sharp 37xd1e Aquos

Status
Not open for further replies.

thankin

Supreme Member
17 April 2009
5,923
thessaloniki
Πωλείται η LCD sharp made in Japan του θέματος 37 ιντσες σε άριστη κατάσταση χωρις γρατζουνιες. Εδω και 2,5 χρόνια χρησιμοποιείται μόνο ως δεύτερη τι βι στην κρεβατοκάμαρα με χρήση το πολυ 2 ώρες την μέρα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=3252 νήμα απο εδω για την 42 άρα. 350 ευρω

320

Και ένα review όπου την εμφανίζει ως την καλύτερη hd επιλογή της εποχής της. Η τηλεόραση παιδια έχει τρομερό ντιζαιν ακόμα και σήμερα στέκεται άνετα δίπλα στις φρέσκες χωρις να δείχνει τα χρόνια της
http://www.hdtvorg.co.uk/reviews/lcd/sharp_lc37xd1e.htm

Επειδη με ρωτανε αν μπορει να κατεβει αλλο , η τιμη εκτος απροόπτου θα ειναι αυτή , ποιο κατω για αυτη την τηλεοραση νιωθω λιγο θυμα να την δωσω. Αν δεν βρεθει κάποιος φίλος την κραταω για να εχω να θυμαμαι το διαχρονικο design της , και να λεω ότι εχω μια συσκευη made in japan-bye-. Την δινω στο 15% της τιμης που την αγορασα!!!

250 μείωση τιμής.

Το πάνελ τώρα που την έβγαλα απο την αφάνεια και την έφερα στο φως καθώς την χρησιμοποιω εδω και 2 βδομάδες ως κυρία μέχρι να μου έρθει την Δευτέρα η νέα τιβι, έχει μια λευκή αλλιωση σαν να έχει κυλήσει μια σταγόνα μήκους 1.5 -2 εκ και φαρδους 3-4 mm . Όταν είναι αναμμένη πρέπει να εστίασεις την προσοχή σου στο σημείο για να το δεις, όταν είναι σβηστη φαίνεται σαν λευκή σταγόνα.

Φυσικά η εικόνα της στο σύνολο παραμένει απιστευτα απαλή με ωραία φυσικά χρώματα, ειδικά τώρα που την συνεδεσα με το mpeg4 του μιντια πλειερ η τιβι τα σπάει! Στην δε σύνδεση με το bdp panny 110 είμαι πιο ικανοποιημενος απο ότι με την σαμμυ που είχα.

Αλλα την δίνω για να ξεπληρωσω καμία δόση απο την νέα πλάσμα!

Έχω την ίδια και δεν νομζω ότι αξίζει να τη σκοτωσεις για μια δόση....κανε τη δώρο σε κάποιο φίλο αν δεν τη χρησιμοποιείς...είναι απίστευτη η εικόνα της και στο αναλογικό σήμα αλλά και στο hd...για μένα είναι ακόμα η κυρία τηλεόραση στο σαλόνι μου...

Έχω την ίδια και δεν νομζω ότι αξίζει να τη σκοτωσεις για μια δόση....κανε τη δώρο σε κάποιο φίλο αν δεν τη χρησιμοποιείς...είναι απίστευτη η εικόνα της και στο αναλογικό σήμα αλλά και στο hd...για μένα είναι ακόμα η κυρία τηλεόραση στο σαλόνι μου...

Το ξέρω και τώρα ειδικά που της φορεσα τον ψηφιακο αποκωδικοποιητη έχει απιστευτη απαλή και φυσικη εικόνα, την λυπάμαι ,....αλλα δεν θα είναι μια δόση αλλα 3,5!

Αδελφέ, είναι εύκολο να βάλεις μια φωτογραφία της τηλεόρασης;

Επίσης, επειδή είμαι ελαφρώς (και βαρέως) άσχετος, παίζει τα αναλογικά με αποκωδικωποιητή ή έχει ενσωματωμένο;

Αδελφέ, είναι εύκολο να βάλεις μια φωτογραφία της τηλεόρασης;

Επίσης, επειδή είμαι ελαφρώς (και βαρέως) άσχετος, παίζει τα αναλογικά με αποκωδικωποιητή ή έχει ενσωματωμένο;

Θα βάλω μια φώτο μόλις ευκαιρισω.
Τα αναλογικά φυσικά τα παίζει ως έχει. Για τα ψηφιακά χρειάζεται έναν mpeg4 καθώς αυτη εχει ενσωματομενο τον mpeg2

album.php

album.php

To σημαδι ειναι κατω δεξια.

Status
Not open for further replies.