώρο και με μιά καλύτερη πηγή απο το πικάπ

Για αυτό δεν συμφωνώ... Με το πικάπ χάθηκε η μπάλα και η απόδοση σε σχέση με το 99% των υπόλοιπων συστημάτων της έκθεσης γινόνταν χαόδης... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Σφυριά στο κεφάλι

Με το πικάπ χάθηκε η μπάλα και η απόδοση σε σχέση με το 99% των υπόλοιπων συστημάτων της έκθεσης γινόνταν χαόδης... -bye-

Πράγματι μιλάμε για πραγματικό εργαλείο. Συγχαρητήρια στον κάτοχο του!!!

Re: Απάντηση: Σφυριά στο κεφάλι

Προσωπικά νομίζω,ότι ήταν το καλύτερο ηχείο στην έκθεση,παίρνοντας υπόψη και την απόλυτα χειροποίητη κατασκευή του/τιμή του.Σε μεγαλύτερο χώρο και με μιά καλύτερη πηγή απο το πικάπ ή πολύ περισσότερο το...μπλέ σκατό(περιορισμένα έκταση άκρων-θολό) που έπαιζαν,θα νομίζεις ότι είσαι εκεί...

Σ' ερώτηση που έκανα στον Μανώλη γιατί χρησιμοποιεί αυτές τις πηγές,μου απάντησε,ότι ήθελε να δείξει,τι μπορούν να κάνουν τα ηχεία χωρίς εξεζητημένες πηγές...

δυστυχως το Blue Sky ηταν πολυ λιγο για ενα ηχειο το οποιο σιγουρα αφηνει πολλες ελπιδες να παιξει πολυ καλα οταν συνδυαστει με μια σοβαρη πηγη. Μου φανηκε πολυ ισορροπημενο σαν ακουσμα με ολα τα πλεονεκτηματα της κορνας χωρις τα συνηθη μειονεκτηματα αλλα προσωπικα θεωρω οτι σε αναλυση υστερουσε αισθητα σε σχεση π.χ με τα μεγαλα PMC η τα ATC 100 οταν το ακουσα με πηγη Blue Sky.
Κατα πασα πιθανοτητα ομως σε αυτο ευθυνεται το Blue Sky και οχι το ηχειο.... Δεν ξερω που θα υπαρχει στημενο αλλα σιγουρα πολυς κοσμος θα θελει να το ξανακουσει με μια πολυ καλη πηγη...