Sharp LC-32HG5142E

mixalis_kr

New member
3 December 2010
47
Καλησπερα παιδες! Την εχει σε προσφορα η MM μεχρι Κυριακη στα 199 ευρω. Εσεις που ξερετε αξιζει; Και επισης εχει το νεο προτυπο της digea οταν αυτο ξεκινησει να εκπεμπει;;; Μη παρω τωρα τηλεοραση και σε λιγο καιρο θελω και αποκωδικοποιητη!!! https://www.mediamarkt.gr/el/produc...sc_uid=LgN3Lj1xgs&sc_llid=294344&sc_customer=

Re: Απάντηση: SHARP LC-32HG5142E

Οκ το ειδα οποτε με digea μια χαρα! Το VA panel τι σημαινει; Συγνωμη αλλα εχω πολλα χρονια να ασχοληθω με τηλεορασεις!!! Εγω κυριως κανενα ποδοσφαιρο θα δω απο ΟΤΕ TV που εχω και βραδυ αντε με ζορι καμια ταινια. Εννοειται μπαινει σε υπνοδωματιο!

δεν υπαρχει λογος να αγορασεις τηλεοραση sharp οι οποιες δεν ξερω καν ποιος φτιαχνει το πανελ τους. δεν ειναι η παλια καλη sharp. Νομιζω ειναι της vestel.
στα 200 ευρω θα βρεις κατι καλυτερο απο samusung/lg.

Αν δεν έχεις απαιτήσεις να είναι σμαρτ είναι εύκολο. Βάλε Σκρουτζ τα κατάλληλα φίλτρα και διάλεξε μια απλή Samsung η lg. Κλικάρε και εκεί που λέει dvbt2 ώστε αν στο μέλλον αλλάξει το πρότυπο από dvb t που είναι τώρα να είσαι καλυμμένος.
Και σονυ πολύ καλές είναι αλλά σε αυτή την κατηγορία 32 ίντσες είναι πιο ακριβές χωρίς να έχουν και τόσο διαφορά.