sharp LE 700

alexcat

New member
7 February 2009
39
Αθήνα,Γλυκά νερά
:ADFAD2:ΕΧΩ ΤΗΝ SHARP LE 700 ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΡΥΘΜΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ HD… στο menu της έχει ρύθμιση γεια την εικόνα σε ταινίες :χαμηλό ,κανονικό , προχωρημένο (χαμηλό) και προχωρημένο (άψιλο)…. Τι ρόλο βαράνε αυτά??? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ…

:ADFAD2:ΕΧΩ ΤΗΝ SHARP LE 700 ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΡΥΘΜΗΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΘΕΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ HD… στο menu της έχει ρύθμιση γεια την εικόνα σε ταινίες :χαμηλό ,κανονικό , προχωρημένο (χαμηλό) και προχωρημένο (άψιλο)…. Τι ρόλο βαράνε αυτά??? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ…

Το κάθε mode επηρεάζει και κάτι διαφορετικό στις παραμέτρους της εικόνας.

Το μέγιστο δυνατό της κάθε τηλεόρασης μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από επαγγελματικό calibration.

Συνήθως η ρύθμιση που επιλέγουμε από τα διάφορα modes της τηλεόρασης είναι αυτή,άσχετα εάν είναι λάθος,που ταιριάζει καλύτερα στα δικά μας μάτια.

Απάντηση: Re: sharp LE 700

:violent-smiley-030:Το περίεργο είναι πώς έχω την εντύπωση ότι βλέπω καλύτερα DVD 1080i παρά blueray 1080p 24 hertz !!! Κάτι με την εικόνα στα γρήγορα πλάνα !!!

Η εμπειρία που έχω από την συγκεκριμένη τηλεόραση, είναι μόνο σε θέαση σε χώρο καταστήματος (Saturn), όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να γνωρίζω κάτω από ποιες συνδέσεις-ρυθμίσεις λειτουργούσε.

Το θέμα της κίνησης όμως ήταν ένα από τα σημεία που μου προξένησε ανάμεικτα συναισθήματα αναλογιζόμενος πάντα το κόστος της.

Έχε υπόψιν, το συγκεκριμένο μοντέλο έμεινε για πολύ λίγο διάστημα στην γραμμή παραγωγής,καθώς η Sharp την αντικατέστησε με την 710.

Δεν γνωρίζω τους λόγους για τους οποίους, μια τέτοιου μεγέθους εταιρεία, θα έκανε κάτι τέτοιο τόσο γρήγορα,πιθανόν, να υπήρχε πολύ σοβαρός λόγος .

Ίσως ένα τηλέφωνο στην εταιρεία, όπου θα τους εξηγούσες το παραπάνω φαινόμενο, να σε βοηθούσε.

Δυστυχως νομιζω οτι οσοι αγορασαν την συγκεκριμενη την πατησαν.

Τα χρωματα ειναι τα χειροτερα που εχω δει ποτε σε τηλεοραση.

Κανενα δεν εχει την σωστη αποχρωση.

Αλλα και η κινηση ειναι κατω απο τα στανταρ αλλων εταιρειων.